Eşim erkek kardesine aşik

Ev hediyesi alamamis degil begenememis o yuzden almamis.
Ikisi de calisiyormus evet ama gecici bir sIkIntilari var demek ki. Uki taraf calissa da hayatta hic sIkinti olmayacak diye birsey yok ki. Var denek ki acil bir ihtiyaclari.
Bu konuyu uzatmak istemiyorum artik. Kimsenin de avukati degilim. Fikrimi soyledim. Hala da ayni seyi soyluyorum. Bir kerelik istenmis aman aman olmayan bir meblag icin dir dir edip evimin huzurunu kacirmazdim ben. Cok cok sIkisirsak da ben de ise girerdim. Ha bu olay tekrarlanirsa o zaman evet esim ile konusurdum. Uslubumu bozmadan ve tartismadan. Ben boyle yapardim. Allah saglik versin. Huzur versin. Sagligim yerinde oldugu surece de calisir eve destek olurum. Bu gun o kardesine destek olur yarin ben kardesime. Gun gelir kardeslerimiz bize destek olur. Hayat bu. Hersey hayatta oyle gulluk gulustanlik degil. Esler kardesler dostlar arkadaslar hep kotu gunler icin var. Iyi gun dostu herkes olur. Onemli olan kotu gun dostu olmak. Bu son soyleyecegim. Daha da bu konuya yorum yaznak istemiyorum. Sevgiyle kalin. Ben adamin kardesine 500 tl vermesini tuhaf bulmadim. Bunu sorun eden konu sahibinin abarttigini dusundum hala da oyle dusunuyorum.

bu nasıl başlık yaa

Her anne baba ve her kardeş bir olmuyor.

Herkes kendi yuvasını kurmuş , ayrılmış , bitmiş.
Kendi evinin rızkını evet bir başka kişiye sürekli yedirmez insan.
Hele bu karşıdaki menfaatci , tek tarafli biriyse.
Hediyesini neden alsın akıl mantık işi değil.

O zaman kadının ailesine de dağıtsın kendi kardeşine dağıttığı kadar.
..

Kk da çok gözüme batan bir durum var ; ilk yorumlar nasılsa konu baştan sona aynı yorumlarla doluyor.

Kaynanam, kayinpederime şu kadar yolluyor her ay eşim denildiğinde , karşı çıkanlar , şimdi "ne olacak ki yedirip dursun " der olmuş.

Başlığı görünce aklıma sapıkça şeyler geldi

Konuyla uyumlu başlıklar yazsanız keşke... herneyse. Adamın kardeşi tabi o kadar yardımı olacak. Hediye de alacak. Bunun eve ii maaş ya da tek maaş girmesiyle alakası yok. Davul zurna nedir ayrıca iyiki de getirmemiş yani

Yedirip durma durumunu görmedim ben.
500 tl yi çocuğu olacak kardeşine vermesinin Lafını eden,
Yedirip durma durumunu uzun uzuuuun yazardı emin olun.

Yedirme durumu yok. Bir kereligine adam kardesine yardim etmis.

Bence sen ne yapsan da bu durum düzelmez. Hatta sen konuştukça tabiri caizse çene yaptıkça kocan daha da zıtlaşıp eltisini kardeşini el üstünde tutar. Karşılıksız olmasına takılmışsın ama senin eşin abi oluyor, şikayet ettiğin durumlar olağan şeyler bana kalırsa.. abartıyosun.

Yedirip durma durumunu görmedim ben.
500 tl yi çocuğu olacak kardeşine vermesinin Lafını eden,
Yedirip durma durumunu uzun uzuuuun yazardı emin olun.

Bu verdiğim bir örnek demiş. " Hediye begenememesi üzerine sen alsaydın hediyesini " demesiyle aslında anlaşılıyor .

Erkeğin ailesine bir kuruş gidince veryansın eden kadınlar için bende sizin gibi düşünüyorum zaten de bencil hep alıcılar için aynı şeyi düşünemiyorum.

İşte bana ikisi dışında ohooo daha neler var kısmı inandırıcı gelmedi.
Hediye dediğiniz şey olsun olsun 100 lira olsun, onun bile lafını etmiş.
Bence dahası var dediği aldıkları pasta, ödedikleri hesap falandır. Elle tutulur bir şey olsa onları da yazardı konu sahibi.
O kadar kişi bir seferlik mi demiş ona da cevap Yok zaten.
Ben de sürekli eşin, çoluğun çocuğun rızkını kısıp gönderilen parayı onaylamam.
Ama burada durum bu değil gibi.
Kadın Doğum öncesi ihtiyaçla, düğündeki davul zurnayı kıyaslıyor.
Yada ben bu dugun işlerinden anlamadığım için komik geliyor..

Ben de kendi kardeslerime yaparim..ama onlar da bana yapar..ama karsi taraftan bize gelecek hicbsy yok anladinizmi..baya uyanik bir kari-koca..boyle olunca sanki enayi yerine konuluyormuşuz gibi geliyor
eşin vermiş, onlar da almış. bu konuda eşinin denge kurması gerekiyor, senlik bir kabahat yok aslında. tabi ki yeri geldiğinde kardeşlerin birbirine yardım etmesi, arka çıkması gerekir; ama olay DENGEde bitiyor. görünüşe göre de eşiniz o dengeyi kuramamış

Konudan o şekilde anladım. Diğer arkadaşa da yazdım. " Hediyesini de sen alsaydın demesi " ve bu verdiğim sadece bir örnek demesiyle öyle anladım.
1sen kk da yorumlarini en begenerek okudugum bir kac kadindan birisin. Hep "sIkI" yorumlar yaptigini, nokta atislar yaptigini dusunurum. Ilk defa seninle farkli dusununce ben de sasirdim ama birkac kez okudum konuyu. Ya konu sahibi kendini tam ifade edememis ya da bir kez verilen bu parayi cok cok sorun etmis. Ben sorun ettigini dusunuyorum. Bu para verme olayi devam ederse o zaman elbet bir dur demek gerekir. Su an icin huzurunu bozarsa esi ile arasi acilacagi gibi kotu gelin de olacaktir. O yuzden suan birsey dememeli ama devam ederse esiyle uygun uslupta konusmali bence.

Kardeşine 500 lira verdi diye mi davul zurna yokmuş düğünde? Bence bu ikisinin pek alakası yok.

Eve çift maaş giriyor diye her ailenin durumu iyi olmayabilir. Bu da bir önyargı.

İnsan kardeşi zor durumdayken yardım etmek isteyebilir. Kendi ailesini ciddi manada zora sokmadıkça bence bunda da bi problem yok.

Son sözüm: başlık çok abes olmuş.

Başlığı görünce öyle bir girdim ki dedim.aha bir ensest daha çıktı kalbime oturuyordu

Bu arada arkadaşım esin ne kdr düşünceli bize de yardım etsin ya kendi ailesi ac yatsın milleti doyursun ohh ne ala memleket sana mı sordular evlenirken esske kdr herif olmuş kaynın az yesin de kendine uşak tutsun

Kardeşlerime ben de asigim. Hele bir tanesi var ki(3 bucuk yasinda simdi) onun icin dugunumu iptal ederim yeter ki istesin. Davul zurna nedir ki? Kiskanclik yapacaginiza aile bagini anlayip ozumseseniz siz de mutlu olursunuz esiniz de.

Ben de kendi kardeslerime yaparim..ama onlar da bana yapar..ama karsi taraftan bize gelecek hicbsy yok anladinizmi..baya uyanik bir kari-koca..boyle olunca sanki enayi yerine konuluyormuşuz gibi geliyor
Belki ileride karşı taraftan size gelecek birşey olur. Neden bu kadar keskin cevabınız? Yeni evlisiniz sanırım..Yıllar geçmemiş ki birşey olmadı diyorsunuz...Bir de çalışmayan biri olarak sizin bu duruma çok üzülmemeniz gerekir. Bir de çalışıp eşinizin ailesine sürekli yardım yapıyor olsanız kendi emeğinize üzülürsünüz.

Nekadar igrenc bir dusuncedir bu
Kendimi frenliyerek yaziyorum adeta
2 oglum vsr umarim rabbim senin gibi igrenc dusuncesi olan bir kadin cikaemaz karsilarina
Senin gibi bir kafayi nasil sevsin adam cagiz
Hayatin ne kadar buyuk zorluklari var sen biliyormusun ki bu kadar ucuz seylerden kendini sogutuyorsun etrafindakilere

Konu başlığını okuyunca dedim bu ne keşke düşkün yazsaydınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…