peki konuştuğum gerçeği söyleyeceği ne malum ki
arkadaşlar konuşmalımıyım bu gece kiminiz konuş kiminiz konuşma diyorsunuz ortak bi kararla sizin sözlerinize uyacağım
Empati yaparak cvplayın arkadaşlar.. Kumru şuan doğru olanı ypmaya çalışıyor ve bizden yardım istiyor.. lütfen düşünmeden yönlendirmeyin.. bu gün onun başına gelen yarın bizimdee başımıza gelebilir
ben empati kuruyorum.ben olsam dayanamam çoktan kavga ederdim.vve ettim ayrıldım.aynı hataya düşsün istemiyorum.beklemede kalıp eşinin napıcagını izle derim.sıcak davvran dırdırcı kavgacı olur üstüne gidersen sen kaybedeceksin seni suçlayıp kapı orda git diyecek.sabredip maksadının ne oldugunu gör derim zor ama arkanda kimse olmadıgı için diyorum bunu.sonradan pişman olma delil topla elin güçlensinnnnn
bir sey daha eklemek istiyorum. bu facebook mesajlasması neye delil olacak ben anladım bir hukukçu olarak. aldatmaya mı? aldatmaya dayanarak boşanma davasında aranan sey cinsel ilişkidir arkadaslar, kanun gerekcesinde de, yargıtay içtihatlarında da bu böyledir. eşinizin kucağında oturan bir kadınla öpüşürken görseniz bu basit kıskançlık olarak değerlendirilir. hem sizin bildiğiniz bir şifre, sizin sahte bir hesapla mesajlasmadığınızın delili nedir? o kadın mı gelip tanıklık yapacak sizin için? bu nedenle tazminat falan da alamazsınız. lütfen kusura bakmayın, aydınlatmak istedim, umarım aklınızda bulundurursunuz bunları..
Canım sanki facebook olmasa adam rahat duracaktı.
Ne güzel işte facebook var da kadın kocasının gerçek yüzünü görmüş.
Şimdi mesajları delil olarak da gösterebilir.
Valla nefret edilecek bir şey varsa bu cins adamlar...
mahmure87 hanım benim özel bi sorum olacak..fakat mesajda 100 doldurmm gerekiomuş size msj atabilmek için başka nasıl ulaşabilirm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?