Sinir oldum

Sırf "böyle bir adilik yapamaz" dediği için bile olsa bile o videoyu yollamazdım. Madem o kadar önemli neden 10 ay beklemiş? Konuşmadığın görüşmediğin birinin videosunu saklamak zorunda mısın ki hayır değilsin.

Bırakın yapsın ya onu dinleyip karar verenler de aynı kalitededir.Hiç hoşlanmam işi düşünce arayanlardan ki bu aramamış bile araya başka birilerini koymuş hatırlamıyorum hiç de uğraşamam deyin bence mesajı alsın o.Bu kadar kolay bitirebiliyormuş madem arkadaşlığı başka birine çektirseymiş o zaman videoyu.
Kimse bana çek demedi ki ben kendim takıldım öyle kenarda başka çeken var mıydı bakmadım bile üstünden 1 seneden fazla zaman geçmiş

Sırf "böyle bir adilik yapamaz" dediği için bile olsa bile o videoyu yollamazdım. Madem o kadar önemli neden 10 ay beklemiş? Konuşmadığın görüşmediğin birinin videosunu saklamak zorunda mısın ki hayır değilsin.
Işte bende aynı şeyleri düşünüyorum ama cirkeflik yapmasın dan da çekiniyorum açıkçası

aaa çok çocukça bence sizin hiç arkadaşınız olmamış bu çift bence ne saçma sen alkol almıyorsun diye niye rahatsızlık duysunki .bence böle davranışı için kendinden rahatsız olmalı bayan .bence hiç takmayın kafanıza iyikide küsmüşler deyin ya da onların tabiriyle iyikide küsmüşünüz:):):):

aaa çok çocukça bence sizin hiç arkadaşınız olmamış bu çift bence ne saçma sen alkol almıyorsun diye niye rahatsızlık duysunki .bence böle davranışı için kendinden rahatsız olmalı bayan .bence hiç takmayın kafanıza iyikide küsmüşler deyin ya da onların tabiriyle iyikide küsmüşünüz:):):):
Benim arkadaşım olmalarını istemedim zaten hep mesafe mi korudum ne özel hayatlarına burnumu soktum ne de kendi özel hayatımı anlattım
Eşim yakın arkadaşlarıydi hep beraber takılır her yere beraber giderlermis ben devreye girince eşim daha çok bana vakit ayırdı alkol almamaya başladı falan bozuldular hissettim.

Çok yakın zamanlarda evlendik her işlerinde yanında olduk yardım ettik kına gecesinde bile saçma sapan triplerine maruz kaldım annesi teyzesi falan bi ton laf söyledi ağladım.

Evde sigara içirmiyoruz diye trip atıp 1 ay gelmediler falan hep böyle çocukça şeyler

aman o nedir canım öle boşver ozaman iyi olmuş hatta mümkünse hiç barışmayın bence ....aaaaa o ne öle o neyınkı sen onun trıbını cekcen ..

Ben olsam şimdi ses çıkarmam.
Videoyu benden kendisinin istemesini beklerim.
İstediğinde ise "hatırlamıyorum belki silmişimdir,pc ye bakarım" derim umursamazca..

Videoyu göndersem de göndermesem de birkaç gün bekletirim.

Küslük olmadı bi anda ekildik bi daha da aranmadık eşimin doğum gününde bile aramadilar sonra da bütün sosyal aglardan sildiler.
Ben video cekmeyi severim hemen her an çekebilirim kaçırmamak adına güzel anları.

Öylesine çektim hoş bir süpriz yapmışlardı çektim ama sonra ne yaptım hatırlamıyorum

Boşverin ekmişler silmişler bu onların terbiyesizliği.
Varsa Gönderin dediğim gibi yoksada mesaj atın üstünden okadar geçmiş videoları saklamıyorum sildim gitti diyin.

Kızlar akşam çok sinir oldum sizden fikir almak istiyorum.
Daha önceki konularımda eşimin arkadaşlarının yılbaşında bize ekmesi olayı vardı o olaydan sonra hiç arayıp sormadılar onlar bizi ektigi için bizde aramadık.

Yani 9 buçuk aydır bir düğün haricinde hiç karşılaşmadık düğünde de tanımıyor gibi hiç birbirimizin yüzüne bakmadık.

Akşam ortak arkadaşlarımızla buluştuk ve bu arkadaşlar konuşmadığımız arkadaşın benden video istediğini öğrendim. Onun gelin alıcısından önce eşine süpriz yapılmıştı bende onu çekmiştim. X adındaki bu bayan arkadaş benden bu videoyu istiyormuş tabi kendisi aramiyor.

Ayrıca geçen sene ağustosta evlendi ve aralık ayına kadar sürekli görüştük evime geldi gitti defalarca o zamanlarda bu videoyu hiç sormadı.

Şu an video Nerede bilmiyorum silmiş bile olabilirim. Ortak arkadaşlar da silmistir belki demiş. Silemez ondan başka kimsede yok böyle bir adilik yapamaz o video benim için çok değerli falan demiş.

1. Si benden başka çeken olup olmadığını bilmiyorum bunu takip etme zorunlulugum da olduğunu düşünmüyorum
2.si 9 buçuk aydır gorusmedigim bir insanın videosunu saklamak zorunda da değilim. Belki bilgisayara atmış olabilirim ama çok fazla dosya var hepsine tek tek bakma imkanım yok.
3.sü çok istiyorsa kendisi istemeli aracı sokmamalı diye düşünüyorum.

Şimdi eğer dosyayı sildiysem bu x kişisi benimle iletisime geçerse ne demeliyim.
Ya da silmediysem bulursam o istemeden yollasam mı hem sinir oldum hem de kafam karıştı

Ben olsam evine gider videoyu silmedim ama madem video silinseydi adi olacagimi dusunuyordun al sana adilik der videoyu gozune bakarak silerdimmmm :KK54::KK54:

Daha önceki konularımda eşimin arkadaşlarının yılbaşında bize ekmesi olayı vardı o olaydan sonra hiç arayıp sormadılar onlar bizi ektigi için bizde aramadık.

Yani 9 buçuk aydır bir düğün haricinde hiç karşılaşmadık düğünde de tanımıyor gibi hiç birbirimizin yüzüne bakmadık.

Akşam ortak arkadaşlarımızla buluştuk ve bu arkadaşlar konuşmadığımız arkadaşın benden video istediğini öğrendim. Onun gelin alıcısından önce eşine süpriz yapılmıştı bende onu çekmiştim. X adındaki bu bayan arkadaş benden bu videoyu istiyormuş tabi kendisi aramiyor.

Ayrıca geçen sene ağustosta evlendi ve aralık ayına kadar sürekli görüştük evime geldi gitti defalarca o zamanlarda bu videoyu hiç sormadı.

Şu an video Nerede bilmiyorum silmiş bile olabilirim. Ortak arkadaşlar da silmistir belki demiş. Silemez ondan başka kimsede yok böyle bir adilik yapamaz o video benim için çok değerli falan demiş.

1. Si benden başka çeken olup olmadığını bilmiyorum bunu takip etme zorunlulugum da olduğunu düşünmüyorum
2.si 9 buçuk aydır gorusmedigim bir insanın videosunu saklamak zorunda da değilim. Belki bilgisayara atmış olabilirim ama çok fazla dosya var hepsine tek tek bakma imkanım yok.

Şimdi eğer dosyayı sildiysem bu x kişisi benimle iletisime geçerse ne demeliyim.
Ya da silmediysem bulursam o istemeden yollasam mı hem sinir oldum hem de kafam karıştı

dokuz ay arama sorma bide üstune adilik yapama de ondan sonra bide gel vide iste.ne yuzsuzluk ya.video yu varsada sil gtsin tatlim.hic tkma kfana ..

Kendi ararsa bakacağını söylersin aracıyla laf gönderiyorsa kılımı kımıldatmam

Tabiki vermezdim silmediysemde bulur silerdim ..
hanım efendinin keyfine bak kendisi arama tenezzülünde bile bulunmuyor

Kızlar hepinize teşekkür ederim.
Videoya bakmadım kendisi arayip istemeden de bakmama kararı aldım.

Arayip isterse silmiş olabilirim diyip geçiştiricem vermeyi hiç düşünmüyorum bu kadar önemli olsaydı mutlaka daha önce isterdi.

Eşimle ikimizin de onda fotoğrafları var düğününden kalan onemsemedigim için istemedim mutlaka onları koz olarak kullanmak isteyecek keyfi bilir hiç umrumda değil :)

Back
X