Kızlar akşam çok sinir oldum sizden fikir almak istiyorum.
Daha önceki konularımda eşimin arkadaşlarının yılbaşında bize ekmesi olayı vardı o olaydan sonra hiç arayıp sormadılar onlar bizi ektigi için bizde aramadık.
Yani 9 buçuk aydır bir düğün haricinde hiç karşılaşmadık düğünde de tanımıyor gibi hiç birbirimizin yüzüne bakmadık.
Akşam ortak arkadaşlarımızla buluştuk ve bu arkadaşlar konuşmadığımız arkadaşın benden video istediğini öğrendim. Onun gelin alıcısından önce eşine süpriz yapılmıştı bende onu çekmiştim. X adındaki bu bayan arkadaş benden bu videoyu istiyormuş tabi kendisi aramiyor.
Ayrıca geçen sene ağustosta evlendi ve aralık ayına kadar sürekli görüştük evime geldi gitti defalarca o zamanlarda bu videoyu hiç sormadı.
Şu an video Nerede bilmiyorum silmiş bile olabilirim. Ortak arkadaşlar da silmistir belki demiş. Silemez ondan başka kimsede yok böyle bir adilik yapamaz o video benim için çok değerli falan demiş.
1. Si benden başka çeken olup olmadığını bilmiyorum bunu takip etme zorunlulugum da olduğunu düşünmüyorum
2.si 9 buçuk aydır gorusmedigim bir insanın videosunu saklamak zorunda da değilim. Belki bilgisayara atmış olabilirim ama çok fazla dosya var hepsine tek tek bakma imkanım yok.
3.sü çok istiyorsa kendisi istemeli aracı sokmamalı diye düşünüyorum.
Şimdi eğer dosyayı sildiysem bu x kişisi benimle iletisime geçerse ne demeliyim.
Ya da silmediysem bulursam o istemeden yollasam mı hem sinir oldum hem de kafam karıştı