Eşim elimi tutmuyor

Eşinizle dışarda el ele misiniz?

• Evet

OY: 103 69,1%
  • Hayır

OY: 31 20,8%
  • Nadiren

OY: 15 10,1%

• Ankete Katılan
    149
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Karmagul

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2017
1.878
1.195
133
Arkadaşlar benimki merak. Eşim neredeyse kusursuz. Hiç bir anlaşmazlık yok aramızda. Ben 40 o 50 yaşında. İlk seneler elimi tutardı. 15 yıllık evliyiz. benim yaşlar yok aranızda galiba ama merak ediyorum eslerinizle elele mi gezersiniz. biz mi acayibiz. zira biz bıraktık o işi :110:

Bende 11 yıllık evliyim artık gençler gibi el ele gezmeye utanıyorum sanki çok yaşlandın :p

derinxby derinxby Bence çok ihtiyacımız var uzun yıllar evli olup hala el ele göz goze olan insanlar gormeye.
Biz eşimle bazen denk geliyoruz dışarda çok hoşumuza gidiyor el ele tutusmalari bana yıllarca göğüsledikleri zorlukların güzelliklerin pekiştirdigi bağlar gibi geliyor hep

Eşimin sürekli eli kolu üzerimdedir ...geceleri parmaklarım ağrıyor elimi tutar bırakmaz :)dışarda da hep öyle. .bana en çok büyüklerin yanında garip geliyor ama tutmazsam eşim üzülüyor. ..bir de etraf kalabalık ise bu hatun benim der gibi bi sarıp tutmalar yapar ki o da bana enteresan gelir. ..o kadara da gerek yok ama her yaşta çift elele gezmeli bence. Aşkla. ..

Dışarda çocuklardan fırsat bulursak tutuşuruz, gece de genelde uyurken elele uyuruz:sus:

Ha mükemmeelllll bi evlilik hayatından dolayı mı böyle, bence hayır. Sadece bu gibi ufak ama duygusal şeyleri bırakırsak kalpten kalbe giden dile getirilmeyen güzel duyguların aktarımı olmayacak gibi geliyor özellikle dikkat ediyoruz, yada iletişim dilimiz bu bilmiyorum:KK23:

Canım dert etme sakın, babam da tutmazdı çünkü millet bakıyor 50 yaşındaki birisi el ele tutuşunca yani büyük ihtimalle toplum yüzünden, nerde oturuyorsunuz şehir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X