esim dusuncelerimi sacma buluyor...

Saçmalamayın ya =)

Bi de şurası çok komik; ''oğlum biz kadınlara nasıl davranıcamızı bilmiyomuşuz'' demiş ya eşin orda çok güldüm
Demek ki adam kadına nasıl davranması gerektiğini öğrenmeye çabalıyor, eşin bence bunları söyleyebilecek bi insansa ondan zarar gelmez.

Günde en az iki saat konuşmaları gerekiyor yoksa uyuyamıyorlar ben buna çok güldüm ya :))
Bence moralinizi bozacak bir şey yok öz eleştiri de yapmış.
Şimdi iki farklı cinsiz onların bazı hareketleri bize saçma bizim bazı hareketlerimiz onlara.Yani elbette her zaman birbirimizi makul bulamayız olay bundan ibaret.
O yüzden çok takılmayın hem çok seviyormuş bunu anladım bu konuşmadan :)
Ne kadar saçma gelse de yürütüyor evliliği olay çıkarmadan saygı duyuyor.

bence kızılacak bir şey yok gülün geçin Hem itiraf edelim bazen gerçekten saçmalıyoruz

gerçekten öz eleştiri ve çok iyi bir konuşma en azından ne yapması ve yapmaması gerektiğini biliyor bunun farkında tadını çıkar bence..

adam haklı hanımlar dağılın...

Valla adam doğru demiş. Biz kadınlar görüldüğü gibi gereksiz şeylere takılıp, hakkında sayfalarca yorum yapabiliyoruz

bu konudan çıkardığım tek şey eşiniz tartıştığınızda siz aramazsanız telaşa binecek...bunu değerlendirebilirsinn

Ben gülümsedim okurken. Eşin çok şeker
"Bide biz cidden kabayiz lan. " Tespitine koptum. Bunu kabul edebilecek erkek çok az, şanslısın

bizde bunun erkek versiyonunu arkadaslarimizla konusurken yapiyoruz bence sizin ne kadar narin oldugunuzu vurgulamak istemis cunku karsimiza kaba saba tipler cikti ama bunlar farkli demis :) takilmayin gulun gecin

Okurken tırsa tırsa okudum ama çok tatlııııı. Gerçekten gülümsedim. Hele oğlum biz kabayız demesi yok mu :) Bence düşüncelerinizi saçma bulmuyor. Sadece saçma saçma konuşabiliyorlar diyor. Bilimsel olarak da kanıtlanmış kadınların gün içinde sarf etmesi gereken kelime sayısı fazlaymış. Biz değil miyiz yemek yaparken bile kendi kendimize konuşabilme potansiyeline sahip cinsiyet. Ben bir de ekstra konuşurum ki çok konuşmanın şöyle bir dezavantajı var ağzımızdan çıkan her sözcük anlamlı dolu dolu olmuyor. Saçma sapan konuşabiliyorum. Sonuçta gün içinde sürekli bilimsel ya da siyasi konuşmuyorum :)

bizde arkadaşlarımızla konuşurken rahat konuşmazmıyız? kızkıza muhabbeti. eşinde bunu yapmış. bazen erkekler olduğundan daha farklı anlatabiliyorlar ilşkilerini erkek arkadaşlarına. aslında çok da kötü şeyler yok.
( cevabı yolladıktan sonra farkettim konu sahibi olmadığını:) çok pardon)

Son düzenleme:
Bence merak edecek içinize dert edecek bir şey yok.
Hem eşiniz biraz olsa da haklı. Biz kadınlar da her gün "nobel ödülünü alanın şu araştırmasını okudun mu, bak paraguayın iç siyaseti şu ülkeleri nasıl etkiliyor, hayır efendim kant'ın o görüşü moden psikolojide şunun atasıdır, bence dostoyevski kitaplarında en çok rusyann mother olmasından etkilenmiştir" gibi konularda konuşmuyoruz yani (kendim de dahilim buna, yanlış anlaşılmasın)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…