- 3 Ocak 2011
- 1.191
- 538
- 123
- Konu Sahibi milkabeyaz
-
bilerek yazmamıştır bence arkadaşım,bazen el alışkanlığı oluyor,ben bile bazı yerlerde tamam diyeceğime ok. falan diyorum
Hösstt!!
Tanıyıp bilmeden insanlar hakkında yorum yapma haddini nerden buluysun bu 1.
Konuyla ne alakası var senın hiçmi derdin yok bu 2.
24 yaşındayım neyi nasıl yapıcaqımı sendenmi öqrenicem şekerim sen reql dönemindemisin ???:)
Atıp tutucaqına haddini bil biraz.HADSİZLİK YAPMA. !!
Karşılıklı konuşmaktan başka hiçbir çare yok henüz. Empati kurmasını isteyin.O olsaydı böyle birşeyi kaldırabilir miydi acaba diye sormanızı dilerim..
Ayrıca konuşurken çok sakin olmaya çalışın, gayet medeni bir şekilde konuşmak istediğinizi belirtin ki seviyenin bozulmadan konuşacağınızın garantisi olsun.Kendinizi tutun rahat davranmaya çalışın.Erkekler ancak o durumda çıkarırlar ağızlarındaki baklayı..
Hösstt!!
Tanıyıp bilmeden insanlar hakkında yorum yapma haddini nerden buluysun bu 1.
Konuyla ne alakası var senın hiçmi derdin yok bu 2.
24 yaşındayım neyi nasıl yapıcaqımı sendenmi öqrenicem şekerim sen reql dönemindemisin ???:)
Atıp tutucaqına haddini bil biraz.HADSİZLİK YAPMA. !!
olgunca yaptığınız yorum için gerçekten minnettarım...eşimle konuşmak çözüm olsa yapardım,facede ona mesaj gönderdiğini gördüğümde evde fırtınalar estirmiştim,elime hiçbişey geçmedi.bana yaptığı açıklama " bana musallat olmasın rahatsız etmesin birdaha diye adres verdim.bir kez daha bana msj atmıştı,cvp yazmamıştım.bi an önce kurtulmak istediğim için,senin de huzursuz olmaman için sana söylemedim "demişti..şu sıralar kendime sorduğum soru şu,acaba "sen beni kandıramazsın,senden akıllıyım" mesajı vermek yerine bazen aptalı oynatıp dikkatlice izlemek mi daha mantıklı?
Sokak ağzıyla da konuşmanız hoş değil..Ayrıca bu yaşa geldiyseniz karşınızdakine 'Siz' diye hitap etmesini bilmeniz gerekirdi..Lütfen cevap yazmayın..Ne yazarsanız yazın cevabını vermeyeceğim.Yoksa uzar gider bu..
Sevgiler.
mantıklı düşünüyosun aslında şimdi olay çıkarsan eline geçecek hiçbişey
konuyu hiç açmayıp, normal hayatınıza devam ederken gözlemle
ama o mektupları napcaksın ya, bence temizlik yaparken buldum, bunları neden hala saklıyosun ki, atayım mı falan de bakalım
olgunca yaptığınız yorum için gerçekten minnettarım...eşimle konuşmak çözüm olsa yapardım,facede ona mesaj gönderdiğini gördüğümde evde fırtınalar estirmiştim,elime hiçbişey geçmedi.bana yaptığı açıklama " bana musallat olmasın rahatsız etmesin birdaha diye adres verdim.bir kez daha bana msj atmıştı,cvp yazmamıştım.bi an önce kurtulmak istediğim için,senin de huzursuz olmaman için sana söylemedim "demişti..şu sıralar kendime sorduğum soru şu,acaba "sen beni kandıramazsın,senden akıllıyım" mesajı vermek yerine bazen aptalı oynatıp dikkatlice izlemek mi daha mantıklı?
bence burda gereksiz tartışmalara lüzum yok hiç hoş değil üslubunuz..
özelden yazabilrsiniz sorununuzu
konuyu açan arkadaşımız bizden konuyla ilgili yorumlar bekliyo!
aslına ben o şiirleri teker teker okuduktan sonra cep telefonumla fotoğraflarını çekip özel harddiskime sakladım.elimde bulunması için.çünkü her an yok edebilir onları.
şimdilik ne yapacağımı bilmiyorum arkadaşım..tek bildiğim beni böylesine sevmediği...
Birşeyleri oku..ondan sonra yorum YAP kadın bana resmen hakaret etmiş. onuda tesadüfen qördüm. Bana özelden mesaj qelmedi.ki ben özelden cvp veriyim. bunu tanımadıqı etmedıqı ınsana ''sebepsiz yere'' bulaşan bayana söyliceksin bana deqil. HARAKET EDERSE TANIMADIGIM ETMEDIGIM BİRİ TABİKİ KENDİMİ SAVUNURUM.
Çok içtensiniz, aptal demeyelim de hani safa yatmak lazım , sakin kadını oynamak lazım ilk başta..Yoksa hemen fevri tavırlara bürünüyorlar..
Hani size demiş ya huzursuz olma diye; ben sevdiğime şunu derim hep:
''-Beni yalanlarla , gizlerle mutlu edeceğine, en kötü gerçekle mutsuz et beni o ân ..Çünkü en azından dürüstlük sayesinde o kötü gerçek benim için ânlık olacaktır''...Siz de deyin ..
eski sevgilisi evli mi şuan
mamay...teşekkür ederim yorumun için.kafam çok karışık inan,ne tepki vermem gerektğini bile bilmiyorum,ya da tepki vermeliyim ya da sessiz kalmak en doğrusu mu?
böyle düşünme canım ya, ne bileyim ne düşündüğünü bilmiyoruz ki, aranızda başka bi problem yoksa, normalde muhabbetiniz hoşsa seni neden sevmiyor olsun ki
hem bırak yok ederse etsin, napıcak zaten ömrübillah saklayacak hali yok ya
Herkes kendini savuncak tabi kimse karşıdakıne sen haklısın deme nezaketini gösteremiyo bu devirde!
Ben sadece üslup konusunda uyurmak istedim bu şekilde konuşanlar ceza alabiliyor !
Rica ederim..Yerinde olsam şimdilik tepki vermezdim.çünkü tepki versende anlamsız olurbu..
Bir düşünelim..
Ahmet memet vs(eşinin adını bilmiyorum) çekmecede eski sevqiline ait şiirler resimler buldum.. Durdum bir düşündüm sonunda onu unutamadıqın kanaatına vardım haklımıyım?
Böylemi diceksin..Ondan qelicek cvp hayır olsada bu seni tatmin edicekmi.. Bence hayır. oyüzden yerinde olsam konuşmazdım bu konuyu eşimle.
Birde eşinin evet dediqini düşün.. Hııı peki ozaman ben seni terk ediyorummu diceksin.?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?