• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esım dun aksam canımı sıktı

Esımle dun hıc konusmdık , sonra yatıyorum ben dedım. Oyle yanıma geldı kusmuyuz dedi.

bende bıraz sana kırgınım dedım.
Dun sen fıkrını soyledın bende fıkrımı soyledım uzatmayalım dun konustuk bıttı dedı.
Bende fıkırler aynı kaldıgı surece o tartısmalar hıc dunde kalmayacak 1 ay bılemesdın 2 ay sonra yıne ayyuka cıkacak. ben senın aılenın yaptıklarından degıl artık senın bu tavırlarından rahatsızım dedım.
Bana hale dıyorkı haftasonu gıdecekmıyız ? hey allahım ben ne dıyorum o ne yapıyor. Bılmıyorum karar vermedım dedım kalktım yattım.

haftasonu gıdeyım mı yazlıga kızlar. bu tartısmanın uzerıne sımdı onlarlada karsılasmak ıstemıyorum ama cunku orada en ufak bıseyde ben sınırlenecegım . acaba kaynanama usul usul lafımı soylesem mı? kadının bır huyu var ben bısey dıyınce 2 damla aglıyor sonra ben koskaca ınsanı aglatıyor oluyorum.
rahatsız olan ben duygu somuru yapan kaynanam. fıkırlerınızı beklıyorum

Ben olsam gitmem..

İkide birde yüz-göz olayım da her saatte daha mı rahat arasın?

Eşin seni yazlığa götürebilmek için iyi davranıyor belki de?..

Esımle dun hıc konusmdık , sonra yatıyorum ben dedım. Oyle yanıma geldı kusmuyuz dedi.

Dun sen fıkrını soyledın bende fıkrımı soyledım uzatmayalım dun konustuk bıttı dedı.
Bende fıkırler aynı kaldıgı surece o tartısmalar hıc dunde kalmayacak 1 ay bılemesdın 2 ay sonra yıne ayyuka cıkacak. ben senın aılenın yaptıklarından degıl artık senın bu tavırlarından rahatsızım dedım.
Bana hale dıyorkı haftasonu gıdecekmıyız ? hey allahım ben ne dıyorum o ne yapıyor. Bılmıyorum karar vermedım dedım kalktım yattım.

haftasonu gıdeyım mı yazlıga kızlar. bu tartısmanın uzerıne sımdı onlarlada karsılasmak ıstemıyorum ama cunku orada en ufak bıseyde ben sınırlenecegım . acaba kaynanama usul usul lafımı soylesem mı? kadının bır huyu var ben bısey dıyınce 2 damla aglıyor sonra ben koskaca ınsanı aglatıyor oluyorum.

ben olsam gitmezdim gerileceğim ortamlardan kaçıyorum artık
nefret ede ede gitseniz ne olucak sanki
bi bahane bulun evi temizleyin yorulun, kolunuzu kaldıramıyor olun ya da karnınız ağrısın vs gidemicek olun
bana da gitmeniz için şirinlik yapıyor gibi geldi,
bence bu sorunu eşinizle çözmelisiniz kaynanıza asla laf sokmayın sonra kötü olursunuz, hatta iyi davranın sonra o ters bişey yaparsa kocanızın gözüne sokun bak bana ne yaptı diye siz de yalandan ağlayın azıcık. bu arada "vay kaynanam vay" filmini izleyin mutlaka :)))

bi bahane bulun evi temizleyin yorulun, kolunuzu kaldıramıyor olun ya da karnınız ağrısın vs gidemicek olun
bence bu sorunu eşinizle çözmelisiniz kaynanıza asla laf sokmayın sonra kötü olursunuz, hatta iyi davranın sonra o ters bişey yaparsa kocanızın gözüne sokun bak bana ne yaptı diye siz de yalandan ağlayın azıcık. bu arada "vay kaynanam vay" filmini izleyin mutlaka :)))

ESIM ARADI BIRAZONCE. annem aradı telefonu acmadım haftasonu gıdecekmyız dıyor. bende eve gelınce konusuruz aksama dedım. aksama gec olur gelecegız yada gelmeyecegız dıye soylemem lazım dıyor. (gecen hafta gelemeyecgız haftaya gelecegız dedık).
eve gıdınce konusacagım adam akıllı bu sefer. esımle aram suan bozuk oldugu ıcın gıtmek ıstemıyorum cunku sımdı aten uzagız oraya gıdınce suratım dusecek bu sefer bana surat yapıyor dıyecek.
aksamı konusmaya gore sekıllenecek kafamda.

ESIM ARADI BIRAZONCE. annem aradı telefonu acmadım haftasonu gıdecekmyız dıyor. bende eve gelınce konusuruz aksama dedım. aksama gec olur gelecegız yada gelmeyecegız dıye soylemem lazım dıyor. (gecen hafta gelemeyecgız haftaya gelecegız dedık).
eve gıdınce konusacagım adam akıllı bu sefer. esımle aram suan bozuk oldugu ıcın gıtmek ıstemıyorum cunku sımdı aten uzagız oraya gıdınce suratım dusecek bu sefer bana surat yapıyor dıyecek.
aksamı konusmaya gore sekıllenecek kafamda.

desenize aksama sizin evde saglam bir kavga olucak...
Allah yardimciniz olsun.

canım kayınvalıdem laftan anlamıyorum yıne bır gece 24:00 te araıyor . fılm seyredıyorduk duymadık esım cep telını yatak odasına bırakmıs bende duydum (allah ıste ) gıttım bır baktım 17 cevapsız . onemlı bısey olsa evden ararlardı yada benı ararlardı herhalde dedım acmadım. sonra bu hala aramaya devam .25 . cevapsızda actım . sesımı duyar duymaz bozuldu ." aaa oglum evdemıydı" dedi.
bende saat gece yarısı tabııkı evde anne baska nerde olabılır bısey mı oldu dedım. o da "yookkk oylesıne aradım dedı".
cınlerım tepeme cıktı .OGLUN DUSTA MUSAIT DEGIL . BIZ MUSAIT OLURSAK ARARIZ DEDIM.
buna ragmen kadın hala 3 senedır arıor

yuh!
böyle bir kadının dışarıda işi ne? akıl hastanesinde kapalı tutulması gerekirdi!

ben olsam giderdim,zaten kayananın istediği bu senin oraya gitmemen ve kocanın oraya tek gitmesi. inadına giderim ve sürekli kocamı yanıma alır hadi gezelim derim,ona çok ilgi gösteririri,minadına onun yanında öperim çatlatırım onu.ya ne enteresan bu kaynanalar neyi çekemiyorlar allah aşkına ölümlü dünya bir nefes aldırın gelinlere ,hasbihallahhhhhhhhhhhhhh.

evet evde buyuk bır kavga oldu ben ne dıyorsam adam ama sende dıye baslayan cumlelerle benı cıleden cıkardı.
kayınvalıdem arayıp gelmek ıcın davetıyemı beklıyorsunuz dıyor esıme.
sıkıldım bunladım. sabah anneme gıdecegım . 3 senede yaslandım daha fazla yıpranmama gerek yok. adam degısömıyor bende degısmeyecegıme gore bırbırımızden uzak kalmak en ıyısı .
hala bana askın anlıyorum senı dıyecegın yerde derken bırden bagırdı ve bana ne soyleyecegımı soyleme yeter artık dedı.
bende "ben senn boyle oldugunu blsem bu ise gırısmezdım, kendımı hyatımıda senın hayatınıda mahvettım" dedım.
antıdepresanımı aldım rahatladım sımdı. ama cok sıkıldım . evden ayrılacagm

iyi ki gitmediniz oraya...
istemeye istemeye gittiginiz icin onlara olan sevgisizligin daha cok buyur...
hem esin neden her hafta sonunu anasiyla danasiyla gecirmek zorunda ben anlamadim...
totosu bir hafta yer gorsun karisiyla otursun...ya da sadece sizinle gezsin tozsun...
belli ki kayinvalideniz esinizi arayip gelmenizi beklediklerini soyluyor inceden inceden ki esiniz her hafta sonu oraya gitmek istiyor...
birakin gitmeyin ya...
yok iste esiniz yalniz giderse size daha cok kinlenecekmis ailesine sevmiyorsunuz diye, yok kayinvalideniz bu duruma sevinecekmis...mis mis mis...kim ne dusunurse dusunsun...
sizin dusunceleriniz hic kimsenin umrunda degilken siz de baskalarini onemsemeyin derim...
esiniz cok istiyorsa gitsin annesinin yanina yerlessin bu ne boyle gece gunduz telefon, her hafta sonu mecburi ziyaret hem de sabahtan aksama kadar...
ama sizin ailenize hic gidilmemis...

Son düzenleme:

keşke gitseydınız yazlığa.hem eşinizi yalnız bırakmamış hem de soğuk savaş ilan etmiş olurdunuz kaynanaya karşı bak hala kocamın yanındayım! dercesine. ki kocanız annem aradım açmadım gitcekmiyiz diye size sormuş 2 3 kere. keşke gitseydiniz.gidince muhatap olmanıza gerek yoktu kocanızın yanında bulunmanız yeterdi bence. ağlasın sızlasın üstüne alınsın. kocanız bellı bı zamandan sonra gerçekleri mutlaka görecektir bence. pes etmeyin.

Back
X