eşim en yakın arkadaşımdan mı hoşlanıyor :(((

Evdeki altin bozdurulup birine borc verilecekse ciftler birlikte karar vermrz mi buna?
Kaldi ki bir erkek karisinin arkadasinin ablasi araba alsin diye altın bozdurup veriyorsa kusura bakmayında sizden coktan gitmis demektir.
Arkadasinizin ablasini bilip tanimasi bile sacma

Dıdının dıdısına araba almak için bebek altını bozup çocuğunun rızkını ele yatıran adamın yüzüne tükürürüm ancak. Ayrıca bir nane yiyor belli ki

bu benim 2. evliliğim. yıllarca tedavi gördüm ve nihayet bebeğim oldu dünya tatlısı. boşanmayı düşünmeden önce düzeltme yoluna gitmem lazım. başka şansım yok gibi hissediyorum.
O zaman polyanna gibi takılacağınıza biraz gözünüzü açın. Altın parasını geri isteyin ne münasebet ya elin arabasına senin bebeğinin altınları gidiyor. Sen boşandığın zaman aaa canım paraya ihtiyacın var diyip arabasını mı satacak!
Paranızı elinde tutun, şüpheniz varsa kestirip atın, böyle fingirdek arkadaş olmaz olsun. Aşamalı olarak ilişkinizi kesin eşiniz ile arkadaşınız aynı ortamda olmasın hele de abla ne alaka allahım yaaa!

Esiniz sanirim sizden yasca kucuk ve ilk evliligi sizi kaygilandiran sebepler bunlar olabiir mi?Adamin aldatmaya meyili varsa arkadasinizla gorusmeseniz bile bir baskasiyla aldaticaktir.Mevzu arkadasinjz degil yani mevzu esiniz.

Oha esin kafayi yemis.. sen bunlari normal gormuyosun insaallah

2. Değil 10. Evliliğim olsun isterse, vites kolu, sinyal kolu falan kombo yaparım o herife , evladını düşünmemiş adamı da şam babası niyetine başımda tutmam

biz çok gördük öyle dıdısının dıdısının kardeşliğini...bal gibi hoşlanıyor hatta yakınlaşmak istiyor...araba almasına yardım ederek...kocana neymiş elin ablasına araba almada yardım etmek...birde çocuğunun altınlarını bozdurmuş hemde haberin yok...

Pardon? bebegimin altinlariyla arkadasinin ablasina araba icin borc vermek mi? Gider o arabayi yakarim videosunuda kocama yollarim

çok tuhaf yorumlar gelmiş. hızlı yazıcam diye detaylandıramadım konuyu. altınları benden habersiz bozdurmuş ama arkadaşımın ve ablasının bundan haberi yok. galerici parayı bekliyor sanıyorlar. eşim vermiş ama ikimiz biliyoruz sadece.
cidden kırıcı yorum yapyorsunuz.
bişey diyemiyorum. yaşamadan bilemezsiniz.
belki hoşlantı, belki benim paranoyam. paranoya olma ihtimaline karşı yıkamam yuvamı.

Esiniz sanirim sizden yasca kucuk ve ilk evliligi sizi kaygilandiran sebepler bunlar olabiir mi?Adamin aldatmaya meyili varsa arkadasinizla gorusmeseniz bile bir baskasiyla aldaticaktir.Mevzu arkadasinjz degil yani mevzu esiniz.
eşim benden 7 yaş büyük

He annem. He canım He !

Hemen altinlari iste arkdsnn ablasiida ne utanmazmis boyle birseyi istio kocanndanda suphelenmekte haklisin

bu benim 2. evliliğim. yıllarca tedavi gördüm ve nihayet bebeğim oldu dünya tatlısı. boşanmayı düşünmeden önce düzeltme yoluna gitmem lazım. başka şansım yok gibi hissediyorum.
Bosan demio kimse ama bukdr samimi olma mesafeli davran arkdsna ailesne cok sinir bozucu bir drm

ee piskolog ne diyor bu duruma? onada danismissinizdir bu durumu?

Konu ve üyelik araştırılır ama defalarca konularda fake yazmayın dediğimizi hatırladığınıza eminim.
Konu dışı yazanlara ne olur yüzde 50 uyarı alır, yüzde 50 ben cımbızımı zor tutarım, yani fifti fifti, aaa göndermeye göndermeyle cevap verdim, çoook zekiyim, anladınız siz onu

evet hoslanti var gibi iste bubyuzden ben erkekli kadinli aekadas oetamlarinin sıklasmamasi tarafindayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…