bir sey daha eklemek istiyorum. bu facebook mesajlasması neye delil olacak ben anladım bir hukukçu olarak. aldatmaya mı? aldatmaya dayanarak boşanma davasında aranan sey cinsel ilişkidir arkadaslar, kanun gerekcesinde de, yargıtay içtihatlarında da bu böyledir. eşinizin kucağında oturan bir kadınla öpüşürken görseniz bu basit kıskançlık olarak değerlendirilir. hem sizin bildiğiniz bir şifre, sizin sahte bir hesapla mesajlasmadığınızın delili nedir? o kadın mı gelip tanıklık yapacak sizin için? bu nedenle tazminat falan da alamazsınız. lütfen kusura bakmayın, aydınlatmak istedim, umarım aklınızda bulundurursunuz bunları..
Selamlar, bunların çıktısını yazıcıdan alıp mahkemeye verirse mahkeme ciddiye alıyor.Benimde eşim hamileyken msn de bir kaç kadınla görüştü ve ben bunları çıkartıp mahkemeye verdim hem boşandım hem tazmimat kazandım.
siz eşinizin hesabının bilgisayara kaydedilen cıktılarını almışssınız, bu hesabın arkadasta sifresi var yani kendi de kullanıp baskasıyla yazışmış olabilir. biz de tabi ki msn cıktıları alıyoruz ama bunlar kesin delil teskil etmez, bir çok sekilde tanık, telefon görüşmesi vs. ile desteklenmesi gerekir. buna benzer durumlarda aldatma nedeniyle değil evlilik birliğinin temelinden sarsılması nedeniyle dava acıyoruz ve bunları evliliği sarsan nedenlerden gösteriyoruz. bunları mahkeme aldatma delili saysa da yargıtay bozar, evlilik birliğinin sarsılmasına sebep olur tabi o ayrı. tazminat bir cok farklı nedenden kazanılabilir, işten ayırdığı için ve diğer maddi zararlar için maddi, çeşitli yıpranma ve onur kırıcı davranışlardan ötürü manevi tazminata hükmedilebilir tabi ama aldatma nedeniyle manevi tazminat ve boşanma için cinsel ilişki gereklidir..
facebooktanmı msjlaşmışlar ohaaaa yaaa ohaaa hay bu face i icat edeninvalla böyle okudukça sinirlerim tepeme çıkıyo allah bildiği gibi yapsın onları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?