- 1 Şubat 2019
- 1.925
- 5.285
- 158
Orda izledim zaten Cnbc-e ve e2Ben de 98 skjfjd o zamanlar bu diziler tvde bile oynuyordu sanırım
Modern zamanlar ..
Nip tuck cıkardı geceleri hot hot
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Orda izledim zaten Cnbc-e ve e2Ben de 98 skjfjd o zamanlar bu diziler tvde bile oynuyordu sanırım
Dergiyse yine iyi, bizim hastanede baya film izletiyorlardı
Eşim odadan çıkıp koşa koşa ortamı terketmişti bende peşınden ay noluyo noluyo diye inmiştim.
Herkes o odada ne yaptığını biliyo nasıl durayım yeaaa orda demişti de düğünde de akşama ne olacağını herkes biliyodu ama halay çekiyodun demiştim de geri dönmüştü![]()
Aldık çok şükür güzel haberi, zaten alamasak sanırım eşim bir daha gelmezdiHahah sabah sabah çok güldümolayı ne güzel döndürmüşsünüz ama
Umarım sonradan da güzel haberler almışsınızdır![]()
Ooo ben o kanalda how i met your mother izliyordum. siz onları ne ara gördünüz vayyssOrda izledim zaten Cnbc-e ve e2
Modern zamanlar ..
Nip tuck cıkardı geceleri hot hotadamlar kadınlar birsürü seksli sahneli dizi
Allah seni inandırsın izledim geldim puhahahahaSabah sabah mı izliyon kız?
Belki yaştandırr kaçlısın?Ooo ben o kanalda how i met your mother izliyordum. siz onları ne ara gördünüz vayyss
cnm eşin zaten seni arzuluyormmuş, ordaki sahneler cinselliği tetikleyince sana geliyor, ben olsam kurulmazdım sonuçta beni bırakıp mastürbasyon vb. yapmıyor adam derdim.arkadaslar esim 1 haftadir shameless diye bir dizi izliyordu. dizinin iceriginde bayaaa erotik sahneler varmis. neyse benim haberim yok bundan hep telfen biseylr izler kulakliktan dinler genelde. o sirada calisir cocugumuzla oynar sohbet ederiz felan. neyse bu diziye basladi 1 hafta gecti adama biseyler oldu libido tavan yapti doymuyor yani resmen. sonra bir gun konu konuyu acti dedi ki bu dizidedr cok sex sahnesi var birakacaktim ama xxx karakterini cok begenmeye basladjm dedi. benim icime kurt dustu actim baktim bir kac bolume. yari ciplak cokca sahne var. ben kurulmaya basladim zaten. ama oda diyor bana noldu bilmjyorum felan.
bugun aksam cocugu uyuttum baktim oturma odasinda oturutor tv acik ama dizi yok telden izliyor niye tvden izlmeiyosun dedim hep oyle yapar cunku. sen izle ostedigini ya felan yapti. yo ac izlerkm bende dedim israrla acmadi. israr ettim tvye baalim bi neler varmis felan yapti oyice kuruldum hala bana ya baslarini izlemedin sarmaz simdi deni felan diyor . actirdim diziyi neyse izliyoruz.1 bolumde 3. çıplak sahne cikti geciyor cikinca. senin libidonun neden costugu belli oldu dedim ne alaka dedi 2 sahneden biri sex dedim ben izlemiyoeum geciyorum dedi hic bisey demwdim cok sinirlerim bozuldu. çünkü oncesindede 5 6 defa ekrani ben gorecegim sira kapatti. normalde izlemeyen sadece dinleyen adam bunu her forsatta acip bir taraftanda izlemeye baslamisti ya benmi cok buyutuyorum cok sinirlerim bzoudlu yari ciplak kadinlari izleyip izleyip bana gelmesi sinirimi bozdu istiyosan normaldede iste aruzuluyorsa normaldede arzula yani. hep giydigim tayti giyiyorum bu taty sana cok yakisiyor felan diyor öf dusundukce sinirlerim bozukjyor.
bencede, bende bazen durup dururken coşup onun kucağına gidiyorum, oda hiç aklımızda yokken geliyor, cinsellik bu değilmi zaten vücut, hormonlar nezaman uygun olursa, evliliğin güzelliği bence.Ne güzel işte seni ihmal etmiyor. İzleyip canı isteyince sana geliyor bunda ne sorun var?? Kenarda köşede mastürbasyon yapıp senden kaçmıyorki normalini yapıyor.
83 doğumluyum. Sen 95liysen ben senin izlediğin yıllarda ya ünideydim ya doğuda görev yapıyordum. Oralarda cnbc yoktu.Belki yaştandırr kaçlısın?
He bir de haftasonları ve gece herkes uyuduktan sonra tv bize kalırdı ondan :d ergenlik ve keşif dönemi her şeye atlıyorduk
aaa bak onu izlemedim iste, ama çok öneren arkadaşım olduOrda izledim zaten Cnbc-e ve e2
Modern zamanlar ..
Nip tuck cıkardı geceleri hot hotadamlar kadınlar birsürü seksli sahneli dizi
Ben de izleyeyim diziyi merak ettimarkadaslar esim 1 haftadir shameless diye bir dizi izliyordu. dizinin iceriginde bayaaa erotik sahneler varmis. neyse benim haberim yok bundan hep telfen biseylr izler kulakliktan dinler genelde. o sirada calisir cocugumuzla oynar sohbet ederiz felan. neyse bu diziye basladi 1 hafta gecti adama biseyler oldu libido tavan yapti doymuyor yani resmen. sonra bir gun konu konuyu acti dedi ki bu dizidedr cok sex sahnesi var birakacaktim ama xxx karakterini cok begenmeye basladjm dedi. benim icime kurt dustu actim baktim bir kac bolume. yari ciplak cokca sahne var. ben kurulmaya basladim zaten. ama oda diyor bana noldu bilmjyorum felan.
bugun aksam cocugu uyuttum baktim oturma odasinda oturutor tv acik ama dizi yok telden izliyor niye tvden izlmeiyosun dedim hep oyle yapar cunku. sen izle ostedigini ya felan yapti. yo ac izlerkm bende dedim israrla acmadi. israr ettim tvye baalim bi neler varmis felan yapti oyice kuruldum hala bana ya baslarini izlemedin sarmaz simdi deni felan diyor . actirdim diziyi neyse izliyoruz.1 bolumde 3. çıplak sahne cikti geciyor cikinca. senin libidonun neden costugu belli oldu dedim ne alaka dedi 2 sahneden biri sex dedim ben izlemiyoeum geciyorum dedi hic bisey demwdim cok sinirlerim bozuldu. çünkü oncesindede 5 6 defa ekrani ben gorecegim sira kapatti. normalde izlemeyen sadece dinleyen adam bunu her forsatta acip bir taraftanda izlemeye baslamisti ya benmi cok buyutuyorum cok sinirlerim bzoudlu yari ciplak kadinlari izleyip izleyip bana gelmesi sinirimi bozdu istiyosan normaldede iste aruzuluyorsa normaldede arzula yani. hep giydigim tayti giyiyorum bu taty sana cok yakisiyor felan diyor öf dusundukce sinirlerim bozukjyor.
yükselen libidosunu karısında söndürmeye gelmiş gayet normal bence de. benimde yükselince kocama koşuyorum sonuçta, :)Ben de izleyeyim diziyi merak ettimevet bu tarz şeyler libidoyu artırıyor ne var bunda.Ben de 365 günü izliyordum eşim denk geldi böyle şeyler mi izliyorsun kız sen dedi şaşırdı ama takılmadı.Sizin kısıtladığınızı hissettiği için saklamış sizden haksız da sayılmaz.Çıplak kadınları izleyip değil oradaki o enerjiyi hissettiği için libidosu artıyordur.Mesela aşk filmlerinde de insan eşine oyyy eşim ya seviyorum havalarına giriyor
Şaka mısın shameless izlememiş olan var mıarkadaslar esim 1 haftadir shameless diye bir dizi izliyordu. dizinin iceriginde bayaaa erotik sahneler varmis. neyse benim haberim yok bundan hep telfen biseylr izler kulakliktan dinler genelde. o sirada calisir cocugumuzla oynar sohbet ederiz felan. neyse bu diziye basladi 1 hafta gecti adama biseyler oldu libido tavan yapti doymuyor yani resmen. sonra bir gun konu konuyu acti dedi ki bu dizidedr cok sex sahnesi var birakacaktim ama xxx karakterini cok begenmeye basladjm dedi. benim icime kurt dustu actim baktim bir kac bolume. yari ciplak cokca sahne var. ben kurulmaya basladim zaten. ama oda diyor bana noldu bilmjyorum felan.
bende izlerim erotik içerikli film dizi eşim de izlerhayir oyle yapmiyor normalnakisinda izliyor o sahneleride gectigini dusunmuyorum. aslinda izlemesinden ziyade izledigi seyden bukadar etkilenipte bana gelmesi zoruma gitti. yani izleyip geciyor olsa tamam. ama baya etkileniyor belliki ki adam doymak bilmiyor. anlatabildimmi bilmiyorum