esim dusuncelerimi sacma buluyor...

cikolatakizzz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2011
1.934
152
73
Tokat
Dun isten eve gecince anahtarla eve girdim.. esim eve girdigimi duymadi zira bi telefon görüşmesi yapiyordu.. yakin bi arkadasi evlenecek.. ismi ahmet olsun..
Konustugu seyleri aynen yazıyorum. .
" ahmet oğlum bak evlilik kotu bisey degil ama sabir isi.hep sabredeceksin. Kadinlar sacmaliyor sendekinin aynisi benimde basimda var. Sinirliyken sakin konusma aradan bi kac saat gecsin oyle konus. Bu kadınlar boyle sürekli çiçek alacaksin canım cicim diye konusacaksin. Sacma sapan seylere kafa yoruyorlar. Duygusal bakiyorlar herseye. Ama bisey soyleyeyim mi dugune kadar ne derse he de gitsin. Bide biz cidden kabayiz lan. Hiçbirsey gormemisiz oğlum biz. Kadina nasil davranilir haberimiz yokmus. Artık annenin devri kalmadi oğlum. Bizim karsimiza da hep bizim gibi kaba saba tipler cikmis. Bunlar farkli . Daha . Napalim .kavga filan ettiginizde seni surekli arayip duruyorsa daha iyi ya. Sen onun derdinde degilsin sonuçta o seninle kafa yoruyor. Kafan rahat olur. Akli baska yerde degil akli sende . Daha ne. Ya oyle olmasaydi. Seni aramasaydi. Sen arayip duracaktin o zamanda. Gunde en az iki saat konusmalari gerekiyor yoksa uyuyamiyorlar. Mecbur dinleyeceksin Sacma sapan konustuklari cok olur he de gec.... "

Ben simdi uzulmeli miyim sevinmeli miyim anlamadım kızlar ya...
Keske kapiyi calsaydim demekki benim dusuncelerimi sacma sapan buluyor((
Ikinci yilimizdayiz bu arada .
Demekki ben konusurken sacma buldugu icin susuyormus demekki ((((

Canım erkekler maalesef böyle sen istersen duymamazlıktan gel ve zamanı gelince bie şekilde söylersin. Tekrar sorun olabilir.
Sağlıcakla kal.

Evli değilim ama bence üzülmen gereken birşey yok hatta ben okurken gülümsedim.
Erkeklerin geneli kadınların konuşmalarını "dır dır, vır vır" olarak algılarlar. Etrafımda iş dolayısıyla erkeklerle muhatap olmak zorundayım ve bir zaman sonra onların dünyasına girmiş gibi oluyor insan, o yüzden erkek bakış açısını da öğreniyorum onların sayesinde
Bak eşinin dediklerine, "saçma sapan da olsa he de geç," yani dinlemek istemesen de katlan, idare et, kadınlar duygusallar bu nedenle az suyuna gitmek lazım şeklinde bir anlam çıkardım ki bu da onun geçinme çabası gibi geldi. Üstelik anne evindeki gibi olmadığını kaba saba olduklarını kabul etmiş demek ki o da senin sayende kendini geliştiriyor. Hem telefonun öbür ucundaki arkadaşa neden böyle anlatıyor ki diye düşündüm bir an - belki nişanlısıyla sorun yaşadı ve nasıl çözeceğini bilmediğinden evli biri olarak eşine danıştı o da kendince taktik veriyor arkadaşına.
Bence bunları duyduğun için üzülmek yerine, eşinin senin için kendince fedakarlık yapıp istemese de seni önemsediği için bazı şeyleri görmezden, duymazdan geldiğini, sen iyi ol diye kendi sevmese de seni dinlemeye çalıştığını, çaba gösterdiğini düşün.

Son düzenleme:
tavırları, söyledikleri çok itici ama arkadaşına moral vermek için, bir de "erkeklik" taslamak için böyle konuşuyor. tavsiye verirken erkekliğine leke sürülmesin aman ha.
ama gerçekten erkekliğini böyle ispat edenlerden de tiksiniyorum, kadın sanki bir hayvanmış da "sendekinin aynısı bende var, yemini suyunu ver" tarzı şeyler söylüyor.
yani genel olarak kadınlar şöyledir, ayyy topuklu ayakkabı çok severler, alışveriş çok severler; erkekler de öküzdür, futbol severler, mangal severler zihniyetinden nefret ediyorum.

Aynen oyle canım
Kendi capinda taktik veriyor iste

neyine üzülüyorsun arkadaşına akıl veriyor aklınca işte ben gülümsedim okurken ben de arkadaşıma bu tarz tavsiyeler veriyorum bazen hepimiz saçmalıyoruz bize göre de onların abuk sabuk davrandığı zaman çok oluyor sıkıntı edilecek bişey yok. bence senin takılman gereken nokta evlilik kötü bişey değil demesi, pişman değil bak evlendiğine. he bide biz cidden kabayız filan demiş orası da var

Uzulme yaa

Biz de "amaan erkekler hep odun zaten, hic bir seyden anlamazlar" vs demiyor muyuz kendi aramizda
Esiniz olayi cozmus iste ne guzel
"He de gec" :)

Ayy evet bende ona cok sevindim kaba oldugunu bikere olsun kabul etmis
Bide bizim karsimiza cikan tipler de bizim gibi kabaydi
Dedi ya eskileri kastederek icimin yaglari eridi sankiiiiii:)))

ya uzulmekte haklısın ama bıan guldum cunku ne zaman kızkıza arkadaslarımla otursam aynen bende bu tıp cumleler kurarım kurarız yanı he de gec muhabbetı falan fılann amann bosver desın dursnn

Ay bunları kendi eşimde söylüyormuş gibi düşündüm şimdi ki aklından geçiyordur tabi bu tür şeyler
sinirle karışık güldüm açıkcası erkek dedikodusu da böyle oluyormuş demek
Takmayın kafanıza bence

ay kusura bakmayın ama renklendirdiğim yerlere çok güldüm

bence eşiniz sizi çok seviyor. bazı durumları katlanmak gibi göstermiş olsa da düşünsenize sevmediğiniz insana katlanabilir misiniz?

hahaha ay kocamı böyle konuşurken duysam çok güzel dalgamı geçerdim
üzülcek bişey yok canım haklı işte kaba saba konuşmuş yine..
erkekler böyle işte...
arkadaşına akıl verme moduna girmiş saçmalamış...

annem ; '' oğlum bunun çenesine nasıl dayanıyorsun ? ''
benimki de ; ben onu duymuyorum bile anne demişti anneme
gül geç , onlarda konuşsun mahalle dinlerr

Heheheee çok güldüm ya, demek arada bir bizim erkeklerle ilgili konuştuğumuz şeyeri, aslında onlarda bizim hakkımızda konuşuyormuş. 2 farklı cins, bambaşka bakış açıları, bambaşka tepkiler.. o kadar farklıyız ki birbirimizden, aslında hep idare ediyoruz. Arada onlar idare ediyor, arada bizler. İdare etmek olmasa, bu iki cins asla aynı ortamda yaşayamaz.

Aşkım Kapışmak'ın bir sahnesi canlandı gözümde.

Kadın şampuan alacaktır, "aşkım şu marketin önünde durda, bir şampuan alıp çıkacağım".. Adam yolun kenarına çeker arabayı, sıkıntılı bir durumdur. Bazılarının belki de yoldan geçerken zorlanmasına sebeptir, ama düşünür erkek "alt tarafı şampuan alacak, ne kadar sürebilir ki?" . Kadın marketten içeri girer, diğer reyonlara da göz gezdirir, şampuan reyonuna gelir, "ayy boyalı saçlar için mi olanı alsam, ayy yok yıpranmış, kremli mi alsam, kremi ayrı mı alsam?, yok yok dur ben en iyisi onarıcı şampuan alayım. Hangi marka alsam? bu markayı da uzun zamandır kullanıyorum, şu marka için iyi demişlerdi, acaba değiştirsem mi? aman şimdi alışmışım eski şampuana, ya dökerse diğeri....." Adam yol kenarında, ha çıktı ha çıkacak diye arabanın içinden marketin kapısını kesmektedir. Bir dolu da kızgın bakışlı şoföre mağruz kalmıştır. Sonuç "alt tarafı bir şampuan alacaktın, bilsem otoparka girerdim, bunca saat bir şampuan için mi durdun içeri? "....

Tam tersini düşünelim şimdi;

Adam şampuan almak için markete girecektir. Arabayı yol kenarına çeker, koşarak iner, markete girer, direk şampuan reyonuna gider, "aa işte bu" der alır ve arabaya geri döner

İşte bizler bu kadar farklıyız. Eşiniz bayanlar hakkında doğru tespitler yapmış, bizde erkekler hakkında doğru tespitler yapıyoruz. Sonuç, her iki tarafta bu tespitleri asla kabul etmiyor

Ben de güldüm okurken
Adam harman yapmış, yermiş-övmüş.

Takılacak bir şey yok, biz nasıl odun diyorsak onlara onlar da bize detaycı diyor.
Detaylara takılmak da saçma onlara göre.

Kabayız demesi, annemin devri değil demesi de farkındalığının yüksek olduğunu gösterir bence (

Eşin doğru şeyler konuşmuş Bazen saçmaladığımız doğrudur Kim saçmalamaz ki şu hayatta
Hiç kafana takıcak, büyütülcek bişey yok ortada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…