• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim eski sevgilisi hakkında olumsuz konuşturmuyor...

Ayrıca faceook hesabını kapatmasını sakın istemeyin..
Çünkü başka bir hesap açabilir bu kez gizlice ..

Son düzenleme:
teşekkür ederim yorumunuz için...şu an tek hissettiğim kırgınlık...kalbim kırgın,kıskanmak değil bu,biliyorum,huzursuzum.başım çok kötü ağrıyor...

anlıyorum sizi stres yapmayın sizi çok yıpratıyorsa konuşun sizi yiyeceğine onuda yesin bence.sizin bi hatanız yok.kadına ulaşın gerekirse neyse emaneti size versin anlayamıyorum kadınları eşinden boşanmışsa illa biriyle mi konuşmak gerek illa birinin kanatları altına sığınmak mı gerek dur ayaklarının üzerinde sanalda eski sevgiliyi bulmalar bilmem neler çok ayıp çok saygısızca bence bunca sene sonra.her insanın boşluğa düştüğü zamnalar oluyo herkes eski sevgilisin i bulmaya kaksa mutlu yuva kalmazdı.çok yiyip bitirmeyin kendinizi sizlik bişey yok rahat olun vicdanen üzülmesi gereken üzülsün yıpratmayın kendinizi

ama sessiz kaldığınız her an kendinizi yiyip bitirceksiniz.
siz de haklısınız alacağınız cevapları önceden bilmekle konuşmanın bi fayda etmeyeceğini düşünüyosunuz.
ancak konuşma esnasında alacağınız yanıtlardan başka yanıtlar isteseniz?ben bunları diyeceğini zaten biliyoum, başka şeyler söyleyin falan deseniz?

bilemiyorum,belki de siz haklısınızdır..şu an sağlıklı düşünemiyorum.bu olay dün yaşandı aslında,dünden beri beynimi kemiriyor,bugün burada yazmanın beni rahatlatacağını düşünerek yazdım.kendim bile görmek istemedim bu gerçekleri.

çok teşekkürler,empati ve ben diliyle konuştuğunuz için...bir süre daha sessiz kalmayı ve sonrasında ne yapmam gerektiğini düşünmeyi planlıyorum..ha bir de ayrıntılardan birini anlatmayı unuttum...geçenlerde eşim en yakın arkadaşından bahsediyor.diyor ki " ahmet geçen gün eşiyle konuşmuş,eşi eski sevgilisini biliyor tabi,kız boşanmış.zamanında bizim ahmet o kızı çok üzmüş,çok ahını almış.ve eşine demiş ki birgün o kızın yolu buraya düşerse ondan helallik almama,görüşmeme izin verir misin.eşi de izin vermiş." bana bunu anlatıyor,ahmetin eşini överek,helal olsun kıza diyerek..ben mi kötü düşünüyorum,insanlar mı tuhaf anlamıyorum.

Ben karmaya çok inanıyorum, eğer hesaplaşmadığım yüzleşmediğim pürüzler varsa geçmişimde, en güzel zamanlarımı zehir edeceklerini biliyorum, ona göre yaşıyorum hayatımı. Evliliğinde işinde sorunlar çıkmasından korktuğu için helallik istemesi normal, ama keşke evlenmeden önce yapsaymış.

Sessiz kaldığınız bu süre içinde kendinizi yıpratmamanızı rica ediyorum sizden. Üzerinde çok kurmayın, büyütmeyin kafanızda, herşeyin basit bir cevabı çözümü vardır illaki.

Ayrıca faceook hesabını kapatmasını sakın istemeyin..
Çünkü başka bir hesap açabilir bu kez gizlice ..
hayır asla.sadece facebook hesabına gelecek her mesajın benim mailime de gelmesini sağladım,ayarlardan düzenleyerek.

bir de o gün (facebooktan mesaj olayının yaşandığı gün) kendimi tutamayarak o kıza ben mesaj yazdım,kendi faceimden.mesaj da aynen şöyleydi." bir insanın 6-7 yıl gibi uzun süre birliktelik yaşadığı insana,yıllar sonra,evli olduğunu bilmesine rağmen eski anılarını göndermek istemesi bana pek etik olarak doğru gelmedi,takdir sizin." yazmıştım.kız da bana hiç de samimi gelmeyen " sizi rahatsız ettiğim için özür dilerim" mesajı göndermişti.

Son düzenleme:
Ben karmaya çok inanıyorum, eğer hesaplaşmadığım yüzleşmediğim pürüzler varsa geçmişimde, en güzel zamanlarımı zehir edeceklerini biliyorum, ona göre yaşıyorum hayatımı. Evliliğinde işinde sorunlar çıkmasından korktuğu için helallik istemesi normal, ama keşke evlenmeden önce yapsaymış.

Sessiz kaldığınız bu süre içinde kendinizi yıpratmamanızı rica ediyorum sizden. Üzerinde çok kurmayın, büyütmeyin kafanızda, herşeyin basit bir cevabı çözümü vardır illaki.

haklısınız ama evliyken böyle bir tavır hiç de uygun olmamış,gereksiz bi eylem...eski sevdiğini görmek istemesinden başka bir şey değil gibime geliyor.

kızın düşüncesiz ve zekasında gerilik olduğu apaçık.
kendinizi yıpratmayın yeter.her şey açıklığa kavuşur.

hayır asla.sadece facebook hesabına gelecek her mesajın benim mailime de gelmesini sağladım,ayarlardan düzenleyerek.

bir de o gün (facebooktan mesaj olayının yaşandığı gün) kendimi tutamayarak o kıza ben mesaj yazdım,kendi faceimden.mesaj da aynen şöyleydi." bir insanın 6-7 yıl gibi uzun süre birliktelik yaşadığı insana,yıllar sonra,evli olduğunu bilmesine rağmen eski anılarını göndermek istemesi bana pek etik olarak doğru gelmedi,takdir sizin." yazmıştım.kız da bana hiç de samimi gelmeyen " sizi rahatsız ettiğim için özür dilerim" mesajı göndermişti.

ohh çok sevindim..hem mail olayı hem de mesaj içeriği harika olmuş..hem boşverin o kişinin içten yazıp yazmaması..eziklik duygusu işte..pat diye üzülen kadını oynamıs..

çok iyi yapmışsınız iyiki yazmşsınız ve bunca şeyden sonrada gayette kibar ve seviyeli olarak yazmışsınız kuru bi özürü gerçekten samimiyetsiz en azından susmalıydı hani rahatsız olan sadece simzişsiniz gibi sanki rahatsızlık verdiği bi yuva bi evlilik bunun farkında değil sanırım..

ohh çok sevindim..hem mail olayı hem de mesaj içeriği harika olmuş..hem boşverin o kişinin içten yazıp yazmaması..eziklik duygusu işte..pat diye üzülen kadını oynamıs..

:) sanırım biraz rahatladım,herkese çok teşekkür ediyorum.sabah erken kalkmam gerekiyor,o yüzden yatmalıyım.yarın mesajlarınızı okumak için sabırsızlanıyorum.hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.iyi ki varsınız.iyi geceler.

çok iyi yapmışsınız iyiki yazmşsınız ve bunca şeyden sonrada gayette kibar ve seviyeli olarak yazmışsınız kuru bi özürü gerçekten samimiyetsiz en azından susmalıydı hani rahatsız olan sadece simzişsiniz gibi sanki rahatsızlık verdiği bi yuva bi evlilik bunun farkında değil sanırım..

zaten farkında olsa böyle bir şey yapmazdı.
düşüncesizlik diz boyu.

gülün gitsin ya.üzülseniz kendinizi yıpratmaktan başka bir şey yapmış olmayacaksınız ki.

iyi geceler diliyorum takmayın kafanıza mesjlarıda sizin mail kutusuna gelecek şekilde ayarlamışsınız en ufak hareketinden haberiniz olcak o yüzden olay naısl gidişat göstercek zaman göstercek belliki

Erkekler bazı şeyleri ya görmüyor ya da görmezlikten geliyor.Aynı şeyi siz eşinize yaşatsaydınız acaba aynı olgunlukla karşılar mıydı??Bu sakin tavrınızı koruyarak en iyisini yapıyorsunuz bence.
Ayrıca mesaj atan bayan da eşinden ayrılınca aranmaya başlamış sanırım,ne bu canım durdu durdu da elindeki emaneti vermek yeni mi geldi aklına??Böyle sakin tavırlarla varlığınızı belli edin bence ki zaten mesaj yollayarak bu konuda adım atmışsınız.Eşiniz biliyor mu ona mesaj attığınızı?

merhaba...aslında konuya nasıl gireceğimi de bilmiyorum.forumda böyle bir şey doğru mudur onun çelişkisini yaşıyorum.ama anlatmazsam da çözüm bulamıcam...
4 yıllık evliyiz.eşimin benden önce 6-7 yıl süren bir ilişkisi olmuş.bilmem gerektiği kadarıyla ilişkisinin bana anlatmıştı.(özet halinde,benim sorgulamamla) geçenlerde face..de o kıza mesaj attığını gördüm.önce kız buna yollamış " hakkını helal et,bende emanetin var,onu göndermek istiyorum v.s." bizimki de "sen de hakkını helal et,şu adrese gönderebilirsin" tarzında yazmış..benden gizledi.ben fark ettiğimde kıyamet koptu,konu kapandı zamanla.
kız hakkında asla kötü konuşturmuyor,öyle deme günahını alma v.s. tarzında ifadeleri var kızla ilgili.hata onu savunuyor..geçen gün ise çekmecesinde askerli hatıralarını buldum,kıza birsürü şiir yazmış,akrostiş şiirler bile var.teker teker okudum yüreğim acıyarak...ben aslında kıskanç biri değilim,aşık olmaktan öte mantık evliliği yaptığımı düşünerek evlendim.ama nedense şu durumda ne yapacağımı bilmiyorum.hiçbişey belli etmedim,şiirlerini gördüğümü bilmiyor.ama biliyorum ki asla hakkında olumsuz konuşturmuyor,bu şiirleri gördüğümü söylersem de suçlu konumuna düşücem,çekmecesini karıştırdığım için...neler hissettiğimi ben de bilmiyorum.ne yapmalıyım?bu bile bi ihanet değil mi?benim de sevgilim oldu ama ona dair hiçbişeyi saklamadımki..ne yapıcam ben...

öncelıkle çok sabırlısın ..birde olay ne zaman cereyan ettıyse ozaman tepkı verırsen eger okadar haklı olursun iş işten gectıkten sonra -müştüm-miştim deme sakın eşine.. ozaman esın belkı sey dıyecek haa gordu karım ama ses cıkarmadı yanı senden yuz bulacak anladın değilmi..

benım eşiminde benden önce 7yıl cıktıgı bi kız arkadası olmus hatta bu zilli bizim nısan ve dugun zamanlarımızda arayarak eşim ve benı sınır etti.. daha sonrada aramıs evlıyken ama ben kızarım dıye esım dıyememıs 3aylık evlıyız ozaman dedi vee ben yıne kıyametı kopardım o hattını değiştriceksın benı katil etme dedim.. hala gonlun ondamı yoksa dedım madem benım basımı ne yaktın gidip onunla evlenseydım dedım neyse benımkısı hattaını değiştirdi kurtuldukk
ev yerlestırme asamasında esımın gunluk dıye tuttugu bi ajandası vardı bende meraklıyımdır kurcalarım yanı en doğal hakkım.. kım ne dıyecek ... o gunlukte o kızla olan butun duygularını sıırlerı ne bılım sozlerı yazmıs ama her bır sayfayı tektek uhuladıgı içn koca bi cilt yapısıktı yanı ama ben yınede okudum içim acıyarak senı çok iyi anlıyorum.. okadar sınırledınkı ağladım yani.. önce hiçbişey olmamıs gibi davrancaktım ama o ajandayı tekrar elıme aldım ve sayfaları bırbır yırttım cope attım içim rahattladı :))) sonrada eşime ilk fırsatta soyledım.. uste çıkmaya calıstıgındada ben genıs bı ınan değilim bunları kaldıramam dedım...haddini bil imzayı attım dıye GARAnTI DEĞİLİM BEN DEDIM

bişiler yapmak istiyorsan önce o kızı esının facesınden engelle ciddi diyorum cunku ben oyle yaptım.. eşime okadar cok arkadaslık teklıfı gonderdıkı biz bıktık o kız bıkmadı yanı.. ne msjlar gonderdı ahlaksız esımde gosterdı bana kıyametı kopartmayayım dıye.gordum ve bu kızı engellıceksın hatta dur ben engelleyecegım dedım ve suan engelli.sonra yıen esının hesap ayarlarına girip herkes bulamasın kocanı sadece arkadaslar diye diğer secenegı kullan okadaqr.. eşin hattını değiştirsin..

son olarak gecmıs bıtmıs bı olayın hala daha neyın savunmasını yapıyor esın anlamıyorum..işte senınkıyle benımkı arasındakı tek fark bu.. ben o kız hakıında ziili dersem eşim benı tasdikler cunku artık ona karsı sevgısı kalmamıs hemde kız tarafından terkedılıp 3 yıl ask acısı cekmıs benım kocam sonra ne olduysa aklı basına gelmıs ve dunyanın eskı kız arkadası etrafında donmedıgını..yenı bır hayat cızmesı gerektıgı gelmiş.. 4ay sonrada biz tanısmısız eşimle..

sessiz kalma meydanı bos bırakma kıskanç değilsen bile bundan sonra kıskanc ol .. sonucta o senın esını ayartmaya calısıyor sen onunkısını değilki

:) sanırım biraz rahatladım,herkese çok teşekkür ediyorum.sabah erken kalkmam gerekiyor,o yüzden yatmalıyım.yarın mesajlarınızı okumak için sabırsızlanıyorum.hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.iyi ki varsınız.iyi geceler.

ne demek :) bizler hep burdayız kadın dayanışması gibisi yok...:) iyi geceler size de :16:

Siz kıza mail yazarak olayı bildiğinizi ima ederek ilk hamleyi çok güzel yapmışsınız.bence siz,eşinizle eski sevgilisi hakkında konuşursanız kızı hatırlamasını sağlarsınız,yani aklına düşürmüş olursunuz.madem mantık evliliği yaptınız eşinizle arayı çok sıcak hale getirip kendinize çekmeniz gerekir,sürekli tartışmaktan kaçının,çünkü eşiniz eski sevgilisine dönme hususunda yanlış anlamayın aday adayı.hep böyle olmuyormu.evinde sorun yaşayan kadın veya adam geçmişe duyduğu özlemi aklına getirip ozamanı yeniden yaşayacanı zannedip karşı taraftanda ışık gördüğü anda hemen o yöne kayabiliyor.eşinizle aranız çok iyi olmalı.kaybetmemek için değil,kendi mutluluğunuz için,kazanmak için...o face inde allah belasını versin.ha bide eşinle ikinizin varsa çocuğunuzun mutlu aile resimlerini koyun çatlasın.ne diyim ya arkadaşım canım sıkılıyor böyle şeylere güzin abla gibi topik topik dolaşıyorum.

biraz acı olacak ama bence unutamamış gibi görünüyor.6-7 yıllık bir ilişkide kolay unutulmaz.galiba sizin gibi eşinizde mantık evliliği yapmış.eski sevgilisi konusunda çok üstüne düşmeyin bence onu hatırlayıp düşünmesine sebep olmayın

Back
X