- 3 Ocak 2011
- 1.191
- 538
- 123
- Konu Sahibi milkabeyaz
haklısınız,yazdıklarınızı benzerini daha önceki o face konusunda söylemiştim eşime,keşke bana söyleseydin,bu kadar kızmazdım diye.cevabı " ben seni bilmiyorum,daha büyük olay olacaktı"demişti..yani eşimi haksız çıkarmanız çok zor..bu şiir konusunu söylersem de alacağım cevabı biliyorum."onları ben şurdan çıkardım,orda olduklarını bile unutmuşum.sadece şiirler değilki,askerlikle ilgili herşeyi,m var orda dikkat edersen.çekmecemi karıştırmanı sana hiç yakıştıramadım,senden hiç beklemiyordum,şaşkınım."işte duyacaklarm bunlar..belki de bu durumu içimda saklamayım ve dediğiniz gibi safı oynamalıyım..yine de manevi anlamda beni çok rahatsız etti,çok özür dilerim ama akşamları aynı yastığa başkoyan iki insanın bu şekilde birbirine sarılması mümkün mü...
Çok haklısınız..Biraz da olsa uzaklaşma olur, ama eşiniz bir gün anlayacak ne kadar boş şeyler olduğunu..evet ama ne zaman :/
Aslında gizli gizli takip de etmeyin..Kendinizi yıpratmayın lütfen..Konuşarak , bu konu uzamadan halledilmeli diye düşünüyorum..