ben bekarim belkide evlilik islerin cok anlamam
ama hic sevmedigini düsünmüyorum..bence sirf kadina yakin olmak icin demis hos yine birsey degismez ama 3 yilin bence heba olmadi sadece tipik erkek yalani karimi hic sevmedim seni sevdim... ya var mi öyle yillarca unutamayan.ama o kadinda cok kötü biriymis kendi yuvasi yikiliyor ama bosta kalmamk icin esinizle irtibata geciyor böyle sevgi olamaz..
bu dünyada kadinin düsmani yine kadin,erkekler bencil ama kadinlarin biraz düsünmesi gerekiyor yazik
facebook mesajlaşmışlar beni düşünüpte silmeye bile zahmet etmemiş. bildiğimden henüz haberi yok. gidecek yerim yok çünkü babam kesinlikle istemiyor, daha öncede sorunlar yaşadım çekip gittim ama çok pişman etti beni anladım ki babamın evinde de bana yer yok.
TEDBİR NAFAKASI
Nafakaya hükmedilebilmesi için kadının ayrı yaşamakta haklı olduğunu her türlü delil ile ispat etmesi gerekir.(kocasının dövdüğü,ağır ihmali,dışarı attığı,başka kadınla ilişkisi olduğu gibi.)
- Tedbir nafakasından sonra boşanma davası açılır ise her iki dosya birleştirilebilir. Ancak buna rağmen nafakanın bitiş tarihi gösterilemez.
- Kocanın bakım borcu mutlak olduğu için işsiz olması nafakaya hükmedilmesine engel değildir. (Çalışamayacak derecede Hasta ve sakat olması, askerlik görevini yapıyor bulunması-hiçbir mal varlığı yok ise-,v.b. istisnalar hariç-ancak bu istisnanın da istisnaları vardır. Bu istisnalar mutlak değildir. Ne ise Kafanızı karıştırmayalım. J )
Önemli:Nafaka şahsa bağlı bir haktır. Önceden vazgeçilmesi yani feragat edilmesi kesin hüküm oluşturmaz ,sonradan ayrı bir dava ile yeniden istenebilir.
- Nafaka ölüm ile sona erer. Mirasçılara geçmez.
- Kadının varlıklı yada maaşlı olması kocayı nafaka borcundan kurtarmaz.
Çocuklar için verilen tedbir nafakası reşit olana kadar geçerlidir(ALINTIDIR)
DELİL ÇOK ÖNEMLİ CANIM RESİM BELGE GİBİ AYRICA KESİNLİKLE EVİNİZİ TERK ETMEYİN NEOLURSA OLSUN..AYRICA İŞTİRAK VE YOKSULLUK NAFAKASIDA VAR UYANIK OL..
CNM YAAA keske keske yanında olabilseydik şöle kahvelerimiz elimizde derdini dinleyebilseydik belki yaslanacak bi omuz bulamadıgın için aglıyamıyorsun ben onu bilir onu sölerim insanın en güçlü anı yanlızlığıdır diye keske sana omuz kızına kucak olabilseydik suan
cok haklısın onu göndermelisin evden cok iyi anlıyorum seni aile cok önemli yaa HANİ İNSAN BAZEN DÜŞÜNÜRYA BENİM BAŞIMA GELSE DERYAAA
bazen bende düşünüyorum hanı duyunca böle şeyleri ama ailem ne der hele babam ne der hiç aklım almıyo düşünemiyorum fikrim yok çümkü ama kısacık tatillerde bile sorunlar cıktıgına göre temelli gitsem neler olur hiç bilemiyorum
bu yüzden kimseyi takma ailen tabi sahip cıkacaklar diyende olur baban değil mi nasıl yapar diyende olur takma sakın sen yolunu cizmişsin belli sakın dönme kimseyi duyma ailende dahil buna
kimse senden iyi bilemez tanıyamaz sekil veremez hayatına ALLAH YARDIMCIN OLSUN
Buzlar ülkesi arkadaşa katılıyorum buda bir ihtimal.
Mutsuzum,isteyerek severek evlenmedim vs vs .Bunu internette söyleyen okadar çok erkek varki.
Eki Görüntüle 192562
yazıları bu şekilde pc ye indirip bir yere saklayabilirsiniz delil olarak.
Birde babam pişman etti beni demişsiniz.Peki anneniz?O sizi daha iyi anlar sanırım.
Bencede kızın ve kendın ıcın sakın ol sımdı hemen parlasan dedıgın gıbı senı evden gonderebılır
Hıcbırsey olmamış gıbı davran.
Pekı o kadın eşınden boşanmasa eşın senınle evlılıge devam edecek
kızınada cok duskun anladıgım kadarıyla eslı sevgılısıne kızımı kabul edermısınız dıyor.
Delıllerı topla sen kızınla duzenınden vazgecme o gıtsın o kadına
eskı sevgılısı boşanmasa sana cok yalvarırrr ama
FAZLA BİLGİM YOK AMA YARDIMCI OLMAK İSTEDİM bildiğim kadarıyla nafakayı kadın 500 tl de talep edebiliyomuş 700 de burada hakim talebe bağlı olmayıp nafaka ödiyecek kişi ile nafakayı alacak kişinin ekonomik durumlarını araştırıyomuş her ikinizinde gelir durumu neyse ona bakarak nafaka miktarını tayin ediliyomuş.benimde fazla bi bilgim yok kkulübümüzde avukatlar var bi bak derim.ortak mallarınız varsa araba ev vs yarı yarıya paylaşılıyomuş eviniz varsa tapusu filan tapuyu al sakla derim satış filan yapmasın dikkat etzor işler allah yardımcın olsun canım benim..dediğim gibi kk boşanma topikleri var buralardan bilgi alabilirsin ama en önemlisi seni kovsa dahi evinden çıkma,hiçbişey imzalama,delil topla takipet resim çek,unutmadan eşinden senin tlf gelen msj hiçbirini silme tehtit,hakaret,küfür vb gibi bunları mahkemede kullanırsın donuna kdar alırsın İNŞALLAH..
cok ama cok haklısın cnm oh adam yapsın yapacagını yuvayı toplamak asıl acı cekene düşsün yine nedenki o sankı yuva degilde kres bunlarda bebe kırsınlar yıksınlar altında kalan dimdik kalsın bide adamı elınde tutmaya calıssın cok ama cok haklısın bırak kendi gelsin aksi haldede yine o gitsin inşallah hersey senin ve melegin için güzel olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?