- Emoji Skoru
- 30.904
- Puanlar
- 798
Ben de böyle biri ile evli olup boşanma kararı verenlerdenim. Evet en zoru zaten o kararı vermek. Ben sana bitir ya da bitirme demem, diyemem. Yuva kurmak kolay değil, ama yuva yıkmak da inan hiç kolay değil. Düzeleceğini düşünürsen düzelmez onu söyleyim. Hakaretin boyutu da giderek artar, hele o el bir kere kalktıysa inan bir kere daha kalkar. Evlilik güvene dayanır, saygıya dayanır. Sana saygısı bitmiş. Tokat atabiliyorsa, el kaldırabiliyorsa sevgisi de bitmiş. Güven de yok. Dönüp dönmeyeceğini bile sana bırakıyor. Yok ben sensiz yapamam dediği yok. Anladığım kadarıyla hizmetini yapman için gelmeni bekliyor, yoksa yoluna öldüğünden değil. Sabret ve bekle. Zaman neyi gösterecek. Acele etme. O da iyice düşünsün taşınsın. Bu arada bu adamdan da çocuk yapma, seni her an yarı yolda bırakabilir, hiç minneti yok çünkü.
Bir de şu aklıma geldi, eskileri neden kurcalıyor ki. Madem onun için çok önemli birinci el, ikinci el meselesi gitseydi başka biriyle evlenseydi... Neden seninle evlendi ki o zaman. Seninle geçinmeye gönlü yok mu da bunları bahane ediyor anlamadım. Bitirmek için bahane bulamadı da eskileri mi bahane gösteriyor? Seni olduğun gibi kabul etmeli. Seni kişiliğinle değil de kaçıcı el olduğunla değerlendiriyorsa bunda bir problem vardır. Seni obje olarak mı görüyor?
Boşanıp da nice ikinci evliliklerini yapanlar var. Nasıl bir hakarettir bu?
Seni ezmeye çalışıyor hakaretlerle. Seni pasifize etmeye çalışıyor. Yürümeyecekse o kadar da zorlama. Kendini ezdirme. Sen değerlisin.
Olmuyorsa olmuyor, bunu anladım. Fazla da zorlamamak lazım. Gurur herşeyden önemli. Asla kendini ezdirme, sen önemlisin unutma. Olaya kadın erkek gözüyle bakmak doğru değil, insan olarak bakmak lazım. Bu hayat senin hayatın. Anne babalarımız bize kıyamazken, bu ne cüret ki o sana hakareti edebiliyor. Buna müsade etme. Bir kere müsade edersen arkası gelir. Sevgiler...
Bir de şu aklıma geldi, eskileri neden kurcalıyor ki. Madem onun için çok önemli birinci el, ikinci el meselesi gitseydi başka biriyle evlenseydi... Neden seninle evlendi ki o zaman. Seninle geçinmeye gönlü yok mu da bunları bahane ediyor anlamadım. Bitirmek için bahane bulamadı da eskileri mi bahane gösteriyor? Seni olduğun gibi kabul etmeli. Seni kişiliğinle değil de kaçıcı el olduğunla değerlendiriyorsa bunda bir problem vardır. Seni obje olarak mı görüyor?
Boşanıp da nice ikinci evliliklerini yapanlar var. Nasıl bir hakarettir bu?
Seni ezmeye çalışıyor hakaretlerle. Seni pasifize etmeye çalışıyor. Yürümeyecekse o kadar da zorlama. Kendini ezdirme. Sen değerlisin.
Olmuyorsa olmuyor, bunu anladım. Fazla da zorlamamak lazım. Gurur herşeyden önemli. Asla kendini ezdirme, sen önemlisin unutma. Olaya kadın erkek gözüyle bakmak doğru değil, insan olarak bakmak lazım. Bu hayat senin hayatın. Anne babalarımız bize kıyamazken, bu ne cüret ki o sana hakareti edebiliyor. Buna müsade etme. Bir kere müsade edersen arkası gelir. Sevgiler...