• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim e sinir oldum..Günahinimibaliyorum

Belki hani sayfada inerken de öneriler çıkıyor ya? Tanıdığı için üzerine daha önce tıklamıştır ondan da çıkabilir...

Benim aramalarda da çıkıyor öyle bence tesadüf ortak arkadaş falan varsa çıkıyor bence aramalarda en üstte

Mrb kk nin değerli hatunlari.
Belki ufak birsey ama sinir oldum bi el atın.
Eşimin instagramindan arama bölümüne bir harf yazinca bayan iş arkadasinin profili çikiyor direk.
Ben başka bir seye bakicakken fark ettim.
Ve bu kisi eşimde ekli değil
Bakiyorum başka ekli iş arkadaßlari var bayan onlarin baş harfini yaziyorum onlar 3. Dörduncu siralarda çikiyor sizce eşim özel olarak mi bakiyor.
Eger oyleyse esime sormalimiyim.
Bu arada kizin sayfasida kapali.
Yani ekli olmayanlar goremiyor resimleri filan.
Sinir oldum
eşin onu aratmış, arkadaşlık teklifi yollayacaktı belki. Kapalı olunca ekleyememiştir kendisini.

Eşimin instagramindan arama bölümüne bir harf yazinca bayan iş arkadasinin profili çikiyor direk.
Bakiyorum başka ekli iş arkadaßlari var bayan onlarin baş harfini yaziyorum onlar 3. Dörduncu siralarda çikiyor sizce eşim özel olarak mi bakiyor.
Sinir oldum
Surekli baktigi anlamina gelmez. Belki bi kere bakmistir bisyden dolayi. Sorun bence

Başlığı çözebilmek için defalarca okudum.
Rahat bırakın şu adamlar. Aldatacaksa aldatır. Eskiden Face, İnstagram mı vardı.
Güvenmediğiniz adamlarla aynı yastığa baş koymayın.

Benım eşimde bazı kımselerı aratmış meraktan baktığını düşünüyorum. Arama geçmişini takip ediyorum gizli bişey baktıgında siliyor eğer yok ,normal bişeyler baktıysa duruyo arama geçmişi harflere bastığında evet arattığı kişiler cıkıyor ne yazıkkı ben sormadım neden bakıyon dıye şu an takipteyım bakalım daha nelere bakcak söylersem bi yöntemını bulur gizler çünkü. Sizin eşinizde bakmış ne yazıkkı ama kapalı oldugunu görünce bidaha aratmaz heralde

Başlığı çözebilmek için defalarca okudum.
Rahat bırakın şu adamlar. Aldatacaksa aldatır. Eskiden Face, İnstagram mı vardı.
Güvenmediğiniz adamlarla aynı yastığa baş koymayın.
Güvenmemekle alakası yok ben kendi eşim için söyleyim aldatıcağını hiç sanmıyorum ama meraktan bakıyo buda benı kızdırıyo çünkü kıskanıyorum ben başka erkeklere bakmıyom onlar neden baksın ki

Sinir oldum

Aynı cihazdan kendi hesabınıza girdiyseniz veya eşinizin hesabını kendi cihazınızdan girdiyseniz çıkar. Bendede çıkıyor çünkü birden fazla hesap telefonumda tanımlı oldugu için.

Ya siz hic tanidiklarinizin instagramina bakmiyormusunuz Allah askina? Yani sirf bayan oldugu icin esiniz ona ilgi duymasi sart mi? Haksizlik bir yana. Eslerin cep telefonlari karistirmasi bastan bir sorunun var oldugunu gösterir

Ööfff höh yani valla su bdv ye girince sinirlerim hopluyor. Girmeyim diyorum tutamiyorum kendimi. arkadasim ne var bunda? Merak edip aramıştır ne oldu yani? İnstagramda arama yapinca aldatmis mi sayiliyor? Niye boyle basit şeyleri kendinize peoblem yapiyorsunuz? Hayat zaten yeterince zorken neden bu kadar ufak seyleri dert ediyorsunuz kendinize?

Sinir oldum
Ya merak etmiştir.İlla çok gerekçeli bir sebebi mi olması lazım.Birini aratması aman onu beğendi aldatıyor mu olması lazım.

Back
X