- 28 Haziran 2018
- 116
- 247
- 33
- Konu Sahibi aylin yavuz
Merhabalar sevgili kk kadınları. Sıkıntım şöyle; eşimle evlendigimiz günden beri bir dargın bir barışık bir evliliğimiz oldu. Farklı kültürlerden olduğumuz için midir yoksa karakter olarak zitligimizdan mıdır nedir 3 yıllık evli olmamıza rağmen hala bi istikrar saglayabilmis değiliz. Her ne kadar geçmişimizde daha çok yazacak malzeme olsada ben en son olanı yazayım.2 ağustosta tüp bebek transferim oldu. Ve bu adam beni transferin 6.gününde kavgadan sebep sinir krizlerine soktu dönüp yüzüme bakmadı ben ağlarken. Neyse biz barıştık ailemin zoruyla. Bu arada ailemin yanına geldik annem bana baksın diye. Sonra okullar açıldı kendisi öğretmen görev yerine gitti ve işe başladı. Bu arada hamile olduğum haberini almıştık havalarda uçuyoruz. Bir sabah kanla karışık lekelenmelerimden dolayı doktora gittim doktor yüksek derecede düşük riskin var yolculuk yasak dedi ve bana 1 ay rapor verdi. En son geçen hafta doktor kontrolumde bir kese daha ortaya cikti ve ikizlerimin oldugunu öğrendim. Ama sonradan çıkan kese diger kardeşten2 hafta daha küçük doktor çok umut bağlama her an her şey olabilir dedi yıkıldım aglamaktan bittim ama bunu eşime yansitmadim o da üzülmesin diye. Ikizlerimiz var diye mutluluk pozları attım ona. En son persembe günü sabah okul saatinde aradım sana döneceğim dedi kapattık öğle oldu daha aramadi ben aradım mesguldü. Dedimki ona beni aramiyorsun ama konuşacaklarinla konuşuyorsun. Vay demez olsaydım bu açtı ağzını yumdu gözünü. Kapat telefonu ben öğle arasına çıkınca arayacağım dedi bağırdı bana tabi ben bu sırada ağlıyorum ki düşük riskimden dolayı bana üzüntü streste doktorum tarafindan yasaklandığını biliyor. Bende ona dedim ki defol git arama. O da bana kaliten ışte bu senin dedi kapattık. Ben buna bi mesaj attim hemen arama sorma beni kalitesiz lafını da sana iade ediyorum diye. O da bana demiski ben sana kalitesiz demedim kaliten bu kaliteni ortaya koyuyorsun dedim diye cvp vermis msjima. Sonra ben ağlaya ağlaya uyumus kalmışım bu beni aramış gördüm ama donmedim. Aradan 4 gün geçti beni aramadı sormadı. Şimdi siz söyleyin bu adam ikizlerimin de benim de tirnagimizi hak ediyor mu???