Benim eşimin de böyle bir olayı var benden önce tek ciddi ilişki yaşadığı kızın vesikalık resmini hala cüzdanında saklıyordu, ben farkettim kıyameti kopardım bana açıklaması kızla 3 yıl çıkmışlar kız evlenmek istemiş eşim hazır olmadığı için iş, para nedeniyle tabi, kız onu terketmiş sonra geri dönmüş, tekrar terketmiş geri dönmüş üçüncüsünde geri dönmemiş kız, sonra başka biriyle görüşmüş onla olmayınca tekrar eşime geri dönmek istemiş eşim kabul etmemiş,
sebebi de kendisinden sonra başkasıyla görüştüğü için. Görüşmese devam edermiş yine.
Kız iyi biriymiş çok bahsetmez ama sorduğum zaman hiç kötü birşey söylemedi. Kıza karşı kendi içinde suçluluk duyduğu için ve kız da iyi biri olduğu için resmini atmaya kıyamamış.
Neyse ben eşimin sevgisinden emindim çünkü davranışları, ilgisi öyleydi, tabi evlendikten sonra ailesine çok ezdirdi ama diyorum bazen kendi kendime belki o kızla evlenmiş olsaydı aynısını ona yaptırmazdı.
Kumru bu olaylardan sonra eşinin davranışları nasıl sana karşı merak ettim, seni ikna etmek için çaba sarfetti mi?
Şunun için söylüyorum, sen ona ayrılalım ben bunu kaldıramam dediysen ve hala seni bırakmadıysa seviyor demektir, çünkü eğer hala o kadını sevmiş olsaydı senden biran önce ayrılıp onunla birlikte olmak isterdi.
Ben daha önce de yorum yaptım diye hatırlıyorum ama yapmadıysa kusura bakma, bazen yazmaya niyetleniyorum sonra bir iş çıkıyor kalıyor.
Benim yorumum eşin bir macera yaşamak istemiş, belki kadınla tekrar görüşüp hevesini almak gönlünü eğlendirmek istedi, belki de karşısındaki kişiyi denemek istedi bilemiyorum.
Erkekler bencil oluyorlar ona aşık olsa ne seni ne çocuğunu görürdü gözü, forumda kaç tane örneği var mutlu evliliğini başka bir kadın yüzünden bozan erkeklerle alakalı.
Ben ayrıca o kadar süre sonra hala o kadını seveceğini sanmıyorum, o kadar vefakar değillir emin ol.
eşim gittikçe garipleşiyor.sanki bu olay hiç olmamış gibi davranıyor.konusunu açtırmıyor.bi özür bile dilemedi ama her fırsatta beni asla bırakmayacağını söylüyor. eğer ben görüştüğünü fark etmeseymişim biraz konuşup ben evliyim diyip tekmeyi basacakmış güya neden dedim madem benden vazgeçmeyeceksin neden yaptın dedim. merak dedi meraktan mı onca şeyi yazdın dedim. sonunda egomu tatmin etmek için dedi. egomu tatmin ettikten sonra beni rahatsız etme diyecektim dedi. konuşmalarımız ilerleyince benden şikayetlerini sıralamaya başladı.benim onu sevdiğimi anlayamıyor,ilgi göremiyormuş. ben ona sevgimi göstermediğim için gözü dışarıya kayıyormuş.her erkek başka kadınları merak eder ama evli olduğum için nefsime engel oluyorum dedi (buradan anladığım eşim o kadından başka kadınları aslında merak ediyomuş gözünün dışarıya kaydığını itiiraf etti yani)sen bana karşı sevgini,ilgini,şefkatini göstersen gözümün ucuyla başkasına bile bakmam sadece evimi karımı bilirim dedii.ona göre ben suçluyum sevgi göstermediğim için ama ben ona bunu anlatamıyorum. yaşadığım şey kolay değil unutamıyorum dediğimde umursamıyor hiç bişey yokmuş gibi davranmamı bekliyor. sözlerinden anladığım kadarıyla öyle seni seviyorum falan değil beklediği bir bayan gibi sürprizler yapmamı bekliyor. aşırı bi sevgi bekliyo üstüne düşmemi istiyor.evliliğimin kurtulması için bunu bekide yapmam gerekiyo ama ben yapmak istemiyorum. sevgiyle yaklaşmak istemiyorum ona çünkü canım yanıyor. kalbimi kapadım ona ve yaralarımı sarmadan ona sarılmak beni mutsuz ediyor.zamana ihtiyacım var ama beni anlamıyor. hiç bişey olmamış gibi devam etmemi istiyor.bense kırılan gururumun parçalarını toplayıp kendimi dinleyip ondan sonra çabalamak istiyorum. şu an o gücüm yok çünkü yalandan da olsa güleryüz göstermek çok zor.zorluyor beni daha ççok kırıyor gururumu ben sevgi göstermezsem başka kadın sinyallerini veriyor bana utanmadan tehdit ediyor aklınca. ama ben ondan vazgeççtim aslında aynı evde olsam bile acıtmazki benim canımı artık....
Eşin zeytinyağı gibi üste çıkmayı başarmış, sen ilgilenmiyorsun diye gözü dışarıya kayıyormuş ilgilensen kaymazmış o zaman o da seninle ilgilensin.
Ben mantıklı bulmuyorum bu açıklamasını suçu sana atmış, tamam her erkek imkan bulursa aldatır isterse evde afrodit gibi karısı olsun ama suç kendinindir yok karım benimle ilgilenmiyor o yüzden aldattım demek saçma.
Bütün bu olaylardan sonra senden nasıl ilgi sevgi bekliyor onu da anlamış değilim.
Ayrıca ilgilenmesi gereken kişi eşin, erkeklerin de eşlerine süprizler yapması şımartması gerek herşey karşılıklı, kendisi yapmıyorsa senden bekleyemez.
Bence kendini ondan bağımsız yaşamaya alıştır, zaten kafanda bitmiş bir evlilik nafakanı alırsın malların yarısını alırsın terkedersin, emin ol bu sefer senin peşinden ayrılmaz erkekler böyle dengesiz.
Eşin zeytinyağı gibi üste çıkmayı başarmış, sen ilgilenmiyorsun diye gözü dışarıya kayıyormuş ilgilensen kaymazmış o zaman o da seninle ilgilensin.
Ben mantıklı bulmuyorum bu açıklamasını suçu sana atmış, tamam her erkek imkan bulursa aldatır isterse evde afrodit gibi karısı olsun ama suç kendinindir yok karım benimle ilgilenmiyor o yüzden aldattım demek saçma.
Bütün bu olaylardan sonra senden nasıl ilgi sevgi bekliyor onu da anlamış değilim.
Ayrıca ilgilenmesi gereken kişi eşin, erkeklerin de eşlerine süprizler yapması şımartması gerek herşey karşılıklı, kendisi yapmıyorsa senden bekleyemez.
Bence kendini ondan bağımsız yaşamaya alıştır, zaten kafanda bitmiş bir evlilik nafakanı alırsın malların yarısını alırsın terkedersin, emin ol bu sefer senin peşinden ayrılmaz erkekler böyle dengesiz.
kız bırakmış eşimi zamanında keşke eşim bırakmış olsaydı o zaman inanırdım onu sevmediğine yada bi heyecan olduğuna
madem gidecek yerin yok ve birde çocuğun var kendinde değişiklikler yap eşine her daim daha güzel daha çekici görünmeye bak..eşin tekrara aşık olsun sana...senin yanında diğeri aklına bile gelmesin derim ben...bildiğini sen yine belli etmee..bakalım eşinde değişiklil olacak mı unutma kadının erkeğe karşı silahı herzaman cazibesidir..eğer ki yine bir değişiklik olmazsa ailen ile konuş düzgün bişeye karar versinler..bu arada kadının kendi ayaklarının üzerinde durmasının gerekliliğini birkere daha çok iyi anlıyoruz.kadının mutlaka güvenilir bir eşi yada işi olmalıymış..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?