İki gündür sabrettin, için içini yedi ama ağzını açmadın. Lütfen az daha sabır. Yaptığı pisliği suratına vurmak için elini kuvvetlendir. Seni o evden göndermeye hakkı yok.
Eğer babanı öne sürerse; annemle konuştum, başımın üstünde yerin var, seni aldatan adi bir adamla evli kalma dedi gibi birşey söylersin. Sahipsiz mi zannediyo adi seni
evet sahipsiz sandığı için bu kadar rahat davranabiliyor.içim yanıyor ya haklısınız kızlar az daha sabır
İçinin yangını nasıl söner inan ben de bilmiyorumYeter ki sabret. Çektiğin acıların bir mükafatı olacaktır elbette.
Aslına bakarsan iş böyle bir duruma gelince babanın sana sırtını döneceğini ya da çalışmaman için baskı yapacağını zannetmiyorum. Sen onun evladısın, parmağına taş düşse onun canı yanar. Geçen sefer gittiğinde aman genç bunlar diye bakmış olabilir ama bu sefer ki ciddi.
Sana destek olur gibi geliyor bana.
erkek adam yapar gözüyle bakacak babam
İnsanın başına gelmeyince çare üretmek çok kolay.. hemen ayrıl, boşan gitsin vs gibi çaresizlik getiren çareler.. Ben henüz evli değilim böyle birşey başıma gelse o an bende düşünemezdim ne yapacağımı.. Empati yapmadan cvplar verebiliyoruz malesef çok üzücü buBence öncelikle zor ama sakin olmayı başarın.. Çok değil sadece 10 dk. beyninizi boşaltın ve sakinleşin (biliyo musnuz hissediyorum bunu yapmaya çalışırken gözyaşlarınız sel olup akacak bi yandan bırakın aksın siz sadece sakinleşmeye konsantre olun.) Sonra en başından beri herşeyi düşünün ama aklınıza glebilecek herşeyi.. ilk tanışmanızı ilişkinizin ilk zamanlarını ilk evlilik aylrnızı telefon konuşmalarınızı aldığınız hediyeleri çocuğunuz olduğunda ilk heyecanını yada olacağını öğrendiğindeki ilk tepkisini vs vs herşeyi... ama sakın bunu yaparken sadece olumsuzları düşünmeyin.. bunun için önce sakinleşmenizi istedim lütfen yapın bunu.. Erkekler biz bayanlar gibi ince düşünemiyor malesef hassasiyetimizi bilmiyorlar hissedemiyorlar. bazen öyle yanlışlar yapıyorlar ki bu hayatlarına mal olabiliyor.. Siz onu sevdiniz mi? Elbetteki sevdiniz neden evlenip çocuk sahibi olasınız ki niye onun kahrını çekesiniz yada?? aynı şey sevmese adam sizle niçin ömrünü birleştirsin.. herşeyi düşünün.. ve en sonunda sesinizi yükseltmeden cümlelerinizi iyice seçtiktn sonra kocanızla konuşun.. ama sakinliğinizi korumazsanız bu kavgaya dönüşecektir çünkü oda kendini savunmaya gececek ve sesini yükseltecektir bu da istediğiniz cvbı alamamanıza neden olur.. sakin tavrınızı iyice koruyun.. Zaten bu halinizden cesaret alıp bir bir dökecektir cebindeki taşları.. Eğer bir olumsuz dönem geçiririyor ise özür dileyecektir yada pişmanlığını dile getirecektir vs.. yok eğer gerçekten o kadına yazdıkları doğruysa bunu da belirtecektir ki ozaman yapılacak şeylerin kararını alırsınız.. Ama unutmayın her şer sandığımız şer değildir.. Kimbilir belkide bu olay sonrasında size dha sıkı tutunmasına sebep olacak bi yakınlık göstermeye başlar.. Belki de son sandığınız bu günler i ilke imza atarsınız.. Hakkınızda inşallah hayırlısı olur
çok haklısın arkadaşım ama bundan sonra hayat çok daha zor olacak benim hiç bi zaman yanımda olmayı şeçmedi maddi manevi açıkçası geceği düşündüğümdeonu yanımda göremiyorum
bence şuanki psikolojinle bunları söylüyorsun.. lütfen güçlü ol. olumlu düşün olumlu şeyler yaşa.. sakın ama sakın öfkeyle karar verme bi dene.. kaybedeceğin bişey kalmamış gibi hissediyorsun.. dene ve elindekileri yitirme
aslında herşey onun elinde benimle evlenmiş bulundu diye değil bu evliliği beni sevdiği için sürdürmesini istiyorum
Yoo hayır herşey hala ikinizin elinde.. Düşünsene bi sen istemiyorsun onu ve gitmek istiyorsun mesela.. nereye kadar tutabilir seni.. İşin aslını öğreneceksin şuan sen.. ama daha öğrenmeden herşeyi kabullenmiş yenik durumda duruyorsun.. Hayır silkelen kendine gel ve harekete geç.. bunu ne kendin için ne onun için nede çocuğun için yapmayacaksın.. Bunu sizin için yapacaksın hepiniz için.. Konuş onunla.. ONUNLA KONUŞ.. yoksa bizler sana gerçeği söyleyemeyiz.. Çünkü ondan başkası bilmiyor gerçeği
peki konuştuğum gerçeği söyleyeceği ne malum ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?