- 18 Eylül 2014
- 8.450
- 29.964
- 798
- Konu Sahibi greengirll
-
Aynen öyle kendinize niye dert ediyorsunuz ki.Eşinle olan her kavganda mutlu olup oh çekiyorsa onunda yakasını mutsuzluklar bırakmaz.Ettiğini bulur ya kendinden ya evlatlarından.Ne edersen kendine ne ettiysen kendi kendine demiş atalarımız.Bakın annemin Kv yoktu.yani babaannem.Keşke olsaymış.Başında beş tane görümceyle uğraşmazdı belki de.Benim büyük halam az yapmamış anneme.Annem de küçük yaşta evlendi ya garibim iyi bir kullanmış.Bebeklerine baktırmış, çeyizlerini düzdürmüş,evinin işini yaptırmış daha neler neler. en son beş sene kadar önce dayanamadı annem o acıyla yaşadıklarını allaha havale etti etti etmesine annem de yılların biriktirdikleri psikolojisini bozdu sinir hastası oldu kadın..Şimdi halamın iki kızı da boşanma aşamasında, ellerinde ayaklarında sıkıntıdan yaralar çıktı. Ellerinde avuçlarında ne varsa harcadılar.Yani demem o ki eden mutlaka bulur ya bu dünyada yada ahirette kalbinizi ferah tutun ve asla kaynana için kendinizi yıpratmayın.barismaya arayı düzeltmeye çalışma bırak kv gayret sarf etsin onun icine dert olsun ottan b.ktan cikardigi huzursuzluklar böyle yaparsanız g.tü daha coookkk kalkar
evliliğim buna bağlı demişsin neden evliligin kV ile olan ilişki durumuna bağlı anlayamadım bağlama arkadaş eşini her konuda memnun et sevgini ilgini göster anasinin lafı geçince de He de geç nasıl bir gurur ile evliliginizi kV ye bagliyorsunuz
Nasilda dogru bi tespit :))
Bu kadar iyi özetlenebilirdi...
ben hiç uğraşmak istemiyorum ama ailem sürekli baskı yapıyor aranızı düzelt yanına git gönlünü al bu sefer de vicdan yapıyorumbarismaya arayı düzeltmeye çalışma bırak kv gayret sarf etsin onun icine dert olsun ottan b.ktan cikardigi huzursuzluklar böyle yaparsanız g.tü daha coookkk kalkar
evliliğim buna bağlı demişsin neden evliligin kV ile olan ilişki durumuna bağlı anlayamadım bağlama arkadaş eşini her konuda memnun et sevgini ilgini göster anasinin lafı geçince de He de geç nasıl bir gurur ile evliliginizi kV ye bagliyorsunuz
benim görümcem var evli, benim kv onun kv si ile de zıt baştan beri. valla benim canımı bu kadar yaktı karşılığını mutlaka bulur, hiç canımı bu kadar yakmamıştı kimse size öyle söyleyeyim. şu an yaradana havale ettim, kendisi dindar olarak geçinir bu yaptıklarıyla neyse...kendi kızı da mutlu olamaz, kendisi de ettiğini bulur eminim.Aynen öyle kendinize niye dert ediyorsunuz ki.Eşinle olan her kavganda mutlu olup oh çekiyorsa onunda yakasını mutsuzluklar bırakmaz.Ettiğini bulur ya kendinden ya evlatlarından.Ne edersen kendine ne ettiysen kendi kendine demiş atalarımız.Bakın annemin Kv yoktu.yani babaannem.Keşke olsaymış.Başında beş tane görümceyle uğraşmazdı belki de.Benim büyük halam az yapmamış anneme.Annem de küçük yaşta evlendi ya garibim iyi bir kullanmış.Bebeklerine baktırmış, çeyizlerini düzdürmüş,evinin işini yaptırmış daha neler neler. en son beş sene kadar önce dayanamadı annem o acıyla yaşadıklarını allaha havale etti etti etmesine annem de yılların biriktirdikleri psikolojisini bozdu sinir hastası oldu kadın..Şimdi halamın iki kızı da boşanma aşamasında, ellerinde ayaklarında sıkıntıdan yaralar çıktı. Ellerinde avuçlarında ne varsa harcadılar.Yani demem o ki eden mutlaka bulur ya bu dünyada yada ahirette kalbinizi ferah tutun ve asla kaynana için kendinizi yıpratmayın.
salaklığından bence.Evdeki yaşananları annesine neden anlatır ki bir adam. Ne faydası var
boşver canım hiç takma öyle kolay değil o işler saygıda kusur etme bir araya gelince geri kalan da sadece mesafe mesafeni koru geç git bunun da huyu böyle der geçerler zamanlaben hiç uğraşmak istemiyorum ama ailem sürekli baskı yapıyor aranızı düzelt yanına git gönlünü al bu sefer de vicdan yapıyorumailem çok saf sanırım? ya da ben tüm olayları aktarmadığım için olayı basit sanıyorlar...bilmiyorum nedense kv ile görüşmeyince evliliğimi alttan alta kazıyarak bitirecek gibi düşünüyorum.
aynen zaten ikilemim bu benim de...Eş ailesiyle görüşmezsen kaynana kayınbaba eşini sana karşı dolduruyor ve alttan alttan yuvan yıkıma giriyor eşinin sana karşı davranışları değişiyor, esinin ailesiyle görüsürsende bu sefer sen sinirden bunalıma giriyon zor işler ben çözüm bulamadım
eşim kv nin ağzına bakmaz tam tersi o benim hakkımda bir şey söylediğinde kızar susturur. ama benim de bir şey söylememe izin vermez. ben iyi olduğum sürece ona tavır alır. ben sorun yaşarsam hemen annesini tutar (haklı bile olsam) ve bana nispet yapmak için gezer tozarlar benle konuşmazlar. bu nedenle hiç sorıun yaşamamaya çalışıyorum ama bazen patlyıroum biz de insanız. o zaman içim paramparça oluyo normalde ikisi anlaşamaz ama ben sorun yaşayınca karı koca gibi canım cicim yapıyolar aklınca annesini bana ezdirmiyor. halbuki onların arasının iyi olması beni mutlu eder normalde de. sanki her zaman araları çok iyi de ben bozuyomuşum tavırlarına giriyolar. annecim annecim diye bana nispet yapıyo. normalde de anneni sev o zaman neden sevmiyosun. neyse söyleyecek çok şey var.susuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?