Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gerçekten sinirim kalktı, çok pardon ama belki siz o saatte sevişiyorsunuz allah allah, herşeyin bi adabı var, saat 10dan sonra kimse kimseyi aramaz bizim evde,
ayrıca kıskanmak değil bu kim olsa insan sinir olur, buna kıskanıyor musun diyen insanın düşüncesi pistir bana göre yani, bi daha böyle bişey dediğinde bence aşkım saçmalama sapık mıyım ben annenden kıskanıcam seni ne kadar sapık bi düşünce şekli bu daha erken konuşun tabi ama ben kocamla vakit geçirmek istiyorum bu saatte deyin. valla ben olsam çok hin şeyler yapardım da şimdi anlatırsam site kapanabilir:) aradığı saatleri az çok biliyorsunuzdur o saatlerde kocanızla azcık meşgul olmaya başlayın bakalım geceleri anladınız siz. bu sefer kayınvalideniz eşinize çıkışmaya başlar eşiniz annesine anne kıskanıyor musun der. eşinizi yanınıza çekmelisiniz.
valla ayiptir söylemesi ben bu yolu bile denedim, adam beni birakip telefona kostu![]()
:78:
Bazı telefonlarda arka plana ses konabiliyor, mesela konuşurken dışardaymışsınız gibi. Birde bunun değişik versiyonunu (anlayın) çaktırmadan eşinizin teline uygulayın bakalım kayınvalide bu defa ne yapacak![]()
hayır bekarken ogularnı bukadar desteklemezler evlenınce nasıl kıymetlı oluyor varya anlatamam... madem kıskancan sorun yapacaksın evlendırme ya ozaman oglunu....
gerçekten sinirim kalktı, çok pardon ama belki siz o saatte sevişiyorsunuz allah allah, herşeyin bi adabı var, saat 10dan sonra kimse kimseyi aramaz bizim evde,
ayrıca kıskanmak değil bu kim olsa insan sinir olur, buna kıskanıyor musun diyen insanın düşüncesi pistir bana göre yani, bi daha böyle bişey dediğinde bence aşkım saçmalama sapık mıyım ben annenden kıskanıcam seni ne kadar sapık bi düşünce şekli bu daha erken konuşun tabi ama ben kocamla vakit geçirmek istiyorum bu saatte deyin. valla ben olsam çok hin şeyler yapardım da şimdi anlatırsam site kapanabilir:) aradığı saatleri az çok biliyorsunuzdur o saatlerde kocanızla azcık meşgul olmaya başlayın bakalım geceleri anladınız siz. bu sefer kayınvalideniz eşinize çıkışmaya başlar eşiniz annesine anne kıskanıyor musun der. eşinizi yanınıza çekmelisiniz.
canım kayınvalıdem laftan anlamıyorum yıne bır gece 24:00 te araıyor . fılm seyredıyorduk duymadık esım cep telını yatak odasına bırakmıs bende duydum (allah ıste ) gıttım bır baktım 17 cevapsız . onemlı bısey olsa evden ararlardı yada benı ararlardı herhalde dedım acmadım. sonra bu hala aramaya devam .25 . cevapsızda actım . sesımı duyar duymaz bozuldu ." aaa oglum evdemıydı" dedi.
bende saat gece yarısı tabııkı evde anne baska nerde olabılır bısey mı oldu dedım. o da "yookkk oylesıne aradım dedı".
cınlerım tepeme cıktı .OGLUN DUSTA MUSAIT DEGIL . BIZ MUSAIT OLURSAK ARARIZ DEDIM.
buna ragmen kadın hala 3 senedır arıor