• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim eski sevgilisi hakkında olumsuz konuşturmuyor...

O mektupları orda görmenizden siz mi suclusunuz yani? Daha iyi bir yere saklasaymıs o zaman tatlı hatıralarını.. :19:
Asla kabullenemeyecegim bir olay bu.. Senin görebilecegini, moralinin bozulabilecegini bilmesi gerekirdi aranızda bir tatsızlık yasanmaması icin, onları yok etmesi gerekirdi. Mantık evliligi yapmanızla bir ilgisi yok karsınızdaki kisiye saygısızlık, onu hice saymaktır bu..:57:

Erkekler bazı şeyleri ya görmüyor ya da görmezlikten geliyor.Aynı şeyi siz eşinize yaşatsaydınız acaba aynı olgunlukla karşılar mıydı??Bu sakin tavrınızı koruyarak en iyisini yapıyorsunuz bence.
Ayrıca mesaj atan bayan da eşinden ayrılınca aranmaya başlamış sanırım,ne bu canım durdu durdu da elindeki emaneti vermek yeni mi geldi aklına??Böyle sakin tavırlarla varlığınızı belli edin bence ki zaten mesaj yollayarak bu konuda adım atmışsınız.Eşiniz biliyor mu ona mesaj attığınızı?

haklısınız,ama biliyor musunuz ben aynı durumu eşime yaşatsam tepkisi ne olurdu onu kestiremiyorum?sanki çok büyütmezmiş gibime geliyor...kıskanç değildir eşim...ya da ben öyle hissediyorum...bütün gece uyumadım,çok mu büyütüyorum,gereksiz bi tavır mı bu yaşadıklarım bilmiyorum.ama çok teşekkürler yorumlarınız için.

öncelıkle çok sabırlısın ..birde olay ne zaman cereyan ettıyse ozaman tepkı verırsen eger okadar haklı olursun iş işten gectıkten sonra -müştüm-miştim deme sakın eşine.. ozaman esın belkı sey dıyecek haa gordu karım ama ses cıkarmadı yanı senden yuz bulacak anladın değilmi..

benım eşiminde benden önce 7yıl cıktıgı bi kız arkadası olmus hatta bu zilli bizim nısan ve dugun zamanlarımızda arayarak eşim ve benı sınır etti.. daha sonrada aramıs evlıyken ama ben kızarım dıye esım dıyememıs 3aylık evlıyız ozaman dedi vee ben yıne kıyametı kopardım o hattını değiştriceksın benı katil etme dedim.. hala gonlun ondamı yoksa dedım madem benım basımı ne yaktın gidip onunla evlenseydım dedım neyse benımkısı hattaını değiştirdi kurtuldukk
ev yerlestırme asamasında esımın gunluk dıye tuttugu bi ajandası vardı bende meraklıyımdır kurcalarım yanı en doğal hakkım.. kım ne dıyecek ... o gunlukte o kızla olan butun duygularını sıırlerı ne bılım sozlerı yazmıs ama her bır sayfayı tektek uhuladıgı içn koca bi cilt yapısıktı yanı ama ben yınede okudum içim acıyarak senı çok iyi anlıyorum.. okadar sınırledınkı ağladım yani.. önce hiçbişey olmamıs gibi davrancaktım ama o ajandayı tekrar elıme aldım ve sayfaları bırbır yırttım cope attım içim rahattladı :))) sonrada eşime ilk fırsatta soyledım.. uste çıkmaya calıstıgındada ben genıs bı ınan değilim bunları kaldıramam dedım...haddini bil imzayı attım dıye GARAnTI DEĞİLİM BEN DEDIM

bişiler yapmak istiyorsan önce o kızı esının facesınden engelle ciddi diyorum cunku ben oyle yaptım.. eşime okadar cok arkadaslık teklıfı gonderdıkı biz bıktık o kız bıkmadı yanı.. ne msjlar gonderdı ahlaksız esımde gosterdı bana kıyametı kopartmayayım dıye.gordum ve bu kızı engellıceksın hatta dur ben engelleyecegım dedım ve suan engelli.sonra yıen esının hesap ayarlarına girip herkes bulamasın kocanı sadece arkadaslar diye diğer secenegı kullan okadaqr.. eşin hattını değiştirsin..

son olarak gecmıs bıtmıs bı olayın hala daha neyın savunmasını yapıyor esın anlamıyorum..işte senınkıyle benımkı arasındakı tek fark bu.. ben o kız hakıında ziili dersem eşim benı tasdikler cunku artık ona karsı sevgısı kalmamıs hemde kız tarafından terkedılıp 3 yıl ask acısı cekmıs benım kocam sonra ne olduysa aklı basına gelmıs ve dunyanın eskı kız arkadası etrafında donmedıgını..yenı bır hayat cızmesı gerektıgı gelmiş.. 4ay sonrada biz tanısmısız eşimle..

sessiz kalma meydanı bos bırakma kıskanç değilsen bile bundan sonra kıskanc ol .. sonucta o senın esını ayartmaya calısıyor sen onunkısını değilki

yazdıklarını çok dikkatlice okudum kasvetli.zaman ayırıp,derdime ortak olduğun için ayrıca teşekkür ederim..neler yaşamışsınız böyle,gerçekten geçmiş olsun diyeyim,böyle bir beladan kurtulduğunuz için.
bizim olaylar benzer ve farklı yönleriniz var.eşimle faceden mesajlaştıklarını duyduğumda bana soğukkanlılıkla savunma yaptı,panikleme bile olmadı,yani hiç suçluymuş durumunda değildi,hatta tepkim abartlıymış,beni suçladı.haksız olduğunu asla kabul etmedi.ne bileyim,ne olsam panikler özür dilerdim,hiç böyle tepkiler vermedi.kavga sırasında kızın ne kadar basit bir insan olduğunu,kendini hatırlatmaya çalışan ,sizin ifadenizle zilli (ben daha ağır konuşmuştum) olduğunu söylediğimdeyse " kızım öyle deme ya,kimsenin günahını alma,öyle biri değildi" diyerek onu savundu.bu beni daha da delirtmişti.haklısın öyledir demedi yani...bence de hala duyguları bitmiş değil...
çözümsüz bi noktadayım anlayacağın,face olayını engelledim,onu göremicek ama bu da çözüm değil ki,içinde varsa arkadaşının faceinden bakar ,yine görür,engelleyemezsin...

Siz kıza mail yazarak olayı bildiğinizi ima ederek ilk hamleyi çok güzel yapmışsınız.bence siz,eşinizle eski sevgilisi hakkında konuşursanız kızı hatırlamasını sağlarsınız,yani aklına düşürmüş olursunuz.madem mantık evliliği yaptınız eşinizle arayı çok sıcak hale getirip kendinize çekmeniz gerekir,sürekli tartışmaktan kaçının,çünkü eşiniz eski sevgilisine dönme hususunda yanlış anlamayın aday adayı.hep böyle olmuyormu.evinde sorun yaşayan kadın veya adam geçmişe duyduğu özlemi aklına getirip ozamanı yeniden yaşayacanı zannedip karşı taraftanda ışık gördüğü anda hemen o yöne kayabiliyor.eşinizle aranız çok iyi olmalı.kaybetmemek için değil,kendi mutluluğunuz için,kazanmak için...o face inde allah belasını versin.ha bide eşinle ikinizin varsa çocuğunuzun mutlu aile resimlerini koyun çatlasın.ne diyim ya arkadaşım canım sıkılıyor böyle şeylere güzin abla gibi topik topik dolaşıyorum.

çok doğru söylemişsiniz,yorumumunuzun her kelimesine katılıyorum.kesinlikle aday adayı...ben olsam çoktan yok ederim eski sevgilime ait her şeyi.benim de erkek arkadaşım oldu,ama ona dair hiçbir şey saklamadım,bunlar hassas konular,asla onu rahatsız edecek bişey yapmadım....sorun ne biliyor musunuz?eşimin bu tavırlarının ne demek olduğunu artık az çok kestirebiliyorum,ikimiz arasındaki bağlılıkla ilgili sorunlar var demekki,aklı arada o kıza kayıyor,belki face olayından sonra kızı daha da merak etmeye başladı,aklına soktu kız birkere.kendini hatırlattı.ama ben bundan sonra ne yapacağımı bilmiyorum,doğru olan ne?hata yapmak iistemiyorum.konuyu buraya yazmamın nedeni de bu...
aile içinde mutluluğumuza gelince,eşimle tabiki hiçbişey hissetmeden evlenmedim ben,sevdim,ama büyük bir aşkla da evlenmedim açıkcası.bence aşk bir defa yaşanır,benç gençken bunu biriyle yaşadım ve bitti,eşimi severek ve mantığımı kullanarak evlendim.aynı şeyi onun da yaptığını düşünüyorum.kesinlikle mantık daha ağır basıyor sevgisinden...

biraz acı olacak ama bence unutamamış gibi görünüyor.6-7 yıllık bir ilişkide kolay unutulmaz.galiba sizin gibi eşinizde mantık evliliği yapmış.eski sevgilisi konusunda çok üstüne düşmeyin bence onu hatırlayıp düşünmesine sebep olmayın

haklısınız,bunu ben bile kendime inkar ediyorum,yapmaz öyle şey diyorum,herkes yapar ama o yapmaz diyorum ama...ne bileyim,kendimden bile beklerim böyle bişeyi,ona yakıştıramıyorum...ama busöylediğinizin gerçekliğini kabul edip nasıl yaşar insan?inkar etmek zorunda değil miyim :(

O mektupları orda görmenizden siz mi suclusunuz yani? Daha iyi bir yere saklasaymıs o zaman tatlı hatıralarını.. :19:
Asla kabullenemeyecegim bir olay bu.. Senin görebilecegini, moralinin bozulabilecegini bilmesi gerekirdi aranızda bir tatsızlık yasanmaması icin, onları yok etmesi gerekirdi. Mantık evliligi yapmanızla bir ilgisi yok karsınızdaki kisiye saygısızlık, onu hice saymaktır bu..:57:

haklısın,sanırım onları görebileceğim biyere koymasının da bi nedeni var,bundna rahatsızlık duymuyorum.eşim görürse rahatsız olur diye düşünmüyor,burdan da şu çıkıyor ki benim onları gördüğümde ne hissedeceğim konusunu önemsemiyor...kırılacağımı,ağlayacağımı akıl edemiyor...
evet saygısızlık,ama diyorum ya sorun şu ki,kendim bile kabul edemesem de bu gerçek ortada.eşimin eski sevgilisini daha savunuyor olması iyi bir şey değil,ve hala o kağıtları saklaması...gerçekten çözüm bulamıyorum,ne yapıcam bilmiyorum:14:

milkabeyaz kullanıcısından alıntı
çok teşekkürler,empati ve ben diliyle konuştuğunuz için...bir süre daha sessiz kalmayı ve sonrasında ne yapmam gerektiğini düşünmeyi planlıyorum..ha bir de ayrıntılardan birini anlatmayı unuttum...geçenlerde eşim en yakın arkadaşından bahsediyor.diyor ki " ahmet geçen gün eşiyle konuşmuş,eşi eski sevgilisini biliyor tabi,kız boşanmış.zamanında bizim ahmet o kızı çok üzmüş,çok ahını almış.ve eşine demiş ki birgün o kızın yolu buraya düşerse ondan helallik almama,görüşmeme izin verir misin.eşi de izin vermiş." bana bunu anlatıyor,ahmetin eşini överek,helal olsun kıza diyerek..ben mi kötü düşünüyorum,insanlar mı tuhaf anlamıyorum.

Ben karmaya çok inanıyorum, eğer hesaplaşmadığım yüzleşmediğim pürüzler varsa geçmişimde, en güzel zamanlarımı zehir edeceklerini biliyorum, ona göre yaşıyorum hayatımı. Evliliğinde işinde sorunlar çıkmasından korktuğu için helallik istemesi normal, ama keşke evlenmeden önce yapsaymış.

Sessiz kaldığınız bu süre içinde kendinizi yıpratmamanızı rica ediyorum sizden. Üzerinde çok kurmayın, büyütmeyin kafanızda, herşeyin basit bir cevabı çözümü vardır illaki.

Ayyy içime fenalık geldi. Ne yani bu adamın, bu kadının dertleri karmaymış öyle mi?

Geçmişleriyle yüzleştiler, saygı ve sevgiyle geçmişlerini evrene teslim ettiler, huzura erdiler, bu iş de bitti öyle mi?

Sizin yaşadığınız yer neresi bilemiyorum ama bizim dünyamızda bu işler böyle olmuyor.

Bir adam/kadın birgün zırt diye eski defterleri açmaya kalkışıyorsa hiç kimse beni bunun ardında herhangibir felsefi (!) düşünce yahut iyi niyet olduğuna inandıramaz.

Yok Ahmet'in de başına böyle bişey gelmişmiş de yok onun karısı ne kaddddddar olgun, kendini aşmış bir kadınmışmış da, bak onlar da helalleşmiş kıyamet mi kopmuşmuş da.... Yemezler canım.

Helalleşmeyiver kardeşim, sen bütün haklardan kurtuldun, pir-ü pak oldun da bi eski sevgilininki mi kaldı. Valla ben hayran kaldım milletteki Allah korkusuna, cennetlik bunlar; helalleşen hellalleşene.

Son düzenleme:
milkabeyaz kullanıcısından alıntı
çok teşekkürler,empati ve ben diliyle konuştuğunuz için...bir süre daha sessiz kalmayı ve sonrasında ne yapmam gerektiğini düşünmeyi planlıyorum..ha bir de ayrıntılardan birini anlatmayı unuttum...geçenlerde eşim en yakın arkadaşından bahsediyor.diyor ki " ahmet geçen gün eşiyle konuşmuş,eşi eski sevgilisini biliyor tabi,kız boşanmış.zamanında bizim ahmet o kızı çok üzmüş,çok ahını almış.ve eşine demiş ki birgün o kızın yolu buraya düşerse ondan helallik almama,görüşmeme izin verir misin.eşi de izin vermiş." bana bunu anlatıyor,ahmetin eşini överek,helal olsun kıza diyerek..ben mi kötü düşünüyorum,insanlar mı tuhaf anlamıyorum.

Ayyy içime fenalık geldi. Ne yani bu adamın, bu kadının dertleri karmaymış öyle mi?

Geçmişleriyle yüzleştiler, saygı ve sevgiyle geçmişlerini evrene teslim ettiler, huzura erdiler, bu iş de bitti öyle mi?

Sizin yaşadığınız yer neresi bilemiyorum ama bizim dünyamızda bu işler böyle olmuyor.

Bir adam/kadın birgün zırt diye eski defterleri açmaya kalkışıyorsa hiç kimse beni bunun ardında herhangibir felsefi (!) düşünce yahut iyi niyet olduğuna inandıramaz.

Yok Ahmet'in de başına böyle bişey gelmişmiş de yok onun karısı ne kaddddddar olgun, kendini aşmış bir kadınmışmış da, bak onlar da helalleşmiş kıyamet mi kopmuşmuş da.... Yemezler canım.

Helalleşmeyiver kardeşim, sen bütün haklardan kurtuldun, pir-ü pak oldun da bi eski sevgilininki mi kaldı. Valla ben hayran kaldım milletteki Allah korkusuna, cennetlik bunlar; helalleşen hellalleşene.

....aslında hepiniz haklısınız,öyle çetrefilli bi konu ki...içimde depremler oluyor,gece uyku girmedi gözüme..sessizim,çaresizim...hiçbir şey bilmeyen saf kızı oynuyorum...

....aslında hepiniz haklısınız,öyle çetrefilli bi konu ki...içimde depremler oluyor,gece uyku girmedi gözüme..sessizim,çaresizim...hiçbir şey bilmeyen saf kızı oynuyorum...

Gerçekten amacım sizi dolduruşa getirmek değil.

Belki pişmanlık duyacağınız herhangibir şeyi yapmanızda payım olsun istemem .

Soğukkanlılığınızı koruyabilmenizi diliyorum herşeyden önce.

Umuyorum ki olaylar sizi memnun edecek yönde ilelrler.

Ama böyle çıkıp da olayı karma felsefesine bağlayan birini görünce dayanamadım.

Yok artık hakkaten yok artık..

yazdıklarını çok dikkatlice okudum kasvetli.zaman ayırıp,derdime ortak olduğun için ayrıca teşekkür ederim..neler yaşamışsınız böyle,gerçekten geçmiş olsun diyeyim,böyle bir beladan kurtulduğunuz için.
bizim olaylar benzer ve farklı yönleriniz var.eşimle faceden mesajlaştıklarını duyduğumda bana soğukkanlılıkla savunma yaptı,panikleme bile olmadı,yani hiç suçluymuş durumunda değildi,hatta tepkim abartlıymış,beni suçladı.haksız olduğunu asla kabul etmedi.ne bileyim,ne olsam panikler özür dilerdim,hiç böyle tepkiler vermedi.kavga sırasında kızın ne kadar basit bir insan olduğunu,kendini hatırlatmaya çalışan ,sizin ifadenizle zilli (ben daha ağır konuşmuştum) olduğunu söylediğimdeyse " kızım öyle deme ya,kimsenin günahını alma,öyle biri değildi" diyerek onu savundu.bu beni daha da delirtmişti.haklısın öyledir demedi yani...bence de hala duyguları bitmiş değil...
çözümsüz bi noktadayım anlayacağın,face olayını engelledim,onu göremicek ama bu da çözüm değil ki,içinde varsa arkadaşının faceinden bakar ,yine görür,engelleyemezsin...

çok tşk ederim.. ayy bide kendılerını külkedisi zavallı yapmalarına sınır oluyorum neymıs halellikmişş yutmazlar canım..
aklıma su takıldı eşin mi arkadaslık gondermıs yoksa o kızmı acaba?? hersey olumsuz olsada suda varkı en azından esın sıfresını değiştirmemıs sen görmeyesın dıye..

bak canım sunu soyleyeyım senınkıne benzer bi olauydan dolayı komsumuzun kızı bosandı..yıllar sonra adam eskı kız arkadasını faceden buluyor ve konusmaya baslıyorlar..hemde bunların arasındakı mantık değil aşk evlılıgı olmasına ragmen yanı canım yapcak olan aşkmıs mantıkmıs dinlemıyor .4 yasında cocukjları varken bide..Allah sakınsın çok zor..

ben resti çekmıstım eşime cunku tanıstıktan hemen sonra evlenmedık once çok iyi bi dost ben eşimin butun sırlarını bılırım oda benımkılerı tabıkı ,sonrasında aşık olup evlendık..
sen mantık evlılıgı dıyorsunyaa mantıkta olsa sevıyorsun sonucta nıkahta gormedınya esını belli bi zamada sızınde aranızda yakınlasma olduda oyle evlendın .
caresız olma bakem..
önce dicemki eşinın haberı olmadan o mektupları çöpe at yırtıp eger aramaya kalkarsa bılmıyomus havalarına gir bari.. yanı evde o kıza ait ne varsa yoket.. hatta sızın eve en uzak çöplere at. eşine o kızı hatırlamasına izin verme..sende sureklı bıdı bıdı yapıp gurur yapma..sahiplen esını kıskanc ol.. eşine daha cok vakıt ayır..ev işi yapma eşinle ilgilen mesela.. -ben esım eve gelınce hiç bi iş yapmıyorum sadece onunla ilgilenıyorum o uyudugu zaman ancaK EV İŞLERİme bakıyorum- suan calısıyorsun sanırım nasıl işe giderken bakımlıysan evdede aynı bakımını surdur..
esınden habersız arada tlfnunu karıstır msjlarına bak rehbere bak sonra ısımsız kaydedılmıs no varsa sil rehberden..
şuan boyle bişi basına geldıgı için esınden sogudun farkındayım ama meydanı o kıza bırakma bak nerden nerden buldu esını :47::47: dahası aranızı acmaya calısıyor..sende gurur yapma esıne daha bı yapıs sevgı sozcuklerını arttır aranızda.. nıye bunu dıyorum cunku esın o kızı savunuyor sen bı resti çeksen eşin hepten ona dönecek.. bidaha kız hakkuıdna kavgalerınız olmasın.. sen suan o kıza değil evlılıgıne ve kocana odaklan..

o kizin sacini basini yolacan evire cevire bi dövecen.. ama tek taraflida degilki.. hem esin suclu konustugu icin hemde kiz suclu evli oldugunu bile bile konustugu icin.. hem 4 sene gecmis aradan ne emaneti kalmis 4 sene boyunca? :20: o mektuplarida esine tek tek yaktir, gözünü korkut ama fazla ileri gitmeden tabiki..

Ben nedense olaya daha farklı bakıyorum...

Nasıl herkesin bir zamanlar hayatında biri/birileri olduysa eşinizinde olması gayet normal.

Hatta bence şu şekilde düşünün, nasıl bizim hayatımıza giren çıkanlar bizi ilişkilerimizde olgunlaştırdıysa, aynı şekilde eşlerimizin hayatına giren kadınlarda bu görevlerini yaptılar.

Bahsettiğiniz ilişki ise 1-2 aylık ilişki değil; 6-7 sene süren bir ilişkiymiş.

Bu süreçe dair birşeyleri saklaması,atmaması halen o kızı düşündüğü anlamına gelmez.

O kıza karşı laf söyletmemeside o kızı halen sevdiği anlamına gelmez.

Hatta doğru olan hareket budur... O yüzden olaya sadece duygusal yönden yaklaşmayın.

Sizin eşiniz bir seçim yapmış; evlilik için,hayat arkadaşlığı için sizi seçmiş.

Sizi sevmiş,sizinle evlenmiş... Bitti...

Evet halen görüşüyorlarsa bu bir sorun; siz deseydiniz eğer halen o bayanla görüşüyor;o zaman yazacaklarım elbet farklı olurdu...Ama sanıyorum hali hazırda böyle bir durum ortada yok...

Şunu bilin ki; eşinize karşı geçmişini sorgulamak eşinize karşı yapacağınız büyük haksızlık ve saygısızlık olur.

Kavgalarla,laf sokmalarla tatsızlık çıkarmak yerine bence duygularınızı olgunca eşinize anlatın.

Eğer siz onun karşısında onun eski hayatını ve ilişkilerini,kızları sorgularsanız kendi adınıza hem kendine güvensiz bir kadın portresi çizmiş olursunuz, hemde kendinizi yıpratmış olursunuz.

Bence ortada çok büyütülecek birşey yok...

Aynı şekilde herhangi bir konuda eşiniz size bu denli davransa sizde incinirdiniz, değil mi...

Karşınıdakinin geçmişine, geçmişteki tercihlerine saygı duymak zorundayız...

Onu bunu kötülemek,laf söylemek, geçmişi yüzüne vurmak, geçmişini kötülemek onu değil sadece sizi aşağı çeker.

Son düzenleme:
Gerçekten amacım sizi dolduruşa getirmek değil.

Belki pişmanlık duyacağınız herhangibir şeyi yapmanızda payım olsun istemem .

Soğukkanlılığınızı koruyabilmenizi diliyorum herşeyden önce.

Umuyorum ki olaylar sizi memnun edecek yönde ilelrler.

Ama böyle çıkıp da olayı karma felsefesine bağlayan birini görünce dayanamadım.

Yok artık hakkaten yok artık..

haftasonı zaten başka bi konudan dolayı tartışmıştık,aileye aşırı bağlılıkla ilgili.o yüzden limoniyiz yani,ailesinin yanında beni unutuyor,onlara tapıyor.neyse buna girmeyeyim şimdi,ondan dolayı limoniyken mesaj yazmıştım ona,bir süre mola verelim bu ilişkiye,mümkün olduğunca az görüşelim diye.onun da hoşuna gitti ki hiç konuşmuyoruz,ayrı odalarda kalıyoruz.bakalım daha ne kadar sürecek,açıkcası işime geldi,böylece sinirim geçene kadar ondan uzak durmuş oluyorum.

Ben nedense olaya daha farklı bakıyorum...

Nasıl herkesin bir zamanlar hayatında biri/birileri olduysa eşinizinde olması gayet normal.

Hatta bence şu şekilde düşünün, nasıl bizim hayatımıza giren çıkanlar bizi ilişkilerimizde olgunlaştırdıysa, aynı şekilde eşlerimizin hayatına giren kadınlarda bu görevlerini yaptılar.

Bahsettiğiniz ilişki ise 1-2 aylık ilişki değil; 6-7 sene süren bir ilişkiymiş.

Bu süreçe dair birşeyleri saklaması,atmaması halen o kızı düşündüğü anlamına gelmez.

O kıza karşı laf söyletmemeside o kızı halen sevdiği anlamına gelmez.

Hatta doğru olan hareket budur... O yüzden olaya sadece duygusal yönden yaklaşmayın.

Sizin eşiniz bir seçim yapmış; evlilik için,hayat arkadaşlığı için sizi seçmiş.

Sizi sevmiş,sizinle evlenmiş... Bitti...

Evet halen görüşüyorlarsa bu bir sorun; siz deseydiniz eğer halen o bayanla görüşüyor;o zaman yazacaklarım elbet farklı olurdu...Ama sanıyorum hali hazırda böyle bir durum ortada yok...

Şunu bilin ki; eşinize karşı geçmişini sorgulamak eşinize karşı yapacağınız büyük haksızlık ve saygısızlık olur.

Kavgalarla,laf sokmalarla tatsızlık çıkarmak yerine bence duygularınızı olgunca eşinize anlatın.

Eğer siz onun karşısında onun eski hayatını ve ilişkilerini,kızları sorgularsanız kendi adınıza hem kendine güvensiz bir kadın portresi çizmiş olursunuz, hemde kendinizi yıpratmış olursunuz.

Bence ortada çok büyütülecek birşey yok...

Aynı şekilde herhangi bir konuda eşiniz size bu denli davransa sizde incinirdiniz, değil mi...

Karşınıdakinin geçmişine, geçmişteki tercihlerine saygı duymak zorundayız...

Onu bunu kötülemek,laf söylemek, geçmişi yüzüne vurmak, geçmişini kötülemek onu değil sadece sizi aşağı çeker.

teşekkür ederim,beni rahatlattınız,yazdıklarınızın tamamına katılıyorum,belki bi başkası bu durumu yaşasa ben ona sizin bana yaklaştığınız gibi yaklaşırdım.ama insan işin içinde olunca,canınız acıyınca durum farklı oluyor.normalde o şiiri bulmam,facede mesajını görmem de sorun değil,bir şekilde mantığa uydurabilirim ama hala o insanı bana savunması,olumsuz konuşmama izin vermemesi beni çileden çıkarıyor.evliliğimde zaten sorunlar var,ister istemez o kıza duyduğu sevgiyi kıskanıyorum...

o kizin sacini basini yolacan evire cevire bi dövecen.. ama tek taraflida degilki.. hem esin suclu konustugu icin hemde kiz suclu evli oldugunu bile bile konustugu icin.. hem 4 sene gecmis aradan ne emaneti kalmis 4 sene boyunca? :20: o mektuplarida esine tek tek yaktir, gözünü korkut ama fazla ileri gitmeden tabiki..

bilemiyorum canım,bu daha kötü sonuç doğurabilir.haklıyken haksız durumuna düşebilirim,aşırı bir tepki olur.belki üzerinden baya bir zaman geçtikten sonra,temizlik yapıyordum tesadüfen buldum gibi birşeyle karşısına çıkabilirim.bilmiyorum açıkcası ne yapmam gerektiğini.

haftasonı zaten başka bi konudan dolayı tartışmıştık,aileye aşırı bağlılıkla ilgili.o yüzden limoniyiz yani,ailesinin yanında beni unutuyor,onlara tapıyor.neyse buna girmeyeyim şimdi,ondan dolayı limoniyken mesaj yazmıştım ona,bir süre mola verelim bu ilişkiye,mümkün olduğunca az görüşelim diye.onun da hoşuna gitti ki hiç konuşmuyoruz,ayrı odalarda kalıyoruz.bakalım daha ne kadar sürecek,açıkcası işime geldi,böylece sinirim geçene kadar ondan uzak durmuş oluyorum.

canım onun ailesi yuzunden yatakları ayırmak mı?yapma allahaskına bak aranız daha kotu olur sonra..buda tuzbıber olmus esın senden uzaklasmıs :( bundan sonra yatakları ayırmak soyle daha sıkıca sarılmalısın esıne.. sen sınırım gecene kadar dıyorsunya esınde senden soguyacak boyle seyler yapma lütfen..
bu arada hala daha gorusuyorlar mı? ilk konuyu actıgında msjlasıyorlarmıydı..yoksa gecmıs konu hakkında bızlerden yorum almak için mi açtın??

Konu içeriği nedeniyle"Eşi ve eşinin ailesi" başlığına taşınmıştır.

Lütfen konuları içerikleri ile ilgili başlıklara açmaya özen gösterelim.

canım onun ailesi yuzunden yatakları ayırmak mı?yapma allahaskına bak aranız daha kotu olur sonra..buda tuzbıber olmus esın senden uzaklasmıs :( bundan sonra yatakları ayırmak soyle daha sıkıca sarılmalısın esıne.. sen sınırım gecene kadar dıyorsunya esınde senden soguyacak boyle seyler yapma lütfen..
bu arada hala daha gorusuyorlar mı? ilk konuyu actıgında msjlasıyorlarmıydı..yoksa gecmıs konu hakkında bızlerden yorum almak için mi açtın??

güzelim facede güya bir kez mesajlaşmışlar,kız buna yazdığı için o da yazmış.ama bu bana pek güven vermiyor,eğer o zaman bana bu olayı anlatmış olsaydı inanırdım,ama bana yalan söylediği için bir kez görüştüklerine inanmak da soru işareti benim için.face olayı nisan ayında oldu,şu şiirler konusu da 2 gün önce.bugün baktım,yine yerlerinde çekmecede duruyor şiirler.hala atmamış

Senelr sonra hortlayan eski sevgililere sinir oluyorum. Madem kafanda bitiremyosun neden baskasyla evlenp onun da günahına giriyosun? Şu gurursuz kız eşinzn facesnde ekli mi? Nasl msaj atyo? Yok ekli değilse eşinzn msaj ayarları acık demekki. Kapattrn derim. Siz yapsanz eminim olay olur. Bir de çok pişkin yaa ortada şiir bırakmalar falan. İnş. Hatasını ve yaptğnın sacmalk oldğnu anlar.

Her ayrıldığımız insan tü kaka iğrenç tiksinç değildi belki de gerçekten insan gibi çıkıp anlaşamayıp saygı içinde ayrılmış saygı duyduğu biri olabilir hepimizin olabilir bence konuşmaması ve konuşturmaması çok saygıya şayan olması gereken o

hatıralara gelince bilemem onu siz bilirsiniz en iyi bazı insanlar var hiçbişeyi atmaz hayatında iyi kötü anılardır belki sadece şiir yazdığı için onun eseri olduğu için bile saklıyor olabilir insanlar çeşit çeşit herkes bizim gibi düşünmeyebilir bence böyle konularda kafanızda kurup siz rahatsız olacağınız yere konuşup onu da anlayarak anlaşmaya çalışmanız sizi de rahatlatacaktır

Back
X