Eşim eski sevgilisi ile mesajlaşmış..Benle mutlu olmadığını yazmış mesajında..

eer erkekler ayrildigi sevgilisi hakkinda kotu konusmuyorsa emin ol ona karsi aklinda ve kalbinde hicbisey hissetmedigindendir.bazi erkekler mesela eski sevgilisi hakkinda cok kotu konusur..sucun onda oldugunu o yuzden ayrildiklarini vs vs onuda hep duyduklari kizginliktan yaparlar..genelde terkedilen erkektir bunlar..

benim bile içim yandı mesajları görünce, kendine bunu yapma bas tekmeyi. tekmeleyenler sonradan değerli olmuş.

eşim gittikçe garipleşiyor.sanki bu olay hiç olmamış gibi davranıyor.konusunu açtırmıyor.bi özür bile dilemedi ama her fırsatta beni asla bırakmayacağını söylüyor. eğer ben görüştüğünü fark etmeseymişim biraz konuşup ben evliyim diyip tekmeyi basacakmış güya neden dedim madem benden vazgeçmeyeceksin neden yaptın dedim. merak dedi meraktan mı onca şeyi yazdın dedim. sonunda egomu tatmin etmek için dedi. egomu tatmin ettikten sonra beni rahatsız etme diyecektim dedi. konuşmalarımız ilerleyince benden şikayetlerini sıralamaya başladı.benim onu sevdiğimi anlayamıyor,ilgi göremiyormuş. ben ona sevgimi göstermediğim için gözü dışarıya kayıyormuş.her erkek başka kadınları merak eder ama evli olduğum için nefsime engel oluyorum dedi (buradan anladığım eşim o kadından başka kadınları aslında merak ediyomuş gözünün dışarıya kaydığını itiiraf etti yani)sen bana karşı sevgini,ilgini,şefkatini göstersen gözümün ucuyla başkasına bile bakmam sadece evimi karımı bilirim dedii.ona göre ben suçluyum sevgi göstermediğim için ama ben ona bunu anlatamıyorum. yaşadığım şey kolay değil unutamıyorum dediğimde umursamıyor hiç bişey yokmuş gibi davranmamı bekliyor. sözlerinden anladığım kadarıyla öyle seni seviyorum falan değil beklediği bir bayan gibi sürprizler yapmamı bekliyor. aşırı bi sevgi bekliyo üstüne düşmemi istiyor.evliliğimin kurtulması için bunu bekide yapmam gerekiyo ama ben yapmak istemiyorum. sevgiyle yaklaşmak istemiyorum ona çünkü canım yanıyor. kalbimi kapadım ona ve yaralarımı sarmadan ona sarılmak beni mutsuz ediyor.zamana ihtiyacım var ama beni anlamıyor. hiç bişey olmamış gibi devam etmemi istiyor.bense kırılan gururumun parçalarını toplayıp kendimi dinleyip ondan sonra çabalamak istiyorum. şu an o gücüm yok çünkü yalandan da olsa güleryüz göstermek çok zor.zorluyor beni daha ççok kırıyor gururumu ben sevgi göstermezsem başka kadın sinyallerini veriyor bana utanmadan tehdit ediyor aklınca. ama ben ondan vazgeççtim aslında aynı evde olsam bile acıtmazki benim canımı artık....

yaa ben gerçekten inanamıyorum yaa ne demek güler yüz göster gözüm dışarı kayıyo, bu ne yaaaa bu erkekler ne zannediyolar kendilerini, her insanın eksikleri ve hataları vardır, ozaman bu erkeklerin mantığına göre kadınların % 95inin gözünün dışarda olması gerekiyo, bütün fedakarlığı yapan eziyeti çeken kadınlar, ama tabiii onlar mecbur, erkekler ise üstün varlık kadınlar onlara tapınmak sorunda, yoksa kayıyolar madem senin ilgini istiyo gözü dışarı kaymadan konuşsaydı senle, valla böyle erkeklere diyecek bir cümle var ama yazmak yasak, defolup gitsinlerr

Eşin zeytinyağı gibi üste çıkmayı başarmış, sen ilgilenmiyorsun diye gözü dışarıya kayıyormuş ilgilensen kaymazmış o zaman o da seninle ilgilensin.
Ben mantıklı bulmuyorum bu açıklamasını suçu sana atmış, tamam her erkek imkan bulursa aldatır isterse evde afrodit gibi karısı olsun ama suç kendinindir yok karım benimle ilgilenmiyor o yüzden aldattım demek saçma.
Bütün bu olaylardan sonra senden nasıl ilgi sevgi bekliyor onu da anlamış değilim.
Ayrıca ilgilenmesi gereken kişi eşin, erkeklerin de eşlerine süprizler yapması şımartması gerek herşey karşılıklı, kendisi yapmıyorsa senden bekleyemez.
Bence kendini ondan bağımsız yaşamaya alıştır, zaten kafanda bitmiş bir evlilik nafakanı alırsın malların yarısını alırsın terkedersin, emin ol bu sefer senin peşinden ayrılmaz erkekler böyle dengesiz.

Kesinlikle sana katılıyorum canım. En garibime gidende tehdit etmesi ne zannediyorsa kendini artık bulunmaz hint kumaşı beyefendi bozuntusu. Elimi sallasam ellisi ne yaparsan yap de kendine çok güvendiğini belli et bence.

Konunuzu okuduktan sonra soyle bir dusundum , kendimi yerinize koydum , belki bu yeterli olmuyordur tam olarak dusunebilmek icin bilemiyorum ama neden hala ezilen taraf siz oluyorsunuz , ezilen uzulen taraf ...

Bir kac arkadas daha ayni olaylari yasamislar karsilikli diyaloglarinizida okudum neden guclu taraf siz olamiyorsunuz ???

Haksizliga ugrayan siz , alttan alan ve zeytinyagi gibi uste cikam bir es ....
Lutfen birazcik dusunun, kimse yuvasi yikilsin istemez ama hicbir caba yok , olsa birseyler , yalvarip yakarislar ee hadi neyse diyecegim ama heba olan yine siz ...

Umarim biranonce toparlanir ve dogru kararlar alirsiniz ... Mutlu olmaniz dilegiylee...

aynen bende böyle düşünüyorum canım..ne kadar yüzsüzlüktür bu ya neymiş efendim sen ilgi göstermediğin için gözü dışarı kayıyomuş. bu bi bahane değil yaptıkları için canım. sende sakın sıkma canını üzme kendini değmez böle birisi için ya

bence hiç düşünme direkt ayrılıyorum de. o zaman onun nıyetı ciddi mi değilmi anlarsın.
eger tamam derse zaten senı hiç sevmedı ama yok direnırse gercekten boşluk zamanı. ne olursa olsun buyuk yanlış ama. eden bulur sen üzülme bence

Kumrucuğum, bir işe girmişsin, gelirin nedir bilmiyorum, ama hala boşanmayı düşünemediğine göre kendine fazla güvenemiyorsun sanırım.

Eşin ile tüm bu olaylar olmadan önce, iyi günlerinizde, ya da evlenmeden önce nasıl olduğunuzu hatırlamaya çalış. Eğer o zaman bile sana yakın bir ilgiyle, tutkuyla, alttan alarak yaklaşmamışsa, şimdi de bunu yapmasını bekleme. Eğer şimdi de seni ilgi göstermezsen başka kadınlara gitmekle tehdit ediyorsa, senin ona mecbur olduğun hissini taşıdığı için yapıyordur diye düşünüyorum. Belki bu eski sevgili ile yazışmalar falan bile, o mantıkla yapılmış bir şeydir. Yapabilir misin bilmiyorum, ama belki artık, elindeki delillerle bir avukattan fikir alman, boşanırsan alacağın nafaka ile ne yapabileceğini düşünmen gerekiyor. Eşinin geçmişteki sana iftira atarım, vs. laflarına da hiç takılma, eğer bu adam bu kadar karaktersiz olabilecekse, kendi ayaklarının üzerinde durabileceğin ilk anda ondan boşanmaktan başka bir çaren kalmamış gibi duruyor. Hatırla, bir kaç ay önce olayı ortaya çıkardığında, sana herşeyi unuturacağım diyen adam, senin hala yanında olduğunu görünce nasıl tavır değiştirdi. Belki seni ciddi, ciddi kaybetme ihtimali onun aklını başına getirir ve o seni kaybetmemek için gayret eder. Ama korkarım ki, adamın hayat görüşü bu, seni garanti gördüğü sürece o kendini ağırdan satıyor.

Selam arkadaşlar ..konuya yeni katıldım ama ilgisiz kalamadım .Birini kaybetmemek için yapılan tüm çaba aslında o kişiyi kaybetmemize yolaçıyor, iki kişi arasında geçen şeyi gene en iyi o iki kişi bilir,cok hassas bir konu Kumrucum seninkide .Ama önemli olan eşinle birarada kalırsan bundan sonra senin ne hissedeceğin,nasıl bir hayat yaşayacağın .Ayrılıklar çok üzücü görünsede o anda, ilerde daha güzel mutlulukların başlangıcına vesile olabiliyor.
Bizler ne söylersek söyleyelim asıl kararı sen vereceksin,her ne karar verirsen ver bu kararının hakkında hayırlı olmasını diliyorum.Allah hepimize güzel yazılar yazsın umarım..

Bu erkekler hep böyle.Kendi yanlışlarını görmüyorlar,hep karşıdaki hatalı.Sen böyle olsaydın ben böyle olmazdım,sen şöyle yapsaydın ben böyle yapmazdım diyerek suç bastırıyorlar.

Bence öyle bi adamla devat etme kumru kadın sığınma evine git bence biran önce babanda anlasın hatasını o hayırsız kocanda her şerde vardır bir hayır unutma ve iş buluş başlayınca kendi düzenini kurar kızınıda kreşe verir nafakada alırsın ayaklarının üzerinde durmayı öğren ilerde seni seven çıkar karşına unutma kimse tek yaratılmamıştır önüne bak nerde oturuyosun yakınsak belki yardımımız dokunur aramızda para toplar bi yere yerleşmene belki yardımcı olabiliriz sadece burda konuşmak olmaz

madem gidecek yerin yok ve birde çocuğun var kendinde değişiklikler yap eşine her daim daha güzel daha çekici görünmeye bak..eşin tekrara aşık olsun sana...senin yanında diğeri aklına bile gelmesin derim ben...bildiğini sen yine belli etmee..bakalım eşinde değişiklil olacak mı unutma kadının erkeğe karşı silahı herzaman cazibesidir..eğer ki yine bir değişiklik olmazsa ailen ile konuş düzgün bişeye karar versinler..bu arada kadının kendi ayaklarının üzerinde durmasının gerekliliğini birkere daha çok iyi anlıyoruz.kadının mutlaka güvenilir bir eşi yada işi olmalıymış..

Bütün söylediklerine katılıyorum arkadaşım özellikle, kadının mutlaka güvenilir bir eşi yada işi olmalı kısmına...

bi insanın günahına girmek nasıl bi adiliktir, böyle bi şeyi görmezden gelip sizi resmen kullanan bir adamla aynı yastığa baş koymak kolay olmasa gerek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…