Eşim eski sevgilisi ile mesajlaşmış..Benle mutlu olmadığını yazmış mesajında..

ne zor bı durum okudum bastan sona ama herkes boşa gitsin dıor ama o gidecek yerım yok diyor ne kdr zor bır durum bosa dıyemıyorum ne yazıkkı :S düşündüm çünkü benımde basıma gelse gıtsem babamlara ne olacak anne baba ölecek kim bakacak :S ne zor bır hayatı yasıyoruz aslında her biri sınavımız insallah eşi pişmanlık yasar

ben de merak ettim şimdi... eşi gideli yarım saati geçti ama,kızıyla fln uğraşıyordur belki de... umarım bi aksilik yoktur. hem sanmıyorum,bi ara girip gelicem dedi ama yine de :18::18:

dua edelimde evin işleriyle falan uğraşıyo olsun aksilin olmasın inşallah

gider ayak kavga mı ettiler acaba
adam bilgisayarı mı fırlatıp kırdı internetin kablosunu mu kopardı
üff aklıma kötü şeyler geliyo umarım iyidir

ne kadar samimi bi ortam yaa birbirimizi 1 kere bile görmediğimiz bilmediğimiz halde birbirimzin dertlerine bu derece çare olmaya çalışıyoruz..
sanki kendi derdimizmiş gibi meraklanıyoruz

saate baktım 16:15 olmuş dedim eyvah kaçırıcam kumruuuyu ama daha girmemiş umarım iyi haberlerle gelir bekliyoruz merakla 17 üye 9 ziyaretçi hepbirlikte

ya arkadaşlar inşallah iyidir tanıyan bir kişi olsa da gidip baksa ya..
erkeklere hiç güvenim kalmadı artık Allah korusun...
inşallah iyidir...

Sanal alemin kötü bir yanı işte ya... Merak ediyoruz ama elimizden hiç birşey gelmiyor..beklemekten başka..Keşke görebilsek bilebilsek ne durumda olduğunu...

Son düzenleme:
kızlar ya aklınıza kötü şeyler getirmeyin.. bebeği var, onunla ilgileniyordur..

bizim dualarımız var burda, birşeycikler yapamaz o adam

kumru-kumru-kumru-kumru gel artık...bir an önce kendine iş bulmalı bence..işte erkek çocuğundan öncelikli kız çocukları okutulmalı bi öğretmen olarak ben kızlara daha çok önem veriyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…