Eşim eski sevgilisi ile mesajlaşmış..Benle mutlu olmadığını yazmış mesajında..

ewet okutmalı bencede..zaten kadınları zayıf ve kimsesiz görüyor erkekler..birde meslek yoksa tamam..herseyin hakimi onlar.Ama en önemlisi kızlae insanın dag gibi bir ailesi olması gerekir arkasında..öle degilmi?

Kız çocuklarını okutmaya karşı çıkanlar ne yazık ki gene erkekler büyük oranda... Ama kadınları bu hallere düşüren, maddi kazancı olmadığı için kötü bir hayat yaşatan da gene erkekler... Allah herkesin kalbine şefkat, beynine de akıl koysun...

ya yarım saat vaktim kaldı dışarı çıkmam lazım anca yarın girebilirim artık inşallah gelir yoksa yarına kadar meraktan kıvranırım ben

icimizi ferah tutalım kızlar..belki cocuk durmadı ilgilenmesi gerekiyo..yada komsusu geldi v.s v.s eminim kumru gelecek..öle kolay degil hersey.!!

kumru saat 3 bucuktan sonra gelecekti..esi işe gidecekti..o yüzden..gelmeyince 1 bucuk saattir herkes merak etti

öncelikle canım tesekkür ederim cevap verdiğin için
ama kızlar meseleleri öyle bir bucuk saatte halledilecek mesele değilki
tamam üçbucuk demiş ama konuşmaları tartışmları filan saatleri alır
belkide eşi bişeyleri ispat etmeye calışıyordur
ve en kötüsü şiddet göstermez inşallah ama şimdiye kadar şiddet olayı olmamış sanırım
yy bilmemki zor

kızlar bence kumrunun kocası tartıştılarsa eğer böyle bi durum üzerinede işe gidecek hali yok yaa...adamın yuvası söz konusu bence hala konuşuyolardırr...
yani ben böle düşünmek istiyorumm:18::18::18:

kızlar bence konu uzamıştır kumrunun kocasıda o yüzden işe gitmemiştir bence...yani böyle bi konu üzerinede işe gidilmez bence...adamın yuvası söz konusu...yani umarım öledir
en azından ben böle düşünmek istiyorum...kumruda girememiştirr:18::18::18:

bankadaydım bir an önce gelip kumru ne yapmış okuyayım dedim ama kumru gelmemiş bişeymi olduki acaba:44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…