Merhaba kızlar sırf derdimi anlatıp düşünceleriniz almak için buraya üye oldum.İki yıllık evliyim. Eşimle görücü usulü severek evlenmiştik. İlişkimiz evliliğimizin ilk günlerinden beri hep kötü gidiyrdu. Bana evlendikten sonra pek ilgi göstermemeye başladı. Hep geçer diye bekledim ama hiç değişmedi. Bir erkeğin eşine göstermesi gereken ilgiyi göstermedi hiç bana. Ama hiçbir zaman aklıma böyle birşey gelmemişti. Geçen hafta işyerinde rahatsızlanıp erken eve döndüm. Kocamında o gün işi yoktu. Anahtarla kapıyı açıp içeri girdim. Yatak odasından sesler geliyordu. Yabancı bir erkeğin sesini duydum sanki. Hemen içeri girdim. Eşim eşim çıplak bir şekilde yorganın altında bekliyordu. Oldukça endişeli bir yüz ifadesi vardı.Odada eşime ait olmayan kıyafetler vardı. Ben hemen yabancı bir erkek sesi duyduğumu söyledim. Yok öyle birşey dedi. Bu kıyafetler kimin dedim bir şeyler geveledi tam anlayamadım. Şüphenip yatağın altına eğilip baktım. Bakmaz olaydım.Altta çırılçıplak şekilde gizlenen bir erkek vardı. O erkek hemen yatağın altından çıkıp hızla giyinip evden çıktı. Ben de ağlayarak evden ayrıldım. Şu an bir arkadaşımın evindeyim. Eşim sürekli arıyor ama telefonlarını açmıyorum. Ne yapacağım bilmiyorum. Sizce eşim eşcinsel mi?Geri dönmeli miyim ona?