eşim düzeldi kv nin ağzına bakmıyor artık diyen var mı?

greengirll

yok başlık falan
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2012
9.068
9.560
398
Kızlar merhaba,

Eşimle eşimin kv ye sorunlarımızı anlatması, kv nin herkese yayması ve beni kötülemesi, bunların gelip bana anlatılması gibi sebeplerle sorunlar yaşadık. Kv benle konuşmamaya başladı (sadece benle değil ailemle de), halen da konuşmuyor. Eşimle düzeltmek için çabalıyoruz ama ben halen eşimin kv ye bir şeyleri anlatıp anlatmadığı hususunda emin değilim.

Sizden tek isteğim şu; benzer durumda olanlar deneyimlerini yazsın nolur. Eşiniz düzeldi mi, sorunlarınızı çözüp huzura kavuştunuz mu? Evliliğim buna bağlı, lütfen deneyimlerinize ihtiyacım var.

Illa duzelen vardir ben biliyorum ama mesela dayakla hamile karisinin bebeginin ölümüne sebep olarak falan. Yani bu kadar cekmeye gerek var mi ya da seninki duzelir mi bilemeyiz. Malum erkekler de cesit cesit. Temkinli yaklas cok duygusal olma derim. Yem at kocana bakalim soyluyor mu ailesine.

yok allah korusun ne dayağı. şiddet vs yaşamıyorum tabiki. şu an temkinli olmaya çalışıyorum ama emek veriyorum sonuçta kimse emeği boşa gitsin istemez. örnek istedim sadece.

resmen ogluyla gelininin yasadigi sorundan mutlu olan bi de bunu matah bisi gibi etrafa boburlenir gibi anlatan kaynanalar var. yaw oglunun senn soyadini tasiyan gelinin acigini kapaticagna bi de millete kotulemeyi magrifet saniyolar. tam bi akil yoksunu işi. sen akilli olcaksin cnm. kocanla arani iy tut o kaynanaya firsat verme cildirsin

Su anda birebir ayni durum icindeyim. 2 gundur sinirden oluyorum. Hem ailemi hem beni butun insanlara iftira atarak kotulemis, annem hakkinda demedigini birakmamis. O kadar cok yalanini yakaladikki,esim artik pes etti. Simdi esim benim yanimda ama herhangi bi uyarida bulunmadi. Bi yerde dur dememiz lazim ama nasil?

Bende esimle sözlendiğimden beri ailesi problemler çıkarıyordu surekli. Aramazi bozmaya çalıştılar olmadı,yarı başardılar ama ona ragmen evlendik. Cok alttan aldım. Hem eşimi hem ailesini. Affettim.
Ama olmadı evliligimiz boyunca da problem çıkardılar. Buda bize yansıdı boşanma aşamalarına defalarca geldik ve deflarca esim.son noktaya gelince sen haklisin ben biliyorumlar sözler yeminleer ama yinr bir konu olduğunda yine esim deliye dönüyordu soz konusu ailesi ise.
Ailesi o kadar kötü insanlarki bir degil hepsi bide aynı en sonunda avukata gittim eşimin kolumdan tuttum dedim gidiyiruz yürü. Bir olay olmuştu.
Oda gazla tmm boşanalim felan dedi. Bende dedim bu cocuk oyuncagi degil. Bende oyuncağın degilim ya erkek olacak karın olarak tercih ettigin benim arkamda duracaksın dedim yada ben hayatımda ailesine kamburu olan bir ezik bir eş istemiyirum dedum sen bana eş olamadın cocuguna yarın babada olamazsın dedim.
Avukata götürdüm oturdum dedim biz anlasmali bosanmak istiyoruz. Siddetli gecinmezlik.
Acil sekilde boyayın uzamasın dedim.
Avukatta tmm 1 haftaya hallederiz dedi.
Esim tabi sonra ailesini aradi boşanıyoruz felan demiş.
Ama ben aklima koydum cizdiydim. Yaktim gemileri.
Sonra anası aradı.
Evdeyiz bende hazırlanıyorum anneme gidicem.
Kadin aradi actim. Ne oluyor dedi.
Bende oglunuz ne diyosa o dedim benim birsey soylememe gerek yok dedim
Oda bana dedili oglum bisrsey demiyor sebep ne dedi.
Bendes sizsinuz sizin 3n başından beri yaşattıklarınız ve hala da devam eden seyler dedim.
Kadın zaten niyeti kopan ipleri kökünden kesmek icim aramiş meger.

Bende hoparlöri actim esimde odada gittim yanina konusuyorum.
Annesi surekli.beni sucluyor.
Aileme bana bir ton sey soyluyir.
Icinde biriken ne varsa kustu.
Yarısında fazlasi da yalan dolan.
İftiralar...
Oflu duydu tabi.
Telefonu kapattik tartisip.
Esimde bana diyorduki annem hatasıni analdu bak. Pisman . Bana soyluyot seni anliyor hersey duzelecek.
Meger kadin buna ayri konuşuyormuş.
Oyunculukta uzerine yok
Yalanlar atiyormuş seviyorum anlaiyorum ayaklari.
Tabi konuşmasıni duyunca bu sok oldu.
Bende telefonu kapatinca esime döndüm.

Bu pişman olan herseyi anlayan iyi niyetlu olan annen dimi dedim.
Sen yutabilirsin oyunlarını yalanlarını ben soylerken suclu ben oluyordum dedum.
Al anani da birlikte yaşayın iyi niyetiniz ile dedim.
Cekt gittim.
Ve ben cok kararli idim. Artik bıkmıştım esimin ailesinden ve kendinden.

Boyle bir adam ile hayatima devam edemezdim.
Bayramdı. Esim tabi yan cixdi geldi bayramda pişmanım felan. Ozurler.
Anladımlar.yine ayni seyler.
Bende dedum ben tokum sagol
Yiyen birini bul dedim.
Seni de aileni de asla affetmiyorum hakkimda helal degil dedim.

Baktı ben kararlıyım. Bayram annemin evindeyim. Herkes geliyor ne diycem annem dedi kızım affet anlamış dedi.
Bende annemin uzulmesine dayanamayıp affettim.
Ama esimle konuştum bundan sonra ailen benim için yok ne olume ne dirime asla dedim.
Gel gidelim
Yok gelecekler
Yok ara
Yok psimanlar yok barışmak istiyorlar
Yok efendim iyi niyetliler
Asla bana lafini etmeyeceksin dedim.
Oda tmm dedi. Agladi annemin yalan soyledigini bilmiyordum. Gercek dusunceleru duyguları sandim dedi.
Gel gelelim. Esim anladi suan bir sıkıntı yok.
Ama duzelse de gecici birsey mi diye dusunmeden edemiyor insan.
Kv ariyor yüzsüz sekilde hamileyim cunku.
Esime aramasın diyorum hala aroyor açmıyorum bende.
Benden uzak olsunlar.
Anlar anlarda zor anlıyorlar ya....
Valla aileler yzuunden cok yuva yıkılıyor hele ki erkek anneleri yüzünden.
Ben anlamıyorum allahtan da mi korkmuyorlar

aynen de öyle tıpkısının aynısı benimki. inşallah başarabilirim :)

allah kolaylık versin. eşiniz en azından yalanını yakalamış benimki çok fena çok yaptığı işi de planlı yapıyor ve nasıl bir rol yapıyor görseniz şaşarsınız

sizin adınıza çok sevindim çünkü burdaki kritik nokta eşinizin kendi kulakları ile duymuş olması kv yi. asla size söyleyecek lafı olamaz bundan sonra. aynen bende düzelse de ne de olsa anası atsan atamaz satsan satamaz diyorum, yine etkisi altında kalır diyorum. çevremde boşanan çiftlerin %90 ı aynen bu sorundan boşanıyor. ben evladını gerçekten seven bir annenin asla böyle yapmayacağını düşünüyorum. yapanların da normal bir psikolojide olduğunu hiç düşünmüyorum. aynen sizin yaşadığınız gibi her şeyi düzeltsek bile yarın bir gün ben diyelim bebek sahibi oldum bu kadın gene hayatımıza müdahil olacak
?

nasıl oldu ayrıntılı anlatabilir misiniz ?
Annesi esimin yapmadigimdan emin oldugu bir konuda israrla yapti dedi birkac kez oldu bu sekilde ve hicbirinde ben cevap vermedim kavga etmedim kendimi savunmadim esim bagirdi cagirdi karimdan ne istiyorsun sen diye ben yapma yasli bosver uzulmuyorum dedim ama o gorusmeyi kesti

Ben kv nin yanlislarini esime sakin bir dille dile getiriyordum üzüldügümüde dile getirerek , hicbirzaman sayginligimi bozmadim surat asmadim küsmedim oda benden yana oldu takdir etti herkes yanlisini anladi ..

Ben kv nin yanlislarini esime sakin bir dille dile getiriyordum üzüldügümüde dile getirerek , hicbirzaman sayginligimi bozmadim surat asmadim küsmedim oda benden yana oldu takdir etti herkes yanlisini anladi ..
ne kadar güzel. kv niz size karşı nasıldı peki, benimki beni muhatap almaz konuşmaz küser ama arkamdan herkese dedikodu. en yaralayan şey de bu. ve bunu benim aile fertlerime yapması??

ne kadar güzel. kv niz size karşı nasıldı peki, benimki beni muhatap almaz konuşmaz küser ama arkamdan herkese dedikodu. en yaralayan şey de bu. ve bunu benim aile fertlerime yapması??

Hayir öyle kötü biri degildi ama kiskancti oglundan kiskaniyordu sizin kayinvalidenin belliki karakteri kötü

Oda aynısını söylüyor. Bundan sonra sana söyleyeceğim tek bir savunmam bile uok diyor.
Aynen annesi elbet et tırnaktan ayrılmaz. Görüşsün konuşsun gitsin kalsın diliyoesa umrumda degil yeterki bana bulaştırmasın.
Benim karşıma da hep aile yüzünden boşanan binlerce insan çıkıyor. Diyorum sonum yok galiba benimde....
Çünkü aile gerçekten önemli bir unsur evliliklerde. Heleki koca şahsiyeti aradaki dengeyi koruyamıyor ise
Sürekli akıllarında ne yapsak huxursuz etsek kavga cikarsak mutsuz etsek ayırsak olan insanlar ile savasmak cok güç. Malesef dünyada hep kötüler kazanıyor.
Bazen esim beni ne kadar anlamiş olsada diyorum yine ayni seyler olursa ne yaparım cunku gücüm yok bide artık bebegimiz olacak.
Bir insan bu kadar yüzsüz nasıl olur aklım almıyor.
Hamile olunca biraz daha işler değişti.
Torunu olacak.
Gelip görmek isteyecek ve dahası suan aklima bile gelmeyen seyler.
Esime biraz guvenim geldigi icin beni anladigi için yanimda durudgu icin. Ve ailesine arkasını döndüğü icin guvenip cocuk yaptım. Umarım pisman etmez beni.
Umarım senin esinde esinin ailesinin degerini bilir anlar.

sizin evliliğiniz buna bağlı değil bence evvela oturup eşinizle konuşmalısınız o da olgunlukla sizi dinleyip herseyi annesine anlatmamayı öğrenmeli

durumlar aynı sayılır. biz şu an bebek lafı bile geçiremiyoruz. eşimden o kadar soğudum uzaklaştım ki bilmiyorum bazen onu seviyor muyum diye bile düşünüyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…