Eşim eski sevgilisi hakkında olumsuz konuşturmuyor...

milkabeyaz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2006
388
4
96
Hatay
merhaba...aslında konuya nasıl gireceğimi de bilmiyorum.forumda böyle bir şey doğru mudur onun çelişkisini yaşıyorum.ama anlatmazsam da çözüm bulamıcam...
4 yıllık evliyiz.eşimin benden önce 6-7 yıl süren bir ilişkisi olmuş.bilmem gerektiği kadarıyla ilişkisinin bana anlatmıştı.(özet halinde,benim sorgulamamla) geçenlerde face..de o kıza mesaj attığını gördüm.önce kız buna yollamış " hakkını helal et,bende emanetin var,onu göndermek istiyorum v.s." bizimki de "sen de hakkını helal et,şu adrese gönderebilirsin" tarzında yazmış..benden gizledi.ben fark ettiğimde kıyamet koptu,konu kapandı zamanla.
kız hakkında asla kötü konuşturmuyor,öyle deme günahını alma v.s. tarzında ifadeleri var kızla ilgili.hata onu savunuyor..geçen gün ise çekmecesinde askerli hatıralarını buldum,kıza birsürü şiir yazmış,akrostiş şiirler bile var.teker teker okudum yüreğim acıyarak...ben aslında kıskanç biri değilim,aşık olmaktan öte mantık evliliği yaptığımı düşünerek evlendim.ama nedense şu durumda ne yapacağımı bilmiyorum.hiçbişey belli etmedim,şiirlerini gördüğümü bilmiyor.ama biliyorum ki asla hakkında olumsuz konuşturmuyor,bu şiirleri gördüğümü söylersem de suçlu konumuna düşücem,çekmecesini karıştırdığım için...neler hissettiğimi ben de bilmiyorum.ne yapmalıyım?bu bile bi ihanet değil mi?benim de sevgilim oldu ama ona dair hiçbişeyi saklamadımki..ne yapıcam ben...

Son düzenleme:

Eski sevqilisi hakkında kötü konuşturmaması aslında herkezin yapması qereken bir davranış.
Kimse istemez eski sevqilisinin arkasından kötü konuşmasını tebrik ediyorum eşini bu çok qüzel bir davranış.

Ama fikrimi sorarsan bu sadece 'qeçmişe sayqı' deqil. Çünkü hala o na yazdıqı şiirleri vs vs saklıyor olması..bana qöre ona unutamadıqını qösterir..

Bu konudada her konuda olduğu gibi farklı düşününler olcaktır benim görüşüm

Evlendiği anda sakladığı şeyleri atması gerekirdi,,saklamasının amacı neki bana saçma geliyo

Emenati neymiş peki ortadan hakkını helal et falan bana baştan aşağı yalnış geldi

Çekmecesini karıştırdığınız için suçlu durumuna düşmek mi?

Bir evin hanımının elinin değmediği çekmece mi olurmuş evde? Ne saçma şey..

Her neyse asıl demek istediğim şiirleri gördüğünüzü bilip bilmemesinin bir anlamı yok; onları görmenizden endişe duysa evde tutmazdı. Yani bu durumda savunması hazır olacaktır.

Peki bu arkadaşlar helalleştikten(!) sonra bi daha haberleşmişler mi?

mamay...teşekkür ederim yorumun için.kafam çok karışık inan,ne tepki vermem gerektğini bile bilmiyorum,ya da tepki vermeliyim ya da sessiz kalmak en doğrusu mu?

cecen,teşekkür ederim yorumun için.emaneti dediği şuymuş,zamanında bizimki buna sanırım baya iyi bakmış,eli çok açıktır,bi altın hediye,yaka iğnesi diyor eşim,basit bişeydi,gümüştü dedi.ben zorlayınca,kimse gümüş bişeyi geri yollamak istemez deyince hatırlamıyorum belki de altındır dedi.onu yollayacakmış,eşim de arkadaşının adresini vermiş,benim haberim olmasın diye..

cerebnur,inan bu sorunun cevabını ben de bilmek isterdim.senin de dediğin gibi görmemi istemese daha iyi bir yere saklardı.aklımı karıştıran şu ki ben o şeyleri o çekmecede daha önce görmemiştim ben...çok büyük bi aşkmış anladığım kadarıyla.şunu biliyorum ki eşim beni böylesine sevmiyor...bunu kendime bile ilk kez itiraf ediyorum.

Peki ayrılma sebepleri neymiş,kendileri mi bitirmiş,bitirmek zorunda mı kalmışlar ?

acyla,bana anlattığı kadarıyla eşim bitirmiş,yapma dediği şeyleri yaptığı için sevgilisi...yani bana yaptığı açıklama bu...aslına bakarsan bunun adı ihanet değil belki ama hoş da değil ya,dondum kaldım,inan tepki bile veremiyorum..kızgın değilim,sadece canım acıdı,üzgünüm...

Kız fingirdek sanırım,eski adı üstünde,daha ne kurcalıyor ki evli barklı adama mesaj atarak?

peki canım bence eşlerin eski sevgilileriyle görüşmesi doğru değil
çünkü bi taraf hep böyle huzursuz oluyo gerek varmı eşine bunu yaşatmaya anlamıyorum bu insanları!

4 yıl sonramı akıllarına gelmiş emanet, tee allahım
valla çok soğukkanlısın, yıllarca o şiirler saklanırmı
ama onun hakkında kötü konuşturmamasında bişey yok, sonuçta 7 yıllık bi yaşanmışlık var ama yukarda yazdıklarım düşündürücü

Türkçe anlaşıyorsak neden ''g'' harfi değil de ''q'' harfi yazıyorsunuz..

Hiç hoş değil böyle özentilikler, ergenlerin uydurduğu bu yazı tarzları , bu siteye hiç mi hiç yakışmıyor..

bilmiyorum cecen...şimdi sizlerin yorumlarını okuyunca daha da kötü hissettim normalde kızıp olay yaratmam gerekir demi..bu durumu eşime anlatsam bile bir şekilde üste çıkacak,ben onları tesadüfen şurdan buldum v.s. gibi bir hikaye uyduracak,benim bile kendimi suçlamamı sağlayacak.napıcam bilmiyorum

Hiç hoş değil böyle özentilikler, ergenlerin uydurduğu bu yazı tarzları , bu siteye hiç mi hiç yakışmıyor..

bilerek yazmamıştır bence arkadaşım,bazen el alışkanlığı oluyor,ben bile bazı yerlerde tamam diyeceğime ok. falan diyorum

ayy canım, afedrsin, istemeden sana gaz verdim galiba, ama ne bileyim çok saçma geldi bana, 4 yıl sonra emanet alıp verme, yıllarca o anıların saklanması
bilmiyorum belkide ben abartıyorumdur

Karşılıklı konuşmaktan başka hiçbir çare yok henüz. Empati kurmasını isteyin.O olsaydı böyle birşeyi kaldırabilir miydi acaba diye sormanızı dilerim..

Ayrıca konuşurken çok sakin olmaya çalışın, gayet medeni bir şekilde konuşmak istediğinizi belirtin ki seviyenin bozulmadan konuşacağınızın garantisi olsun.Kendinizi tutun rahat davranmaya çalışın.Erkekler ancak o durumda çıkarırlar ağızlarındaki baklayı..

Hösstt!!

Tanıyıp bilmeden insanlar hakkında yorum yapma haddini nerden buluysun bu 1.
Konuyla ne alakası var senın hiçmi derdin yok bu 2.
24 yaşındayım neyi nasıl yapıcaqımı sendenmi öqrenicem şekerim sen reql dönemindemisin ???:)

Atıp tutucaqına haddini bil biraz.HADSİZLİK YAPMA. !!

peki canım bence eşlerin eski sevgilileriyle görüşmesi doğru değil
çünkü bi taraf hep böyle huzursuz oluyo gerek varmı eşine bunu yaşatmaya anlamıyorum bu insanları!

kesinlikle katlıyorum canım..aslında biliyor musun ben kendime kızıyorum,büyük tepkiler vermem gerekirken sadece sessizim ve düşünüyorum...

Hayır kesinlikle kızın yada olay çıkartın diye bişey yok yalnış anlamayın !
Sonuçta eşinizi en iyi siz tanıyosunuz kararlarınızı bizim etkimizde vermeyin
Biz bugün varız yarın yokuz sonuçta...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…