Eşim eski sevgilisi ile mesajlaşmış..Benle mutlu olmadığını yazmış mesajında..

İster sizi seviyor olsun, ister sadece heyecan aradıgı icin böyle birseye kalkıssın yaptıgı affedilir birsey degil.. Normal de aldatan bayanlar burada konu actıgında aldatıldım diyor, seviyor olsa yapmazdı diyoruz.. Ben gene aynısını düsünüyorum sizin bu olaydan önce hissettiginiz seyler olmus ki, kuruntu yaptıgımı düsünüyorum demissiniz. Böyle bir durumda insanın babası nasıl yanında olmaz oda ayrı bir durum tabiki. Allah yardım etsin hakkınızda hayırlısı olsun..

Son düzenleme:
okudum ama nasıl okuduğumuda bilemedim sen ne kadar güçlü bi kadınsın yaaa ne kadar sakin kararlı ve metanetlisin yorumları okudum cevaplarınıda sen yolunu cizmişsin bana laf düşmez ama bence böle bi durumda en zoru sessiz kalmaktır sanırımtabi hala onun evinde kalabilmen ona hissettirmemende ayrıca hayranlık uyandırıcı
kendimi yerine koyup düşünmeye calıstım ama yok yani onu bile beceremedim sense bununla yüz yüzesin ve hala mantıklı kararlı konusabiliyorsun BENCE SENİN GİBİ GÜÇLÜ Bİ KADINI KACIRDIGI İÇİN COK AMA COK PİŞMAN OLACAK GÜN GELİP YALVARACAK ayaklarına kapanacak

eger nafaka ve tazminat düşünüyorsan mesajları hemen kayda gec ama öle fotoyla olurmu bilemiyorum cünkü mahkemeler olasılıga yer bırakmaz kesin kanıt ister şüphe bırakmamalı görüntğler hesabın esine ait oldugu felan görünmeli yani ve esin silmeden gec kayda cnm azıcık hissederse hemen siler bence elini cabuk tut

öc felnada hikaye umman denizinin suyu gelse sönermi içindeki ates sen en dogrusunu bilirsin için nasıl rahat edecekse öle davran RABBİM KİMENE NE VERECEĞİNİ EN İYİ BİLENDİRKİ GÖRECEKSİN NE BU NE ÖTEKİ DUNYADA RAHAT BULAMAYACALAR

biliyorum arkadaşlar çok sağolun çok haklısınz bekleyecek bişey yok aslında ama nedendir bilmem ağzından duymak istiyorum. 3 senedir kendimle çelişki içindeyim en kötü karar bile kararsızlıktan iyiymiş ya onun için acıda olsa duymak istiyorum. bana gelip söylediğinde kapıyı vurup gitmek istemiyorum benim ona kapı göstermem bu evden gitmesini sağlamam lazım. ben olayları söylediğimde ikna kabiliyeti çok yüksek yalanlıcak beni kandırcak ve başka sebeplerden kavga çıkarıp evden yollamak isticek.

umman denizinin suyu gelse sönermi içindeki ates bu söz çok hoşuma gitti canım. bende bir başkasının durumunu okusaydım sizin gibi düşünürdüm ama insan başına gelince direnmek zorunda kalıyor.duygularımı yaşamaya zamanım yok çünkü arkamda ailem yok mantığımı kullanmak zorundayım. gördüğüm an bir iki damla yaş aktı gözümden daha sonra zorladım ama ağlıyamadım kaskatı kesildim ne yapıcamı bilmez halde bugün onu işe yollarken kapıda yüzüne baktım allah affetsin biliyorum isyan ama keşke keşke ölseydin ölüm acını yaşasaydım dedim

Açıkçası çok zor bir durum, ama ben de diğer arkadaşların düşündüğü gibi, olay karşısındaki güçlülüğünüze, dik duruşunuza hayran kaldım. Böyle bir durumda kalan pek az insan sizin gibi metanetini koruyup düşünebilir, ben sizi yürekten alkışlıyorum.

Düşündüğünüz adımlar durum karşısında son derece doğru, elinizde hiç bir şüpheye yer vermeyecek sağlam kanıtlar olması; ileride yaşanacak gelişmeler için, sizin ve kızınız açısından çok daha iyi olacaktır. Bundan sonrasında neler olabileceğini kestirmek güç, ama en kötüsüne hazırlanmak ve o doğrultuda -zor da olsa- davranmak yapılabilecek en doğru hareket.

Sizin de belirttiğiniz gibi, evinizi terketmemeniz gerek, her şeyi diğer taraf için kolaylaştırmak olur gibi geliyor bana. Şu an karışık duygular içindesiniz elbette, hatta katlanılması çok güç durumların içine giriyorsunuz evinizde kalmakla, ama şu aşamada çekeceğiniz sıkıntılar, ilerde sizin yararınıza olacak, o gayret de zaten sizin içinizde mevcut. Her şey siz ve kızınız için, hiç bir şey şu andan itibaren daha önemli değil, lütfen kendinize ve kızınıza iyi bakın, zaman her şeyin ilacı olacaktır...

Buzlar ülkesi arkadaşa katılıyorum buda bir ihtimal.
Mutsuzum,isteyerek severek evlenmedim vs vs .Bunu internette söyleyen okadar çok erkek varki.

yazıları bu şekilde pc ye indirip bir yere saklayabilirsiniz delil olarak.
Birde babam pişman etti beni demişsiniz.Peki anneniz?O sizi daha iyi anlar sanırım.

TEDBİR NAFAKASI
Nafakaya hükmedilebilmesi için kadının ayrı yaşamakta haklı olduğunu her türlü delil ile ispat etmesi gerekir.(kocasının dövdüğü,ağır ihmali,dışarı attığı,başka kadınla ilişkisi olduğu gibi.)
- Tedbir nafakasından sonra boşanma davası açılır ise her iki dosya birleştirilebilir. Ancak buna rağmen nafakanın bitiş tarihi gösterilemez.
- Kocanın bakım borcu mutlak olduğu için işsiz olması nafakaya hükmedilmesine engel değildir. (Çalışamayacak derecede Hasta ve sakat olması, askerlik görevini yapıyor bulunması-hiçbir mal varlığı yok ise-,v.b. istisnalar hariç-ancak bu istisnanın da istisnaları vardır. Bu istisnalar mutlak değildir. Ne ise Kafanızı karıştırmayalım. J )
Önemli:Nafaka şahsa bağlı bir haktır. Önceden vazgeçilmesi yani feragat edilmesi kesin hüküm oluşturmaz ,sonradan ayrı bir dava ile yeniden istenebilir.
- Nafaka ölüm ile sona erer. Mirasçılara geçmez.
- Kadının varlıklı yada maaşlı olması kocayı nafaka borcundan kurtarmaz.
Çocuklar için verilen tedbir nafakası reşit olana kadar geçerlidir(ALINTIDIR)
DELİL ÇOK ÖNEMLİ CANIM RESİM BELGE GİBİ AYRICA KESİNLİKLE EVİNİZİ TERK ETMEYİN NEOLURSA OLSUN..AYRICA İŞTİRAK VE YOKSULLUK NAFAKASIDA VAR UYANIK OL..

CNM YAAA keske keske yanında olabilseydik şöle kahvelerimiz elimizde derdini dinleyebilseydik belki yaslanacak bi omuz bulamadıgın için aglıyamıyorsun ben onu bilir onu sölerim insanın en güçlü anı yanlızlığıdır diye keske sana omuz kızına kucak olabilseydik suan
cok haklısın onu göndermelisin evden cok iyi anlıyorum seni aile cok önemli yaa HANİ İNSAN BAZEN DÜŞÜNÜRYA BENİM BAŞIMA GELSE DERYAAA
bazen bende düşünüyorum hanı duyunca böle şeyleri ama ailem ne der hele babam ne der hiç aklım almıyo düşünemiyorum fikrim yok çümkü ama kısacık tatillerde bile sorunlar cıktıgına göre temelli gitsem neler olur hiç bilemiyorum
bu yüzden kimseyi takma ailen tabi sahip cıkacaklar diyende olur baban değil mi nasıl yapar diyende olur takma sakın sen yolunu cizmişsin belli sakın dönme kimseyi duyma ailende dahil buna
kimse senden iyi bilemez tanıyamaz sekil veremez hayatına ALLAH YARDIMCIN OLSUN

canım eşim bir küsür maaş alıyo kızımın ve benim nafakan ne kadar olur aşağı yukarı bi bilgin var mı? bir de sigortalı bi işte çalışsam nafaka alabiliyor muyum?

keşke canım keşke ama ben anneyim güçlü durmak zorundayım ben güçlü olamazsam minicik yavrumunda başını yaslayacağı bir omuz yok. ben anneyim ben güçlü olmalıyım

sağol canım şimdi anladım.annem durumdan bu kadar haberdar değil üzmek istemiyorum onu annem herzaman yanımda olur buna eminim ama yinede baba evinde yapamam onun da babama nereye kadar sözü geçer. ayrı evim olursa en azından sahiplenir yardımcı olur

Bencede kızın ve kendın ıcın sakın ol sımdı hemen parlasan dedıgın gıbı senı evden gonderebılır

Hıcbırsey olmamış gıbı davran.

Pekı o kadın eşınden boşanmasa eşın senınle evlılıge devam edecek

kızınada cok duskun anladıgım kadarıyla eslı sevgılısıne kızımı kabul edermısınız dıyor.

Delıllerı topla sen kızınla duzenınden vazgecme o gıtsın o kadına

eskı sevgılısı boşanmasa sana cok yalvarırrr ama

evet canım mesajlarında zaten açıkça dle getirmiş sen olmadığın için boşanmıyorum diye o kadın eşime ne zaman garanti verirse eşim o zaman dökülecek bana. kadının yazdıklarından da eşimden bişeyler beklediği kesin sanki eşim kabul etse hemen boşanacak gibi yinede belli olmaz tabi tahminimce bi kaç gün içinde açılıp planlar yapmaya başlıcaklar

yuvanız için bir şey yapmak istiyorsanız öncelikle delil toplayıp tetikte olun zaman bırakıp işi bozmaya çalışın.diger arkadaşlara katılıyorum o kadının kim oldugunu falan ailesinden ögrenip eşinin adına ulaşıp bir şekilde gizli telefondan arayıp adamı uyandırabilirsin kimligini açıklamadan tabiki nebiliyim bi sürü seçenek var.erkek milleti böyle hatalara düşebilir gurur kırıcı ama çok var geneli böyle yani.benim arkadaşımında başına geldi o kızın telini kocasını telini bulup yaptı yapacagını eşine duyurmadan.şimdi ikinci çocugu bekliyor.kusurlu taraf o oldugu için eşyalarla evi sana bırakmak zorunda her ihtimali düşün.allah yardım etsin güç kuvvet vversin.çok zor birşeyi becerip susabiliyorsun.umarım yuvan yıkılmaz hatasını görür eşinde.

ben gerçekten bişey yapmak istemiyorum. gelecekse kendisi istediği için gelmeli bana o kadın boşanmaz da 2. plan olarak bana gelirse yine istemiyorum tek bi şekilde bu evliliği yürütürüm o kadın eşimle evlenmeye hazırken eşim beni tercih ederse yinede gönlüm kabul etmez ama denerim en azından başka türlü asla olmaz.

FAZLA BİLGİM YOK AMA YARDIMCI OLMAK İSTEDİM bildiğim kadarıyla nafakayı kadın 500 tl de talep edebiliyomuş 700 de burada hakim talebe bağlı olmayıp nafaka ödiyecek kişi ile nafakayı alacak kişinin ekonomik durumlarını araştırıyomuş her ikinizinde gelir durumu neyse ona bakarak nafaka miktarını tayin ediliyomuş.benimde fazla bi bilgim yok kkulübümüzde avukatlar var bi bak derim.ortak mallarınız varsa araba ev vs yarı yarıya paylaşılıyomuş eviniz varsa tapusu filan tapuyu al sakla derim satış filan yapmasın dikkat etzor işler allah yardımcın olsun canım benim..dediğim gibi kk boşanma topikleri var buralardan bilgi alabilirsin ama en önemlisi seni kovsa dahi evinden çıkma,hiçbişey imzalama,delil topla takipet resim çek,unutmadan eşinden senin tlf gelen msj hiçbirini silme tehtit,hakaret,küfür vb gibi bunları mahkemede kullanırsın donuna kdar alırsın İNŞALLAH..

cok ama cok haklısın cnm oh adam yapsın yapacagını yuvayı toplamak asıl acı cekene düşsün yine nedenki o sankı yuva degilde kres bunlarda bebe kırsınlar yıksınlar altında kalan dimdik kalsın bide adamı elınde tutmaya calıssın cok ama cok haklısın bırak kendi gelsin aksi haldede yine o gitsin inşallah hersey senin ve melegin için güzel olur

sağol canım donundan başka bişeyi yok zaten. onuda istemem

yuvam dağılmasın diye hadi bi şekilde hallettim diyelim ama nasıl mutlu olurum yüzüne nasıl bakarım eşim diye nasıl severim 3 yıldır zaten boğuşuyorum ben bu düşüncelerle madem işler bu raddeye geldi ne olucaksa olsun ya gitsin yada benimde içimde şüpheler kalmasın artıkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…