eşim düzeldi kv nin ağzına bakmıyor artık diyen var mı?

Benim kv beni hiç istemedi başta. Kendi şehrinden bi kızla evlendirmek istşyordu oğlunu yanına çekmek için. Kınamızda millete ağlayıp, bu kız oğlumu kandırdı demişti. Sonra sonra sevdiler alıştılar ya da öyle gibi numara yaptılar. Önceleri sık sık telde konuşmak istiyordu, oğluna şikayet ediyordu beni, eşim de ara diyip duruyordu. Sık aramama da alıştılar sonra. Zamanla düzeldiler.

barismaya arayı düzeltmeye çalışma bırak kv gayret sarf etsin onun icine dert olsun ottan b.ktan cikardigi huzursuzluklar böyle yaparsanız g.tü daha coookkk kalkar
evliliğim buna bağlı demişsin neden evliligin kV ile olan ilişki durumuna bağlı anlayamadım bağlama arkadaş eşini her konuda memnun et sevgini ilgini göster anasinin lafı geçince de He de geç nasıl bir gurur ile evliliginizi kV ye bagliyorsunuz

Aynen öyle kendinize niye dert ediyorsunuz ki.Eşinle olan her kavganda mutlu olup oh çekiyorsa onunda yakasını mutsuzluklar bırakmaz.Ettiğini bulur ya kendinden ya evlatlarından.Ne edersen kendine ne ettiysen kendi kendine demiş atalarımız.Bakın annemin Kv yoktu.yani babaannem.Keşke olsaymış.Başında beş tane görümceyle uğraşmazdı belki de.Benim büyük halam az yapmamış anneme.Annem de küçük yaşta evlendi ya garibim iyi bir kullanmış.Bebeklerine baktırmış, çeyizlerini düzdürmüş,evinin işini yaptırmış daha neler neler. en son beş sene kadar önce dayanamadı annem o acıyla yaşadıklarını allaha havale etti etti etmesine annem de yılların biriktirdikleri psikolojisini bozdu sinir hastası oldu kadın..Şimdi halamın iki kızı da boşanma aşamasında, ellerinde ayaklarında sıkıntıdan yaralar çıktı. Ellerinde avuçlarında ne varsa harcadılar.Yani demem o ki eden mutlaka bulur ya bu dünyada yada ahirette kalbinizi ferah tutun ve asla kaynana için kendinizi yıpratmayın.

Benim kv ne desem aksini der. Arayım diye bekliyor ama ben hiç iplemiyorum bayrama anca ararım. Sebebi ise fazla arayinca b... cikiyor. Baktim sacmaliyor. Kestim sık aramayi alismasin. Esim dedi bir kere aramam gerektiğini.Bende sen benim annemi arıyor musun dedim. Hayır dedi. O zaman bendende bir şey bekleme dedim.

ben hiç uğraşmak istemiyorum ama ailem sürekli baskı yapıyor aranızı düzelt yanına git gönlünü al bu sefer de vicdan yapıyorum ailem çok saf sanırım? ya da ben tüm olayları aktarmadığım için olayı basit sanıyorlar...bilmiyorum nedense kv ile görüşmeyince evliliğimi alttan alta kazıyarak bitirecek gibi düşünüyorum.

Evdeki yaşananları annesine neden anlatır ki bir adam. Ne faydası var

benim görümcem var evli, benim kv onun kv si ile de zıt baştan beri. valla benim canımı bu kadar yaktı karşılığını mutlaka bulur, hiç canımı bu kadar yakmamıştı kimse size öyle söyleyeyim. şu an yaradana havale ettim, kendisi dindar olarak geçinir bu yaptıklarıyla neyse...kendi kızı da mutlu olamaz, kendisi de ettiğini bulur eminim.

sizlerden duyduklarım içimi ferahlatıyor kızlar sağolun...

boşver canım hiç takma öyle kolay değil o işler saygıda kusur etme bir araya gelince geri kalan da sadece mesafe mesafeni koru geç git bunun da huyu böyle der geçerler zamanla
nasıl alistirirsan öyle gider

Eş ailesiyle görüşmezsen kaynana kayınbaba eşini sana karşı dolduruyor ve alttan alttan yuvan yıkıma giriyor eşinin sana karşı davranışları değişiyor, esinin ailesiyle görüsürsende bu sefer sen sinirden bunalıma giriyon zor işler ben çözüm bulamadım

aynen zaten ikilemim bu benim de...

eşim kv nin ağzına bakmaz tam tersi o benim hakkımda bir şey söylediğinde kızar susturur. ama benim de bir şey söylememe izin vermez. ben iyi olduğum sürece ona tavır alır. ben sorun yaşarsam hemen annesini tutar (haklı bile olsam) ve bana nispet yapmak için gezer tozarlar benle konuşmazlar. bu nedenle hiç sorıun yaşamamaya çalışıyorum ama bazen patlyıroum biz de insanız. o zaman içim paramparça oluyo normalde ikisi anlaşamaz ama ben sorun yaşayınca karı koca gibi canım cicim yapıyolar aklınca annesini bana ezdirmiyor. halbuki onların arasının iyi olması beni mutlu eder normalde de. sanki her zaman araları çok iyi de ben bozuyomuşum tavırlarına giriyolar. annecim annecim diye bana nispet yapıyo. normalde de anneni sev o zaman neden sevmiyosun. neyse söyleyecek çok şey var.susuyorum

offff hepsi aynı valla...eşiniz sizi de ezdirmiyormuş en azından.

Benim kvde öyleydi eşimin ve kendi anlattiklarimi herkesten duyuyordum bi ara beni hamile bile etti kendi kendine yani esimin bunlari farketmesi tam 3 senemi aldı çok şükür artık ona inanmiyor ve dinlemiyor nasil oldu dersen benim soylememle asla olmadi ben soyledikce daha cok kacti onlara ve kendi gördü duydu bana hak verdi kendileri görmeden anlamiyorlar canim

Kv den yana skntim yok ama gorumce ve elti elimde kalicak hele bi su dugunumu atlatim ben kendimi ezdircek insan degilim hos ezmeye de calismiyorlar ama esimi yonlendiriyorlar. Ya esimi kapinin onune koyarim ki acimam isim gucum var bana baska kocami yok ya da evime ikisi de gelmicek bakalim dugunden sonra neler olucak

Benim babam değişti. Annesi de babası da, ama özellikle annesi, senelerce anneme ve bize çektirdi. Hep para para para. İstekleri hiç bitmedi. Babam onların borcunu iki maaşı kadar parayı yatırarak öder gelir, ertesi gün yeni kredi çekerlerdi bağkurdan. Sonra da tabi, babanın evine haciz mi getirteceksin ödemeyip de derlerdi babama. Tabi babam bulur buluşturur yine verirdi. Her gittiğimizde Fransa'da yaşayan oğullarının gönderdiği şeylerden bahsederler, onu ne kadar sevdiklerini anlatırlar ve ona eşdeğer bir eksikliklerinden bahsedip şunu da sen alsan nolurdu falan derlerdi. Babam onlara verir sonrasında parasızlıktan stres olur gelip bizi döverdi ya peynir bitti diye ya başka şeyden. Babamın evde peynir bitti diye kıyamet estirdiği, ne kadar çok yiyorsunuz diye bize kızdığı dönemde kendi babası peynircilik yapıyordu ve asla bir teneke de sizin olsun deyip vermediler.
Annem beni (ilk çocuğum)kaynanasının evinde doğurmuş. Neden? Çünkü adet ya. Sütün peynir olur diyerek günlerce yemek yedirmemişler. Kendi annesi gelip üzüm hoşafı falan getiriyormuş, lohusalıkta iyi gelir diye, sana olmaz bu deyip kendileri yiyormuş. Bir kaç kez bayılacak hale gelince babam artık kızmış, sağarız gerekirse sütü, yesin demiş. Yani doğduğum günden beri içtiğim anne sütünde dahi gözleri oldu.
Biz üç kız kardeşiz. En küçük kardeşimin doğmasına yakın, babam tabi ki annesinin ağzına bakıyor onu melek gibi düşünmeye zorluyor ya kendini (sanki kendi bilmiyor), annem gelip sana baksın diye tutturdu anneme. Çünkü riskliydi biraz. Babaannem geldi. Yirmi gün boyunca oturduğu koltuktan asla kalkmadı. Hep tespih çekip durdu o koltukta. Asla yardım etmedi. Ben de dokuz yaşındaydım daha pek bir şey yapamıyorum yardım olacak. Diğer kardeşim altı. 20 gün durduktan sonra, aman bari erkek olsa da beklediğime değse, ben kız torun için bekleyemeyeceğim daha fazla dedi gitti.
Taaa son zamanlarında, ben artık 25 yaşında falanken, hala annem için oğluma büyü yaptı o yüzden oğlum bizimle ilgilenmiyor, bize hiç bakmıyor diye laf çıkarmış. Üstelik o sırada şehirde (çünkü babaannem kendi ifadesiyle o s....li köyde yaşamak istemiyormuş, 80 yaşına kadar köylü değildi sanki, küs olmadığım kimse kalmadı köyümde demiyor da) babamın kendileri için satın aldığı evde yaşıyorlar, onun aldığı eşyaları kullanıyorlar, onun ödediği faturalarla duruyorlardı. Bütün mallarını da satıp diğer oğullarına ve kızlarına verdiler o dönemde.
Annesi öldüğü gün babam kaldırıma oturup beni niye bir gün sevmedin diye ağladı.
Annem asla ağzını açıp yüzlerine karşı bir laf etmedi. Gitmemek görüşmemek gibi bir şey de yapmadı. Hep yaşlılar, bakmamız lazım, bize emanetler dedi.
Kötü insanların çocuklarıyla evlendiğiniz zaman ne yazık ki kurtuluşunuz olmuyor. Görüşmemek vs. sadece kocanızı size içten içe soğutuyor. Çünkü onun annesi babası. Ne menem olduklarını bilse de onlara karşı genetik bir çekimi var. Ve kendi bilse de başkasının, özellikle de karısının onlara laf etmesi çok dokunuyor.
Biraz kıskanç, biraz laf sokmayı seven, biraz dik başlı kvye sahip olmak başka, kötü bir insanın oğluyla evlenmek bambaşka. Birincisi biraz alttan alma, biraz güç dengesi, biraz sevgi gösterme, hatta biraz manipülasyonlar halledilebilir. İkincisinin çözümü yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…