merhaba...aslında konuya nasıl gireceğimi de bilmiyorum.forumda böyle bir şey doğru mudur onun çelişkisini yaşıyorum.ama anlatmazsam da çözüm bulamıcam...
4 yıllık evliyiz.eşimin benden önce 6-7 yıl süren bir ilişkisi olmuş.bilmem gerektiği kadarıyla ilişkisinin bana anlatmıştı.(özet halinde,benim sorgulamamla) geçenlerde face..de o kıza mesaj attığını gördüm.önce kız buna yollamış " hakkını helal et,bende emanetin var,onu göndermek istiyorum v.s." bizimki de "sen de hakkını helal et,şu adrese gönderebilirsin" tarzında yazmış..benden gizledi.ben fark ettiğimde kıyamet koptu,konu kapandı zamanla.
kız hakkında asla kötü konuşturmuyor,öyle deme günahını alma v.s. tarzında ifadeleri var kızla ilgili.hata onu savunuyor..geçen gün ise çekmecesinde askerli hatıralarını buldum,kıza birsürü şiir yazmış,akrostiş şiirler bile var.teker teker okudum yüreğim acıyarak...ben aslında kıskanç biri değilim,aşık olmaktan öte mantık evliliği yaptığımı düşünerek evlendim.ama nedense şu durumda ne yapacağımı bilmiyorum.hiçbişey belli etmedim,şiirlerini gördüğümü bilmiyor.ama biliyorum ki asla hakkında olumsuz konuşturmuyor,bu şiirleri gördüğümü söylersem de suçlu konumuna düşücem,çekmecesini karıştırdığım için...neler hissettiğimi ben de bilmiyorum.ne yapmalıyım?bu bile bi ihanet değil mi?benim de sevgilim oldu ama ona dair hiçbişeyi saklamadımki..ne yapıcam ben...