eşim düzeldi kv nin ağzına bakmıyor artık diyen var mı?

Okudukca daha iyi anliyorum; "yuvayi disi kus yapar" sozunu. Ne kadar cok seyi susuyoruz evliligimizin yuruyebilmesi icin. Gozumuzden sakindigimiz analarimizi babalarimizi esimizin annesinin dedikosu malzemesi yapmasina izin veriyoruz. Oysa ki yer degisse kisiler kucuk kiyamete yer hazirlar. Ama alinan bu ah'lar da elbet bigun karsilarina cikar. Soylemek istedigim o kadar sey var ki icimde dag oldu sanki..n

darısı başıma

of of valla annenizde ne sabır varmış....babanıza inanılmaz kızdım. benim kv biraz son satırda söylediklerinizden maalesef farklı, kötü niyetli ama kendini dünyanın en iyi insanı gibi sunmayı bilir. en tehlikelisi de o zaten...

aynı şeyi ben de düşündüm inanın...ne fedakarlıklar diyorum , değer mi bunca şeye? kv nin de kızı var evli, bunları kendi kızı yaşasa neler yapar acaba? emin olun yeri göğü kaldırır...kv si görümcemi yanına çağırdığı zaman bile arkasından söylemediğin bırakmıyor. onların da evliliğine karışıyor bakalım pek haberim yok ama bana bu çektirdiklerini kendi kızı da yaşarsa anlar belki...

Benim babaannem de öyledir. Hep elinde bir tesbih. Çok dindar çoook.
Dedem öldü. Cenazeye gittik. Eşimin ailesinin yanındaydık o sırada bayramdı tam o yüzden eşimin annesi de geldi bizimle. Geçmiş ağlıyor, kvme diyor ki, bana kimse bakmaz napıcam ben, dedeleri yine iyi adamdı ona bakarlardı severlerdi çünkü, beni sevmezler bunlar bana kimse bakmaz... Benim kvm de ona üzülmüş, kendisi ona yakın hissetmişti. Dedim anne nolur sen kendini onunla kıyaslama, sen onun seviyesinde bir insan değilsin. Kocasını hiç umursamadığını zaten biliyordum babaannemin, çünkü adam 70-80 yaşından sonra köyünden ayrılmak zorunda kaldığı için gözümüzün önünde çöktü,kanser oldu hiç umurunda olmadı. Ama insan onun cenazesinde böyle kendini acındırır mı?
Hem kötü olduğunu biliyor hem de bunu acındırma aracı olarak kullanıyor. Mantığa bak. İki ay sonrasında öldü neyse ki tek başına. Annem bir de hastalığında bakmak zorunda kalmadı. Çünkü kesin yapardı.
Babama ben de kızıyordum. Hala kızıyorum. Annem mesela babanız bana iki kere tokat attı hayatımız boyunca, ikisi de annesinin yanındaydı demişti. Bunu sonra ben hatırlatınca kızıyor, ne gerek var kötü şeyleri hatırlamaya diye. Eh ama onun yediği iki tokattı, biz bütün çocukluğumuzu dayakla geçirdik adam sürekli stres makinesi olarak dolaştığı için.

of karakter aynısı valla. benim akrabalarımı bile acındırmayla kendine inandırmış düşünün. öyle de rol yapar kendini acındırır. senaryo yazmakta üstüne yok. böyle insanlardan uzak kalalım inşallah ama nerde hiç sevmediğim insan tipi geldi beni buldu. annenize çektirdi, size çektirdi, babanıza çektirdi. böyle bir insan bence bencilin tekidir. neyse vefat etmiş allah rahmet etsin diyelim herkes hesap verecek sonuçta...

kendime de bol bol sabır diliyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…