eşim eşim eşim

sekerportak

Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2012
24
0
16
Balıkesir
eşim kaza yaptı ve gereksiz inadından kasko yapmadığı için araba tamamen gitti.ama ben giden mal olsun eşimin canı sağolsun diye şükrettim hep.yeni araba almamız lazım ben nerden para bulup nerden kısarsam alırız diye düşünürken eşim pahalı bir araba almak istediği ve bu kez kendi üstüne yapmak istediği için kavga etti benle ayrıca bende çalışıyorum ve önceki arabayı ben ödüyordum daha. . hala şaşkınım bu mu ya evlilik :(

Son düzenleyen: Moderatör:
eşim kaza yaptı ve gereksiz inadından kasko yapmadığı için araba tamamen gitti.ama ben giden mal olsun eşimin canı sağolsun diye şükrettim hep.yeni araba almamız lazım ben nerden para bulup nerden kısarsam alırız diye düşünürken eşim pahalı bir araba almak istediği ve bu kez kendi üstüne yapmak istediği için kavga etti benle ayrıca bende çalışıyorum ve önceki arabayı ben ödüyordum daha. . hala şaşkınım bu mu ya evlilik :(

anlamadığım maddi olarak alacak durumda olmadığınızı söylüyorsunuz ama bunu sorun etmiyorsunuzda eşinizin üzerinize almadığını sorun ediyosunuz. bana biraz saçma geldi kimin üzerinde olduğunun ne önemi varki mesela arabamız önce benim üzerimeydi sora işimize öyle geldi devrettim eşinizinde bi bildiği vardır. yada sizin sahiplenici tutumunuz rahatsız etmiştir:34:

Savurgan bir eş, benimkide aşırı tutumlu takıları satıp kooperatife yatırdı, maaşlarıda oraya bağladı hemen, şimdi para sıkıntısı çekiyoruz. Ama yapacak birşey yok illa bir tarah tutumlu diğer taraf daha rahat oluyor

sorun üstüme yapmaması mı bu cümlede . ben hala bu durumda bunun derdine düşmesine üzülüyorum.yoksa napayım arabayı biri gitti zaten üzülsenm ona üzülürdüm.ben bu bencilliğe dayanamıyorum hiç mi tanıyamamışım

sorun üstüme yapmaması mı bu cümlede . ben hala bu durumda bunun derdine düşmesine üzülüyorum.yoksa napayım arabayı biri gitti zaten üzülsenm ona üzülürdüm.ben bu bencilliğe dayanamıyorum hiç mi tanıyamamışım

neyin kavgasını yaptı o zamn alamayacağınız arabanın mı durumu nereye kadar zorlayabilirki ne yiyip ne içeceksiniz

Ben neye üzüldüğünüzü anladım.

Gereksiz inadından dolayı kasko yaptırmadığı ve hala borcunu ödediğiniz arabanızın kullanılmaz hale gelmesine rağmen eşinizin sağlığını düşünüp maddi kaygı duymadığınız halde, eşinizin maddi sıkıntılarınızı görmezden gelip daha pahalı bir araba almak istemesine ve içinde bulunduğunuz olumsuz şartları fırsat bilerek tapunun derdine düşmüş olmasına kızıyorsunuz.

Eşinizi en iyi siz tanıyorsunuz. Eğer eşiniz maddi konularda bencilse, bu davranışı fazlaca art niyet barındırıyor ve sonuna kadar haklısınız kızmakta. Ama değilse siz abartıyorsunuz biraz. Tek kızmanız gereken konu pahalı araba isteği bu durumda. Hangisi?

ya bence olanlardan dolayı eşinin mahçup olması gerekirden yaptığına bak
hem kasko yaptırmamış hemde ben ödüyorum diyosun ve bir de daha pahalı araba istiyormuş
bu erkeklerin saçma sapan inatları nerden gelir hiç anlamam
nasıl ikna ediceksin bilmiyorum ama bi araba için iyice sıkıntıya girmenize hiç gerek yok diye düşünüyorum ki yoksa sende sorun etmezdn heraldde daha pahalı bir araba almayı
zaten araba almakla bitmiyo masrafı malum :)
sen hiç karışma dicem ama sıkıntıyı sende çekiceksin sonuçta bir evin içindesiniz
eşinle güzelce konuş derim başka ne gelir elden ...

sorun sizi dinlemeyim kasko yapmaması mı
arabayı vurması mı
pahalı araba almak istesi mi
o taksitlerin sizin ödemeniz mi
yoksa arabayı üstüne yaptırmak istemesi mi :26:

Bence konu sahibesi eşi arabayı kendisinin üstüne yapmıyor diye dertlenmiş..
Fakat benim merak ettiğim birşey var..

sekerportak, siz şöyle bir cümle kurmuşsunuz..

"ben hala bu durumda bunun derdine düşmesine üzülüyorum.yoksa napayım arabayı biri gitti zaten üzülsenm ona üzülürdüm.ben bu bencilliğe dayanamıyorum hiç mi tanıyamamışım"

Peki siz de aynı derde düşmüş değil misiniz şu anda:31:

Ama "keşke ikimizin üzerine olsaydı araba" diyorsanız eğer, ona birşey diyemem tabi..

Back
X