• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esım dun aksam canımı sıktı

Bu erkek anneleri neden böyle hasta ruhlu oluyor yahu! ( istisnalar haric )
Yok mu bunların bir ugrasları? Kocisleri ne yapıyor bunlar 7/24 ogullarının pesinde kosarken?

Tavrınız net olmalı.
Biz de genelde tam tersi olur, benim kayınvalidem hergün telefonda konuşmak ister,
hele de ilk evlendiğimiz de daha da abartırdı.
Sonra bazı sıkıntılar oldu aramızda, eşimle bayağı tartıştık , aylarca sürdü bu tartışmalar,
ama sonunda anladı, eşim bazı konularda direttikçe ben daha beterini yaptım malesef,
3 ay hiç görüşmedim, şimdi torunları oldu gelip gördüler.
Ben mesafe mi koruyorum, hafta da bir anca ararım.
Onlar aradığında da eşim bana sormadan telefonu vermiyor artık.
Sonunda anladı şükür birşeyleri.
Bu noktaya kolay gelinmiyor ,erkekler kolay kolay anlamıyor tavır koymadığınız sürece.
Konuşmanın pek faydası olduğunu düşünmüyorum bu tarz anne kuzularıyla.
Umarım siz de sıkıntınızı çözersiniz biran önce.

Benim kaynanam da her gece arardi, hemde esimin cep telefonunu. Benimle konusmadan kapatirlardi.
Bizimki de gece saat 23.00-24.00 gibi arayip sorardi evde ne yapiyoruz niye onun yanina gitmiyoruz diye.
Ayy okuyunca tüylerim diken diken oldu. ALlah yardimciniz olsun. Bende konusmaya denedim, ama nafile.

Canım bu kadar olur yaa benim eşimin annesi de ilk evlendiğimizde gece 24:00-01:00 demez arardı..:51:

Uyuyorsak yataktan fırlardık,uyumuyorsak,ikimizin de ailesi uzakta kötü bir haber alacağız sanır yüreğimiz kalkardı..:30:

Özellikle ben geç saatte çalan telefonlardan çok korkarım,çarpıntım saatlerce geçmiyordu..:18:

Eşim birşey var sanıp telefonu açıyor,oğlum nasılsınız,biz de asmaları budadık diyor kadın yaa..Gece saat 01:00..:19:

Sonra ben çok rahatsız oldun eşimin beynini baya yedim..Eşim artık ne dediyse ailesine artık eşim evdeyken aramıyorlar..:68:

Ya bizimkiler çok beterdi..Mahallelerinde bi komşu ölür hemen "oğlum,mahallenin bakkalını kaybettik" flaş haber..:53:

Sabaha karşı gece yarısı hiç fark etmez..İlla arayıp duyuracak..:63:

Prometheusun kaynanası cehennemin dibinden bildiriyor,Prometheus?:60::60:

Benim kayınvalidem gece gece eşime seslenirdi bi bakarmısın diye, önemli birşey sanardık. O gün alışveriş yapmış, daha aldıklarını göstermeyi yeni akıl etmiş gecenin yarısında... Yarım saat tutardı yanında. Yada saat gece 2 gibi masaj yapılması lazım diye eşimi çağırırdı. Eşime sordum biz evlenmeden önce böyle şeyleri varmı diye, yok dedi :47:

Erkekleri anlamak gercekten cok zor.. Ben de 1 senelik evliyim ve kaynanami cok seviyorum her 3 gunde bir arayip hal hatir sordugum halde esimle en ufak tartismamiz da ailemden nefret ediyosun diyo bana :S Yani biz kadinlar en ufak bi laf soylesek annelerini sevmemis oluyoruz.. El kiziyiz ya sonucta..

gerçekten sinirim kalktı, çok pardon ama belki siz o saatte sevişiyorsunuz allah allah, herşeyin bi adabı var, saat 10dan sonra kimse kimseyi aramaz bizim evde,
ayrıca kıskanmak değil bu kim olsa insan sinir olur, buna kıskanıyor musun diyen insanın düşüncesi pistir bana göre yani, bi daha böyle bişey dediğinde bence aşkım saçmalama sapık mıyım ben annenden kıskanıcam seni ne kadar sapık bi düşünce şekli bu daha erken konuşun tabi ama ben kocamla vakit geçirmek istiyorum bu saatte deyin. valla ben olsam çok hin şeyler yapardım da şimdi anlatırsam site kapanabilir:) aradığı saatleri az çok biliyorsunuzdur o saatlerde kocanızla azcık meşgul olmaya başlayın bakalım geceleri anladınız siz. bu sefer kayınvalideniz eşinize çıkışmaya başlar eşiniz annesine anne kıskanıyor musun der. eşinizi yanınıza çekmelisiniz.

gerçekten sinirim kalktı, çok pardon ama belki siz o saatte sevişiyorsunuz allah allah, herşeyin bi adabı var, saat 10dan sonra kimse kimseyi aramaz bizim evde,
ayrıca kıskanmak değil bu kim olsa insan sinir olur, buna kıskanıyor musun diyen insanın düşüncesi pistir bana göre yani, bi daha böyle bişey dediğinde bence aşkım saçmalama sapık mıyım ben annenden kıskanıcam seni ne kadar sapık bi düşünce şekli bu daha erken konuşun tabi ama ben kocamla vakit geçirmek istiyorum bu saatte deyin. valla ben olsam çok hin şeyler yapardım da şimdi anlatırsam site kapanabilir:) aradığı saatleri az çok biliyorsunuzdur o saatlerde kocanızla azcık meşgul olmaya başlayın bakalım geceleri anladınız siz. bu sefer kayınvalideniz eşinize çıkışmaya başlar eşiniz annesine anne kıskanıyor musun der. eşinizi yanınıza çekmelisiniz.

valla ayiptir söylemesi ben bu yolu bile denedim, adam beni birakip telefona kostu :( :47::78:

valla ayiptir söylemesi ben bu yolu bile denedim, adam beni birakip telefona kostu :( :47::78:

Bazı telefonlarda arka plana ses konabiliyor, mesela konuşurken dışardaymışsınız gibi. Birde bunun değişik versiyonunu (anlayın) çaktırmadan eşinizin teline uygulayın bakalım kayınvalide bu defa ne yapacak :47:

valla ne kaynanalar varmış ya.benim eşim şükürler olsun hiç düşkün değl.kv oğlum özledim iki dk otur der ki aynı binadayız eşim önemli birşey olmadığı sürece 10 dak.dan fazla oturmaz ve anne 26 sene görmüşün beni şimdi karım var der kestirir atar.yani iş biraz koca da bitiyor galiba.birde anlamıyprum böyle erkekleri sonuçta kapı kapanınca karınla başbaşa kalıyorsun ve yaşlandığında yanlarında eşleri olacak sadece.valla zor iş.geceyarısı ne işin var be kadın rahatsız ediyorsun,yat uyu kendi kocanla ilgilen,bırak bu kıskançlığı.bende oğlan anasıyım büyük konulşmamayım ama böyle bir kv olamam heralde.zaten oğlumda böyle olmasına izin vermesin kısmetse.

Bazı telefonlarda arka plana ses konabiliyor, mesela konuşurken dışardaymışsınız gibi. Birde bunun değişik versiyonunu (anlayın) çaktırmadan eşinizin teline uygulayın bakalım kayınvalide bu defa ne yapacak :47:

maalesef bosaniyoruz o yüzden uygulayamiyorum.
Ama denemek isterdim tabiki :)

hayır bekarken ogularnı bukadar desteklemezler evlenınce nasıl kıymetlı oluyor varya anlatamam... madem kıskancan sorun yapacaksın evlendırme ya ozaman oglunu....

:53::53::53::53::53:uyudunmu diye mesaj:53::53::53::53::53::53::53:
:53::53::53::53::53:gece yarisindan sonra arama:53::53::53::53::53::53:
:53::53::53::53::53:17 cevabsiz arama acmayinca toplam 25 cevabsiz aramaaa:53::53::53::53::53:
aboooooooooooooooooooow bu ne yaa:52::52::52::52::52::52::52::52:

hayır bekarken ogularnı bukadar desteklemezler evlenınce nasıl kıymetlı oluyor varya anlatamam... madem kıskancan sorun yapacaksın evlendırme ya ozaman oglunu....

Boşanınca fellik fellik gelin ararlar şuraya yazıyorum...

valla benim de aklıma siz sevişiyorsunuz belki diye düşünüp rahatsız etmek istemiş olabileceği geldi
çok mu fesatım acaba :53:

yuh uyudun mu diye mesaj mi atiyor gece :27:
bunlar ana ogul ya a$k yasiyorlar ya da kaynanan cok cadi seni kiskaniyor... :31: tabii ki ikinci $ik dogru olan... :37:

esini muhtemelen annesi olduruyor ve senin uzerine saliyor...sonra da boyle siz tartisiyorsunuz...
hersey esinde bitiyor, kimsenin kimseyle can ciger olma zorunlulugu yok bunu once bir kafasina soksun...
kaynanani ister ararsin ister aramazsin, ister gidersin ister gitmezsin buna kimse karisamaz...
esinize verdiginiz cevaplar cok yerinde ve cok net olmus, anlasin tum dusuncelerinizi...
ailesi ve siz arasinda denge kuramadigi surece hep boyle sorun yasarsiniz maalesef...insallah esinizin akli basina gelir de sizi uzmez daha fazla...

bence bu cok iyi fikir :89:

canım kayınvalıdem laftan anlamıyorum yıne bır gece 24:00 te araıyor . fılm seyredıyorduk duymadık esım cep telını yatak odasına bırakmıs bende duydum (allah ıste ) gıttım bır baktım 17 cevapsız . onemlı bısey olsa evden ararlardı yada benı ararlardı herhalde dedım acmadım. sonra bu hala aramaya devam .25 . cevapsızda actım . sesımı duyar duymaz bozuldu ." aaa oglum evdemıydı" dedi.
bende saat gece yarısı tabııkı evde anne baska nerde olabılır bısey mı oldu dedım. o da "yookkk oylesıne aradım dedı".
cınlerım tepeme cıktı .OGLUN DUSTA MUSAIT DEGIL . BIZ MUSAIT OLURSAK ARARIZ DEDIM.
buna ragmen kadın hala 3 senedır arıor

cevap süpermiş valla ama anlayana ksura bakam yüzsüzmüş biraz kayınvaliden:1:

Esımle dun hıc konusmdık , sonra yatıyorum ben dedım. Oyle yanıma geldı kusmuyuz dedi.

bende bıraz sana kırgınım dedım.
Dun sen fıkrını soyledın bende fıkrımı soyledım uzatmayalım dun konustuk bıttı dedı.
Bende fıkırler aynı kaldıgı surece o tartısmalar hıc dunde kalmayacak 1 ay bılemesdın 2 ay sonra yıne ayyuka cıkacak. ben senın aılenın yaptıklarından degıl artık senın bu tavırlarından rahatsızım dedım.
Bana hale dıyorkı haftasonu gıdecekmıyız ? hey allahım ben ne dıyorum o ne yapıyor. Bılmıyorum karar vermedım dedım kalktım yattım.

haftasonu gıdeyım mı yazlıga kızlar. bu tartısmanın uzerıne sımdı onlarlada karsılasmak ıstemıyorum ama cunku orada en ufak bıseyde ben sınırlenecegım . acaba kaynanama usul usul lafımı soylesem mı? kadının bır huyu var ben bısey dıyınce 2 damla aglıyor sonra ben koskaca ınsanı aglatıyor oluyorum.
rahatsız olan ben duygu somuru yapan kaynanam. fıkırlerınızı beklıyorum

Back
X