esim dusuncelerimi sacma buluyor...

bendede hafif bir tebessum oldu okurken ama esim soyleseydi bunlar bilemiyorum...

aslinda evet onlar bize dirdirci diyorlar bizde onlara "okuz, odun" diyoruz...gerci her dedigimizde biz genelde hakli oluyoruz

Cok Cok güldüm hakkinizi helal edin )
Nisanliniz da ayni benim esim gibi cok masum ve şeker )

Evet canım ya.
Napalim bizim kismetimize de bu düştü :)
Esimin tabiriyle cekecez oğlum napak ))

hee sorma çok şeker tam evlere şenliğiz ben cır cır konuşurum konuştuklarımdan %10 nu dinler okulda öğretmenler der ya en son ne anlattım tekrar et diye bende aynen öyle yapıyorum oda tabiki söyleyemiyor başlıyo çok konuşuyon kısa ve net ol diyo bende net olan sensin bende anlatmasam nasıl konuşcaz ki peki dondişim kızma anlat diliyorum diyo 15 dk sonra ya işte aşkım aynen böyle oldu sen ne düşünüyon bu konu hakkında nişanlımdaki surat aynen şu hemen toparlıyo konuyu aynen senin düşündüğünü düşünüyorum bebeğim diyo ee şimdi ölürmüsün öldürür müsün

Benim eşim de aynıdır, sağolsun çok anlayışlıdır..Ama içinden böyle neler geçiriyor kimbilir , ah ah Bence hiç canını sıkma canım çünkü çok abes bir şey söylememiş..Sana eminim şöyle gelmiştir. Bana davarnışları nasıl, bu söyledikleri de ne böyle ..Bu şekilde olumsuz olarak düşünme..Sonuçta o bir erkek ve senin yapına göre gördüğüm kadarıyla elinden geleni yapıyor..Anlayışlı bir eşin var, seni anlamaya çalışıp ona göre davranıyor..O yüzden olumsuz düşünceleri kafandan sıpıt gitsin..Hiç can sıkmaya gerek yok :)

Rabbim huzurunuzu daim etsin inşallah..

Esimi cok ama cok seviyorum. .
O benim bu hayattaki şansım. ...
Tek kötü huyu kendisininde belirttigi gibi birazcik odun ; ) yani romantik degil
Birazcikta vurdumduymazdir
Amaaan ne olacak yarın yaparim modunda hep; ))
Ama olsun beni kv ye filan kimseye ezdirmiyor artik..
Ayyy aksama güzel bi yemek yapayim yavruma en iyisi ben

AMinnnn canım benim.
Allah Allah hepimiz in huzurunu mutlulugunu daim etsin....

Çaba sarfediyormuş bak kendince.Sevinmelisin.Hem olumlu şeyler söylemiş.Saçma da görse dinlemesi çok güzel birşey..Ya kadınların ve erkeklerin önem verdiği şeyler sonuçta farklı..Oyüzden saçma diyordur..Hep öyledir zaten...Herkeste biraz öyledir..Ben maçtan hoşlanmam o hoşlanır,ben kk da dert anlatırım o derdini anlatmaz ,bunun gibi farklılıklar var illaki..Futbolu sevmem,hani o d abana saçma gelir..vs..Sana değer verip dinliyormuş ya boşver..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…