Eşim eski sevgilisi ile mesajlaşmış..Benle mutlu olmadığını yazmış mesajında..

Yarım saat sonra mesai bitiyor ben çıkmadan yazar inş yoksa akşam 10 önce giremeyeceğim büyük ihtimalle ve ben kumruyu çok merak ediyorum kötü düşünmek istemiyorum kalbimden olumlu şeyler geçiyor inş öyledir

walla ben de cıkcam birazdan ve h.sonu nete girmem cok zor...
kumrucum yazamazsam da yanında oldugumu bil
sana dua ediyor oldugumu bil...
inş aksi bişeyler olmasın...
Allahım evladının ve senin yüzlerinize baksın inş...

Yahu bu kuş beyinliler düşünmezler mi?

Kocasına ihanet eden, onunla nikahlıyken benimle olan kadın bana da üç gün sonra yapmaz mı aynı şeyi diye?

Bu kadar mı bağlanıyor basiretleri?

Kadın için de geçerli aynı şey.

Aptal kadın sanıyor ki bende bi keramet var

Bilmiyor ki o adam her kim çağırsa gidecekti; macera arıyor.

Nitekim iki gün sonra bir başkası çağırınca ona gidecek.

Yok unutamamış mış mış da yok bilmemneymiş ; külahıma anlatsın bunları.

Son düzenleme:
Kızlar kumrunun diğer bi konusunu okudum 1 sene önce açmış eşiyle kayınvalidsi yüzünden sorunlar yaşıyorlarmış boşanmanın eşiğine kadar gelmişler.Canım benim rabbim yardımcısı olsun kurtulsun bi an önce o adamdan.Şimdi çıkıyorum kşama girmeye çalışıcam haftasonuna kadar beklemek istemiyorum :S
Kumrucum herkes senin yanında sana duacı kendine ve kızına iyi bak allaha emanet ol

Kötü düşünmeyelim. Önemli kararlar verildiyse kendini toplamaya çalışıyor olabilir kumru

Zor bir durum ama gitmek için sebep yapma bunu.Eğer bunlar sevgiliyken "biz" olamadılarsa bundan sonra ancak "hiç" olurlar.Bu boşlukta olmanın verdiği bir duygu durumunun sonucudur.Kızı da yıllar sonra bulduysa veya denk geldiyse yazmıştır bir kaç kelam.Şu an ne durumdasın bilemiyorum ancak sakın okuduğunu kocana belli etme.İşte o zaman gitmek zorunda kalırsın.Gitmezsen nasıl olsa gördü ve gitmedi diye düşünerek hiç korkmaz seni kaybetmekten.Kaybetmekten korkmayan erkek her şeyi yapar.Sakin ol.Takibe al,belli etme,dua et bir meleğin var,onda güç bul.Yuvanı yeniden yap.Güçlü olmaya çalış,zor ama dene.Allah yardımcın olsun.Umarım düzelir bu durum.

ayyy kumru geldıııı gttı dıe koşa koşa topıce gldımm.annaa bı bvaktımkıı kumru yokk..umarım çok guzel hbrlerle gelır bıseee

pardon ama siz neden gidecekmişsiniz ki. memnun olmayan mutlu olmayan oysa çekip gitmesi gereken de o. ev falan onun olsa bile çok rahat aldatıldığınızı kanıtlayıp kendinize bi hayat kurup ondan aldığınız nafakayla hayatınızı sürdürebilirsiniz. sizi 3 yıl boyunca beyninde ruhunda kalbinde aldatan bir adama her şey hak diye düşünüyorum !!! gidecek yerim yok deyip bu adamla yaşamaya mahkum etmeyin kendinizi.

yemin ederim okuyunca ağlayacak kadar kötü oldum.düşüncesi bile adamı cıldırtırken bunu yasamak kım bılır nasıl bıseydır Allah yardımcısı olsunn....

Kumru' nun diğer konularına göz gezdirdim şimdi sinirimden ağlıcam ..bu ne biçim bi aile ne biçim bi baba..bu konunun en başında da söylemiştim kız evlatlara daha bi sahip çıkılmalı ama diğer konulara bakınca gördüm ki baba baba değil..daha önceki ayrılmalarında sırf kızı başına kalmasın diye barışmaları karşılığında damadına araba almayı teklif eden bi baba.. "benim evimde kalırsan evden dışarı adım atmayacaksın, eve gelenlerin yanına çıkmayacaksın" diyen bi baba...babadan ve mutsuz evden kaçan Kumru..

ooffffffffff offfffffffffffff kocasını değil önce babasını kaynar kazana atmalı..çok sinirlendim..Kumru Allah yardımcın olsun ... söyleyecek çoook şey var babana,eşine ama susmak zorundayım aksi halde ağzımı bozarım..............

Son düzenleme:
ayhh kızlar bu adamın ne oldugu onceden bellıymıssss..bunlrı bı arada oglanın annesıgılde yasamak tutuomuss...şimdidee ııce bozulmuss..gecmısnı okudum kumrununn..kıyamammm cok çekmıs cokkk..ofofff hay bacım annenlerın durumu iiimiş..koygıt yaa napcak baban atamas yhaaa senkı dısarıı..2 konuusur sonraaa suusar ..işede grersın enazından cocougunda klmas aklınnn annen bakarr.az olsun öz olsun bıras para kakzanırsın bırıktırrr..haa bu arada esyaları baban almıs yha esyalarıda allacak ve sat onlarıı cnmm onlarıda koy bı kenara

Toplam 19 kullanıcı konuyu okuyor. (19 üye ve 0 ziyaretçi)

starlicya35 htczhr pelin87 GAMZEMISRA selin00 kokohantes efde badem1881 mikos pamus daisyc hlycn uzgunkedicik 92eda zenku lavanilla bebeek

kumru bak bu kadar kişi seni merak ediyor.. inşallah tatsız birşey yaşanmamıştır

bende buralardayım.. olumlu düşünelim kızlar.. inşallah iyi haberlerle gelir

gelmedimi bu kız allahım yaaaa...kaç saat oldu...inşallah fırsat bulamadığı için oturamıyodurr akşam haber alırızz

niye bu kadar meraklandınız ki?
eşiyle mi konuşmaya karar verdi?
eğer öyle bişey yoksa belki müsait değildir bu kadar heyecan yapmayın.

kizlar bende beklemek istiyorum ama 10dk sonra cikmak zorundayim,kumru insallah gelirsin canim yok anca gece okuyabilcagim yazini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…