Dıdının dıdısına araba almak için bebek altını bozup çocuğunun rızkını ele yatıran adamın yüzüne tükürürüm ancak. Ayrıca bir nane yiyor belli kiherkese merhaba
ben çok çevresi olan herkesle samimi olan biri değilim. ailecek görüştüğüm bir arkadaşım var. kendisi güzel, iyi niyetli, sağlam bir dost. gel gör ki benim eşime güvenim birçok olaya binaen sarsıldığı için son zamanlarda da eşimin arkadaşımdan hoşlandığına dair olaylar yaşadığım için çok kötü hissediyorum.
ailecek görüşmelerimizde bi muhabbet bi muhabbet
arkadaşım beni aradığında heyecanlanmalar
yüksek sesle aşk şarkıları dinlemeler falan
arkadaşımın ablasına araba almak için bebeğimizin altınlarını bozdurmuş benden habersiz. çok gereksiz ve saçma. ben yapmazdım böyle bişey.
şimdi ben görüşmeyi kessem, hafif bi hoşlantı varsa takıntıya dönüşür mü?
kendisine şüphelerimden bahsetim, kardeşim gibi görüyorum diyor ama içim rahat değil
bi akıl verin nolur.
O zaman polyanna gibi takılacağınıza biraz gözünüzü açın. Altın parasını geri isteyin ne münasebet ya elin arabasına senin bebeğinin altınları gidiyor. Sen boşandığın zaman aaa canım paraya ihtiyacın var diyip arabasını mı satacak!bu benim 2. evliliğim. yıllarca tedavi gördüm ve nihayet bebeğim oldu dünya tatlısı. boşanmayı düşünmeden önce düzeltme yoluna gitmem lazım. başka şansım yok gibi hissediyorum.
Esiniz sanirim sizden yasca kucuk ve ilk evliligi sizi kaygilandiran sebepler bunlar olabiir mi?Adamin aldatmaya meyili varsa arkadasinizla gorusmeseniz bile bir baskasiyla aldaticaktir.Mevzu arkadasinjz degil yani mevzu esiniz.herkese merhaba
ben çok çevresi olan herkesle samimi olan biri değilim. ailecek görüştüğüm bir arkadaşım var. kendisi güzel, iyi niyetli, sağlam bir dost. gel gör ki benim eşime güvenim birçok olaya binaen sarsıldığı için son zamanlarda da eşimin arkadaşımdan hoşlandığına dair olaylar yaşadığım için çok kötü hissediyorum.
arkadaşımın ablasına araba almak için bebeğimizin altınlarını bozdurmuş benden habersiz. çok gereksiz ve saçma. ben yapmazdım böyle bişey.
kendisine şüphelerimden bahsetim, kardeşim gibi görüyorum diyor ama içim rahat değil
bi akıl verin nolur.
biz çok gördük öyle dıdısının dıdısının kardeşliğini...bal gibi hoşlanıyor hatta yakınlaşmak istiyor...araba almasına yardım ederek...kocana neymiş elin ablasına araba almada yardım etmek...birde çocuğunun altınlarını bozdurmuş hemde haberin yok...herkese merhaba
bi akıl verin nolur.
eşim benden 7 yaş büyükEsiniz sanirim sizden yasca kucuk ve ilk evliligi sizi kaygilandiran sebepler bunlar olabiir mi?Adamin aldatmaya meyili varsa arkadasinizla gorusmeseniz bile bir baskasiyla aldaticaktir.Mevzu arkadasinjz degil yani mevzu esiniz.
He annem. He canım He !çok tuhaf yorumlar gelmiş. hızlı yazıcam diye detaylandıramadım konuyu. altınları benden habersiz bozdurmuş ama arkadaşımın ve ablasının bundan haberi yok. galerici parayı bekliyor sanıyorlar. eşim vermiş ama ikimiz biliyoruz sadece.
cidden kırıcı yorum yapyorsunuz.
bişey diyemiyorum. yaşamadan bilemezsiniz.
belki hoşlantı, belki benim paranoyam. paranoya olma ihtimaline karşı yıkamam yuvamı.
Hemen altinlari iste arkdsnn ablasiida ne utanmazmis boyle birseyi istio kocanndanda suphelenmekte haklisinherkese merhaba
bi akıl verin nolur.
Bosan demio kimse ama bukdr samimi olma mesafeli davran arkdsna ailesne cok sinir bozucu bir drmbu benim 2. evliliğim. yıllarca tedavi gördüm ve nihayet bebeğim oldu dünya tatlısı. boşanmayı düşünmeden önce düzeltme yoluna gitmem lazım. başka şansım yok gibi hissediyorum.
hepiniz haklısınız. bu olay olmazsa başka olayda korktuğum başıma gelir. boşanmayı düşünmüyorum, oğlum babasız büyüsün istemiyorum ama bu gidişle ben fazla yaşamam. psikolojik tedaviye başladım bir ay önce. göğüs kafesim daralıyor artık. beynimi hissetmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?