esim dusuncelerimi sacma buluyor...

Ayy ona bende güldüm:)
Biz maliz filan bile dedi yaaaa )
Bende kendi kendime konusabilme gibi bir yetenege sahibim aslinda; )
Özellikle yemek filan yaparken sunu siyle yapayim bunu boyle yapayim derkeb; ())
Neyse en azından ona sacma da gelse dusuncelerime saygi duydugunu anlamis oldum bu sayede:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bence hiç üzülcek bişey yok hatta eşinizin konuşması bana sevimli geldi. Haklı oldugu yerler var ben nişanlımla belli bir sayının altında konuşunca rahat etmiyorum neden bugun az konuşduk diye düşünüyorum Adam ilgi beklediğinizi iyi davranılması gerektiğini anlatmış. Erkekler daha düz düşünür biz detaylarla ilgileniriz.Saçma sapan konuşma derken belki çok konuşuyorlar herşeye anlatıyorlar gibi demek istemişdir belki :)

Son düzenleme:

Evli değilim. Ayrıca yorumlarıda pek okumadım hemen cevap veresim geldi :)
Şu yazdığın konu çok iyi oldu, erkeklerin düşüncelerini azda olsa görmüş olduk Hani arama konusunu açmışya, "Seni aramasaydi. Sen arayip duracaktin o zamanda. " demiş bence bir anda değiş ve şu söylediklerini aynen ona yap. Arama bakalım dank edecek mi
Sorarsa da bu konuşmalarını ima ederek cevap verirsin. Ama kötü birşey söylememiş. Ya daha kötü şeyler duysaydınız
Takılmayın ama bu dediklerini aynen iade edin ona

Kizlarin soylediklerine katiliyorum, kisaca boyle bi esin oldugu icin sanslisin. :)
Ben birde sonrasini merak ettim. Senin eve geldigini ve onun soylediklerini duyduğunu farketmedi mi?

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

eşiniz bellıkı arkadaşına moral vermek ıcın böyle konuşmuş dert etmeyın sakın güldüm bende baya kusura bakmayın bu arada

Okurken katıla katıla güldüm habersiz yakalanmış çok kızma ama ,hesap sormayıda unutma

Nolur yanlış anlamayın, ben çok güldüm okurken. Hem eşinize hem karşıdaki teselli etmeye çalıştığı arkadaşına. Evlen Ahmet korkma evlen

eee doğru demiş ama
erkeklerin bakış açısından böyleyiz
benim eşim de evlenecek arkadaşlarına benzer şeyler söylüyor ama gerçekten öyle düşünmediğini biliyorum

Ya Ahmet saçmalama ben yandım sen yanma evlenme oğlum deseydi

Benim erkek arkadaşım da böyle ben kız arkadaşımla buluşunca boş boş çene yapıyomuşuz kendileri arkadaşıyla buluştuklarında atomu parçaladıkları için gülüp geçiyorum şahsen ben

Bende once korktum kotu birseyler oluuyor diye ama gulumseyerek okudum :)
teselli tadinda akillica :)
Ama yanlis olan birsey yok gayet genel ortaya konusmus..O senin diger kadinlarla farkliliklarini elbette biliyordur..
Bence ustune alinmana gerek yok ama bu gece sevimli bi sekilde bidibidi yapman icin guzel bi sebep olmus bence :)

Ay ben olsam ucardim üstüne ben mi boş konuşuyorum diye aman klasik erkek muhabbeti benim nişanlım da bazen ben konuşurken dinlemiyomus gibi yapıyor diyalog aynen şu:
Ben: hayatım beni dinliyosun dimi
O: tabiki aşkım ama bi şaşkın ifade (ulan ne anlatıyordu gibisinden)
Ben: (anlıyorum dinlemediğini tam söylediğimin aksini söylüyorum) haklıyım dimi aşkım
O: tabiki Bitanem çok haklısın
Ben: (nişanlımın ismini söyleyerek x olsun) xxxxxxxxxxx diye bi bağırıyorum
beni dinlemiyosun ama sen diye bi başlıyorum cirlamaya
O: ama aşkım kesintisiz 15 dkdir konusuyon konsantrem bozuluyor bir süre sonra diyo.
Nişanlım benim hakkımda kimlere ne söylüyor acaba
Napalim kadiniz detayciyiz ve çok konusuyoruz

Son düzenleme:
Sahsen ben esimin benimle ilgili dusuncelerini baskasina anlatmasini hic istemem zaten anlatmaz ama soyledigi seyler kotu degil uzulecek b8sey yok

Bazen arkadasimla konusurum telefonda, bana esinin cok anlayissiz oldugundan, evde ise ve cocuga hic yardim etmediginden falan bahseder.
aslinda benim esim cok yardim eder ama ben de onun derdine ortak olayim diye amancanim erkekler hep boyle eve gelir uzatir ayaklarini, sen takma bunlara kafayi falan derim.
esiniz de belki kendince arayi yumusatmaya çalışıyordur benim yaptigim gibi:)
Oyle olmasa bile cok da korkunc degil soyledikleri, orta derecede kotu:))

Cok Cok güldüm hakkinizi helal edin )
Nisanliniz da ayni benim esim gibi cok masum ve şeker )
Evet canım ya.
Napalim bizim kismetimize de bu düştü :)
Esimin tabiriyle cekecez oğlum napak ))

aklı sıra arkadaşına tecrübesinden nasihatlar vermiş
aslında amacı huzuru erkeğin koruması için çaba göstermesi olduğunu vurgulamak
ama bunu yaparken kartları senin üzerinden açmış
gerçek düşünceleri bile olmayabilir
bir arkadaşa tavsiye niteğindeki varsayımlardır
canını sıkacak birşey yok

Bence de üzülecek hiç bir şey yok..Vallaha ben de gülümsedim okurken ne yalan söyleyeyim :)) Sonuçta baksana canım kendisinin de farkında, özeleştiri yapmış..En azından eskisi gibi olmayacagının nasıl davranması gerektiginin bilincinde..E pek te yanlış ta dememiş, çünkü biz bayanlar olarak mevzuları o kadar çok irdeliyoruz ki düz erkek mantığına göre bunun saçma gelmesi çok normal..Çünkü o yapıda değil, bence empati kurabilmesi bile zor..Biz bu kadar ince düşünürken erkekler gibi düz mantık olayına empati kurabiliyor muyuz..Valla ben anlayamıyorum gerçekten nasıl başarıyorlar bunu :) Yani her bayan aynı değildir beli, karakter meselesi sonuçta ama eşin eleştirirken beni anlatıyormuş gibi hissettim sanki

CANIM valla bi düşündüm d3 gerçekten hakli oldugu noktalar var aslında.
Bi konuyu o iki kelime ile anlatiyorsa ben 20 kelime ile anlatıyorum )
O aklinca beni tasvir etmis cok konuşuyor filan diye ama mesela ben konusurken soruyorum sıkılıyor musun diye bana cevabi hep ayni : "yok canim olurmu hic oyle sey sen anlat bitanem " diyor bana

Bence çok hoş bir durum. Seni önemseyen bir adamla evlisin. Senin davranışlarını anlamıyor ama kabul ediyor. Sonuçta o bir erkek. Bir kadın gibi düşünmesini bekleyemezsin. Eşini takdir etmen hatta espirili ve özel bir teşekkür etmen gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…