Eşim eski sevgilisi ile mesajlaşmış..Benle mutlu olmadığını yazmış mesajında..

tehdit savurmakla bişey olmaz korkma.hatta bu tehdit savururken yapabiliyorsan kameraya çek bunları elinde sağlam kanıt olur yanına bile yaklaştırmazlar.eşinle konuşursun konuşmazsın bilmiyorum ama sakın sen gitme bak bunu tekrarlıyorum hem hukuken hemde manevi olarak bu senin yararına.

İki gündür sabrettin, için içini yedi ama ağzını açmadın. Lütfen az daha sabır. Yaptığı pisliği suratına vurmak için elini kuvvetlendir. Seni o evden göndermeye hakkı yok.

Eğer babanı öne sürerse; annemle konuştum, başımın üstünde yerin var, seni aldatan adi bir adamla evli kalma dedi gibi birşey söylersin. Sahipsiz mi zannediyo adi seni

kumruuu forumda dolasırken actıgın topıke rastladım.canım Allah yerdım etsin çok zor bir durumdur muhakkak.bu bayanların cektıgı nedır erkeklerden yaaaa

evet sahipsiz sandığı için bu kadar rahat davranabiliyor.içim yanıyor ya haklısınız kızlar az daha sabır

Resmen nefretle okuyorum.Bu erkeklerin yaptıklarını okudukça hayattan soğuyorum .Allah akılfikir versin ne diyiim..

Sanada sabırlar diliyorum..

Allah yar ve yardımcın olsun, tüm yazdıklarını okudum canım . sadece şunuyazmak istiyorum: duamdasın kumru. bundan başka söz yazmak istemiyorum. Rabbim yar ve yardımcınız olsun.

evet sahipsiz sandığı için bu kadar rahat davranabiliyor.içim yanıyor ya haklısınız kızlar az daha sabır

İçinin yangını nasıl söner inan ben de bilmiyorum Yeter ki sabret. Çektiğin acıların bir mükafatı olacaktır elbette.

Aslına bakarsan iş böyle bir duruma gelince babanın sana sırtını döneceğini ya da çalışmaman için baskı yapacağını zannetmiyorum. Sen onun evladısın, parmağına taş düşse onun canı yanar. Geçen sefer gittiğinde aman genç bunlar diye bakmış olabilir ama bu sefer ki ciddi.

Sana destek olur gibi geliyor bana.

erkek adam yapar gözüyle bakacak babam

İnsanın başına gelmeyince çare üretmek çok kolay.. hemen ayrıl, boşan gitsin vs gibi çaresizlik getiren çareler.. Ben henüz evli değilim böyle birşey başıma gelse o an bende düşünemezdim ne yapacağımı.. Empati yapmadan cvplar verebiliyoruz malesef çok üzücü bu Bence öncelikle zor ama sakin olmayı başarın.. Çok değil sadece 10 dk. beyninizi boşaltın ve sakinleşin (biliyo musnuz hissediyorum bunu yapmaya çalışırken gözyaşlarınız sel olup akacak bi yandan bırakın aksın siz sadece sakinleşmeye konsantre olun.) Sonra en başından beri herşeyi düşünün ama aklınıza glebilecek herşeyi.. ilk tanışmanızı ilişkinizin ilk zamanlarını ilk evlilik aylrnızı telefon konuşmalarınızı aldığınız hediyeleri çocuğunuz olduğunda ilk heyecanını yada olacağını öğrendiğindeki ilk tepkisini vs vs herşeyi... ama sakın bunu yaparken sadece olumsuzları düşünmeyin.. bunun için önce sakinleşmenizi istedim lütfen yapın bunu.. Erkekler biz bayanlar gibi ince düşünemiyor malesef hassasiyetimizi bilmiyorlar hissedemiyorlar. bazen öyle yanlışlar yapıyorlar ki bu hayatlarına mal olabiliyor.. Siz onu sevdiniz mi? Elbetteki sevdiniz neden evlenip çocuk sahibi olasınız ki niye onun kahrını çekesiniz yada?? aynı şey sevmese adam sizle niçin ömrünü birleştirsin.. herşeyi düşünün.. ve en sonunda sesinizi yükseltmeden cümlelerinizi iyice seçtiktn sonra kocanızla konuşun.. ama sakinliğinizi korumazsanız bu kavgaya dönüşecektir çünkü oda kendini savunmaya gececek ve sesini yükseltecektir bu da istediğiniz cvbı alamamanıza neden olur.. sakin tavrınızı iyice koruyun.. Zaten bu halinizden cesaret alıp bir bir dökecektir cebindeki taşları.. Eğer bir olumsuz dönem geçiririyor ise özür dileyecektir yada pişmanlığını dile getirecektir vs.. yok eğer gerçekten o kadına yazdıkları doğruysa bunu da belirtecektir ki ozaman yapılacak şeylerin kararını alırsınız.. Ama unutmayın her şer sandığımız şer değildir.. Kimbilir belkide bu olay sonrasında size dha sıkı tutunmasına sebep olacak bi yakınlık göstermeye başlar.. Belki de son sandığınız bu günler i ilke imza atarsınız.. Hakkınızda inşallah hayırlısı olur

çok haklısın arkadaşım ama bundan sonra hayat çok daha zor olacak benim hiç bi zaman yanımda olmayı şeçmedi maddi manevi açıkçası geceği düşündüğümdeonu yanımda göremiyorum

çok haklısın arkadaşım ama bundan sonra hayat çok daha zor olacak benim hiç bi zaman yanımda olmayı şeçmedi maddi manevi açıkçası geceği düşündüğümdeonu yanımda göremiyorum

bence şuanki psikolojinle bunları söylüyorsun.. lütfen güçlü ol. olumlu düşün olumlu şeyler yaşa.. sakın ama sakın öfkeyle karar verme bi dene.. kaybedeceğin bişey kalmamış gibi hissediyorsun.. dene ve elindekileri yitirme

aslında herşey onun elinde benimle evlenmiş bulundu diye değil bu evliliği beni sevdiği için sürdürmesini istiyorum

aslında herşey onun elinde benimle evlenmiş bulundu diye değil bu evliliği beni sevdiği için sürdürmesini istiyorum

Yoo hayır herşey hala ikinizin elinde.. Düşünsene bi sen istemiyorsun onu ve gitmek istiyorsun mesela.. nereye kadar tutabilir seni.. İşin aslını öğreneceksin şuan sen.. ama daha öğrenmeden herşeyi kabullenmiş yenik durumda duruyorsun.. Hayır silkelen kendine gel ve harekete geç.. bunu ne kendin için ne onun için nede çocuğun için yapmayacaksın.. Bunu sizin için yapacaksın hepiniz için.. Konuş onunla.. ONUNLA KONUŞ.. yoksa bizler sana gerçeği söyleyemeyiz.. Çünkü ondan başkası bilmiyor gerçeği

peki konuştuğum gerçeği söyleyeceği ne malum ki

Allahım durup durup sinirleniyorum.
Bu mantıktaki erkeklerin, onları bu mantığa sürükleyen şeyleri kopsun!
Zaten adamlarda kalp de vicdan da merhamet de akıl fikir mantık da yok!
Bir tek şeyleri var!
O da kopsun rahat bıraksınlar bizi

forumda eş ile ilgili sorunlar kısmında birçok konuyu okudum ama okuduklarım içinde gördüğüm en mantıklı, en güçlü, en naif kadınsınız. sizde çalışıp ekmeğini kazanacak potansiyel de var, her türlü ayakları üstünde duracak potansiyel de var bence. o adam korkmalı böyle bir kadını nasıl kaybederim diye. siz metin olun, sizin gibi bir kadının karşısında öyle bir adam hiçbir şey yapamaz..

peki konuştuğum gerçeği söyleyeceği ne malum ki

sabrınıza hayran kaldım..cidden sizi tebrik ederim..baştan beri takip ediyorum konuyu allahım bn öyle sakin davranırmıydım diye düşündüm ..asla diyorum kendi kendime .. eşinizede pes diyorum nasıl yüzünüze bakıyo nasıl konuşabiliyo hiç bişey yokmuş gibi...of ..allahım hiç bir fırsatı kaçırmıyorlar bu erkekler ..allah bilir siz sorduğunuzda sizi suçlar ...
ALLAH yardımcınız olsun... sizin için hayırlısı neyse o olsun..

kumruuu okadar sabrettin sabrın sonu selamettir.birazdaha sık dişini elin güçlensin oyununu ona göre oynarsın.baban erkek adam derse onun gitmesini bekle ailende bişey diyemez o zaman.kafanda rahat olur ilerdde.onun ne yapacagını izle bencce...boşluga düşmüş olabilir nasıl sevgiydi bilemeyiz aralarındakini.bence eşin bir yerden sonra nasıl kadınmışki evliyken benle konuştu bana ışık yaktı diyip dank edecektir eerkekler için önemlidir bence bunlar.üstüne gitme iyi davranmaya çalış zor biliyorum ama evine ısınmasını sagla derim ben.karar tabiki senin.

Bunları yazıp yazmamakta kararsız kaldım diyeceksiniz neden?Birincisi üzüntümü gerçekten söyleyerek size ne kadar yardımcı olabilirim diye düşünüyordum ama en azından yanınızda olduğumu belirtmek istedim ,İkincisi size ,duruşunuza,uslubunuza ve metanetinizi koruyup ani kararlar almadığınız için gerçekten saygı duyduğumu belirtmek istedim bunun da sebebi ayakları yere basan bir bayan olduğunuz için daha da güçlenmeniz için yazmaya karar verdim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…