Eşim elimi tutmak istemiyor

akademisyenlerin hep çalışmaları gerekiyor evet
ama özel hayat ve iş ayrımını yine de yapabilmeli
yanı akşam gezerken elini tutmamasıyla makale yetiştirecek olmasının ne alakası var.
tezimi ya da makalemi yazarken stresliydim hem de çok.
ama kendimi de eşimi de unutmadım.
doçentliğe hazırlanma süreci çok zor ama bu hamile karısını kahvaltıda yalnız bırakacağı bir işse, yerin dibine batsın böyle iş.

Banada konu basit gelmedi canım kırılmakta haklısın benimde eşim evlendiğimiz zaman koluma gir biz sevgilimiyiz dedi ama ben her fırsatta tuttum elini ben tuttum sonra bu düşüncesinden vazgeçti zamanla şimdi 13 sene sonra çocuklardan :) fırsat kalmasada el ele gezdiğimiz olur bazen hatta o tutar elimi şimdi hamilesin ve haklı olarak ilgi hatta şefkat bekliyorsun biraz sabredersen kardeşim eşin sana istediğin gibi dönecektir sonuçta yapmadığı şey değil elini tutmak senle vakit geçirmek sana kavuştu diye şuan yanında olabilmenin değerini bilmiyo malesef ama bebeğiniz doğup onunla ilgilenemediğinde işte ozaman farkedicek seni ve özlicek sabret kardeşim bebeğinide hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin rabbim :KK66:
1 yillik evliyim daha ve benim zoruma gidiyor.tutmak istesemde tutmaz ki. Zoruma gidiyor,gurur yapiyorum resmen elimi dokunup birakti ve tuttum bak işte dedi dalga gecti benimle. 13 sene sonra tutsada olur artik tutmasada.

Eşiniz tarafından bakmak istedim birde olaya. Şimdi akademik hayatta bazı dönemler çok sıkıntılı geçer, göz yaşı dökmeden de atlatilmaz.
Eğer böyle bir asamadaysa onada anlayış gösterebilirsiniz. Pikniğe giderken eşim laptop imi şarj eder. Benden önce hazırlar.
Ama bunun dışında bir zamansa bence kusmek kırılmak yerine konuşun. Çünkü kusme k aranızda mesafeyi artırır.

akademisyenlerin hep çalışmaları gerekiyor evet
ama özel hayat ve iş ayrımını yine de yapabilmeli
yanı akşam gezerken elini tutmamasıyla makale yetiştirecek olmasının ne alakası var.
tezimi ya da makalemi yazarken stresliydim hem de çok.
ama kendimi de eşimi de unutmadım.
doçentliğe hazırlanma süreci çok zor ama bu hamile karısını kahvaltıda yalnız bırakacağı bir işse, yerin dibine batsın böyle iş.
Docentlige hazirlanma surecinde zaten ayni evin icinde görüsemedik diyebilirim o calisti sabah kadar ben yattim cunku yaninda yapabilecegim bisey yok sabahin 8ine kadar. Ben kalkar o yatardi.gününü geceye cevirmisti.evlendigimiz günden beri hatta nişanliliktan basladi cocuk icin diretmeye hemen istiyorum yaşim gidiyor diye.9 ay bekledim sonrada kıyamadım.rabbim nasip etti. Sanırım beklentilerimiz farklı. Ama zoruma gitmesi dalga geçmesi oldu.

Eşiniz tarafından bakmak istedim birde olaya. Şimdi akademik hayatta bazı dönemler çok sıkıntılı geçer, göz yaşı dökmeden de atlatilmaz.
Eğer böyle bir asamadaysa onada anlayış gösterebilirsiniz. Pikniğe giderken eşim laptop imi şarj eder. Benden önce hazırlar.
Ama bunun dışında bir zamansa bence kusmek kırılmak yerine konuşun. Çünkü kusme k aranızda mesafeyi artırır.
Öyle bi dönem gecirdik ama geçti çok şükür.Konuştum daha önce ama biraz zaman sonra ayni tas ayni hamam.

Merhaba belki cok basit bir konu ama ben cok kirginim.20 haftalik hamileyim eşimle ayvalıga tatile geldik.Kendisi akademisyen gece gündüz ders caĺisir.Tatilde bile yazip ciziyor malesef bende hem hamile hemde yalniz geçiriyorum ve buna cok üzüluyorum:KK43: Sagolsun genelde isteklerim olur o hep isteksizdir bunlari yaparken aramizda 7 yaş var ama sanki 20 yaş var gibi.

Seviyorum eşimi ama beni cok yalniz birakiyor dün tek basima havuza gittim gece sabaha kadar ders calisti simdi yine tek basima gidecegim cunku uyuyor.,ben tatile geldik gezelim biraz diyorum ama o gezmekten sıkılıyor.sabah tek basima gidip kahvalti yaptim. Aksam biryere gittik cay icmeye eli telefonda.yürurken elimi neden tutmuyorsan tutsana dedim gülerek.Dokundu birakti bak tuttum dedi,Dalga gecti benim ve çok zoruma gitti yolda otele gelene kadar agladim.evlenmeden önce elimi birakmiyordu evlendikten sonra koluma gir dio. Sadece yaşlı ciftler gibiyiz içi geçmiş. Bunu ona söyledigimde sevgililer elele turuşurmuş sevmiyormuş.

Konu basit ama cok zoruma gitti;(
siz çalışıyor musnuz?

Aman ya erkek iste hepsi ayni ben alistim artik beni sevdigini biliyorum o yüzdende kücük ayrintilara takilmiorum . Seninki daha cok hamilelik hormanlari , cocuk dogunca hersey herkes umrunda olmaz . Bebegine konsantre ol hayatim :anneadayı::KK200:

Merhaba belki cok basit bir konu ama ben cok kirginim.20 haftalik hamileyim eşimle ayvalıga tatile geldik.Kendisi akademisyen gece gündüz ders caĺisir.Tatilde bile yazip ciziyor malesef bende hem hamile hemde yalniz geçiriyorum ve buna cok üzüluyorum:KK43: Sagolsun genelde isteklerim olur o hep isteksizdir bunlari yaparken aramizda 7 yaş var ama sanki 20 yaş var gibi.

Seviyorum eşimi ama beni cok yalniz birakiyor dün tek basima havuza gittim gece sabaha kadar ders calisti simdi yine tek basima gidecegim cunku uyuyor.,ben tatile geldik gezelim biraz diyorum ama o gezmekten sıkılıyor.sabah tek basima gidip kahvalti yaptim. Aksam biryere gittik cay icmeye eli telefonda.yürurken elimi neden tutmuyorsan tutsana dedim gülerek.Dokundu birakti bak tuttum dedi,Dalga gecti benim ve çok zoruma gitti yolda otele gelene kadar agladim.evlenmeden önce elimi birakmiyordu evlendikten sonra koluma gir dio. Sadece yaşlı ciftler gibiyiz içi geçmiş. Bunu ona söyledigimde sevgililer elele turuşurmuş sevmiyormuş.

niye ağlıyorsun? misilleme yap.
bir şey alıp verirken elin değerse abartılı bir tepkiyle geri çek.
onun hoşuna giden veya istediği bir şey olunca mızmızlan, dalga geç.
anlar o zaman.

hic basit bir konu degil ne yazikki.
uygun zmni ayarlayamadinizmi acaba tatil icin?
yada her zmnmi boyle esin, hicmi arada bos gunu olmuyor, hicmi gezip egelnmiyorsunuz.
sadece bu zmna ozelse belkide yanlis zmn secmis olabilirsiniz ama oyle degilse cok abartmis.
tatile ciktiysa herseye bir ara vermesi lazim, bir haftadan hicbirsey kaybetmez bence (akademisyenlik nasil bisey biliyorum, soyliyimde)

valla okudumda bence de eşinizin içi geçmiş. yap kendine bi çevre orda gül eğlen bak bakim nsıl geliyo sana koşa koşa

bence elinizi tutmadi diye gucenmeyin,ben kadin halimle sevmiyorum el ele tutusmayi,gercekten cocuk gibi hissediyorum kendimi..ozellikle dogum yaptiktan sonra oglumun elini tutmaktan zaptetmekten fenalik geldi,yan yana yurudugumuz zaman elimi kolumu sallamayi daha bi seviyorum :olamaz::olamaz:
ama sizi asil uzmesi gereken konu sizi surekli yalniz birakmasi,ben bu duruma uzulurdum en cok..

en azından tatile götürüyor ordan bakmak lazım evlilikten soğudum ya nasıl karar vereceğimi şaşırdım

Buraya yazdığına göre kocana laf söylememize kızmazsın heralde. Öküzmüş biraz bence. Okumuş ama adam gibi bir sevgili olamamış. Ne yani elini bile tutmadığını söylüyorsa laf ediyorsa ilerde nelere laf eder kim bilir?
Bence koy tribi acıma. aranız açılırsa kaybeden o olur

Şu erkeklerin 4x4 olanı yok mu acaba? Hep mi biyerden arıza vermek zorundalar.
Benim öküzde elimi tutardı, aşk falan hep tepede yaşanırdı ama gel gör ki hakaret, küfür eksik olmazdı ağzından.
Evlilikten soğudum yemin ederim.

Canm önce güzelce konus baktın anlamıyor bu konudaki hassasiyetini ve ciddiyetini belli et gerekirse tartıs... devamında sen onla ilgilenme .. Kaçan kovalanır hesabı.. Bu erkekler neden bazen kendini bir sey sanıyorlar.. ? Havasını almak lazım...

Back
X