Eşim eski eşiyle görüşüyor

Ne konuda görüşüyor o önemli. Çocuklarıyla mı alakalı, nafaka durumuyla mı alakalı yoksa öylesine muhabbet etmek için mi? Adamın çoluğu çocuğu varsa kusura bakmayın ama eski eşle her daim iletişim halinde olmak zorunda, bunu bilerek evlenmeliydiniz.

çok seviyor çok kiskaniyorsunuZ ama brbirinize tekme tokat girip , vucudunuzu morartacak kadar zarar veriyorsunuz.
bunun adı sevgi mi?? kıskançlık mi??
kusura bakmayın ikinizde normal değilsiniz.
eşinizin yaptığı tartışılır ama sizin yaptığınız ben erkek olsam boşanma sebebi olurdu.

Çocuk yoksa görüşme sebepleri neden anlam veremedim.

Edit: tam yazarken cevap geldi.

Yardıma ihtiyacı Varsa yardım alacak başkası mı kalmamış.

Biz daha evleneli 6 ay oldu. Ben seni seviyorum diyor ama o zor durumdaymış yardıma ihtiyacı varmış diyor

Ne yardımına ihtiyacı varmış yahu nafaka da veriyorsa çocuk da yoksa muhatap olmasını gerektirecek bir şey yok. Bu kadar yardım etme meraklısıysa boşanmayaymış.

Eşim eski eşiyle görüşüyor. Ben çıldırıyorum. Kavga çıkıyor çoğu zaman ben çıldırıyorum. Tekme tokat birbirimize giriyoruz. Çoğu zaman ben sinirlenince o evden çıkıp gitmeye çalışıyor ama ben daha da sinirlenip onu dövmeye kalkıyorum itiş kakış. Sonra da bana yabancı bir kadınla mı görüştüm ne var bunda diyor. Bir de ben çok güçlüymüşüm o mazlummuş filan diyor. Bu arada benimde onunda morluklar geçmeden biz barışıyoruz o da ayrı. Kafayı yiyecekmiş gibi kıskanıyorum. Gözüm dönüyor. Başka kadınla konuşsa bu kadar çıldırmıyorum.
Hem döverim hem severim.
Dövüşmeyin sevişin :D
Hatta barışınca eski karısını da çağırın, e yabancı değil mazlum kadıncağız dursun bir köşede.

Biraz zaman ver kendisini toparlasın diyor. Bizim evliliğimiz ona çok ağır gelmiş. Kankan napıyor diyince eski eşini sorduğumu zannetti kıskançlıktan kurtulamıyorum. Biliyorum bir şey yok aralarında ama sabır yok.

Konuşmaktan kastettiğim sohbet etmek aşk yaşamak flort değil. Ben bu kadının mazlum masum hali yanında şirret öfkeli olan ben oldum.

Back
X