kumrunun yaşadıklarının aynısını bende yaşadım...2005 yılında 8aylık evliydim ailem gel dedi ama gidemedim...direk onunla konuşmamış ama bi bayanla arkadaşlık kurmuş ona anlatmış. kadın sormuş evlimisin evliyimama mutlu değilim.babm zorladı evlnmeye felan yazmış sevdiğinden bahsetmiş kadına msnda kaydettim görüşmelerini... çıktısını aldım babsına gösterdim bu kadar seviyoduda beni niye yaktınız diye... nişanlıyken istemiyodum onu beni almak için yapmadığı oyun kalmamıştı bide seviyo sandım. nişanlıyken ailem destek olmadı ayrılmak istedim olmadı yinede sevdim kabullendim... msnde görüşmelerini yüzüne firlattım inkr inkar başka bişey yok... bana tokat attı özür yerine...neyse zor olsa geçti yani geçmedi ben miş miş gibi yaptım...bende kumru gibi hissediyodum bişeyleri sevmediğini ince bi çizgi vardı aramızda... hergün sabahlara kadar ağlıyodum yanıma yaklaşmıyodu internetin başından kalkmıyodsdu... o kadar çok şey varki çok uzun. seneler sonrakorktuğum başıma geldi. bu yeni biface açmış. normalde bende ekli isim benzer 2harf farkı var. mesela ahmet ise ahmedim diye faceaçmış. bi baktım o ama bende ekli ...Rabbim gösterecekya bana... bi baktım bu facesinde ekli adını felan biliyodum. şarkılar hediye etmiş dön desen dönerim. ceclinin dön şarkısı sabaha kadar bekledim niye aramadın felan telefonda konuşmuşlar... bu konuşmalar ben annemlere gittiğimde olmuş...
geldi inkar etti tamamda işte kanıtı önce telde konuşmadık sonra 2 kere konuştuk felan dedi.... ver dedim numarasını bende kocasını arayacam arkadaş arkadaş konuşacam.. olmaz dedi yuvamı yıkaacan. benimki yuva değilmi.... işin kötüsü ben hariç bütün akrabalar ekli ve görüyolar laf çakıyolar ben anlamıyom. hayır yani bi halt yiyon gizli ye ama niyeti okadar bozmuş ki önce onun gönlünü yapacak hazır aklarabarda duymuşken beni ufak ufak yollayacak... canım seneler önce öğrendiğim kadar acımadı çünkü bi insan kaç kere ölür... dedim çekileyim aranızdan yok öyle yok böyle... yine gidemedim sınavıma 10gün vardı... yazıklar olsın yazıklar şu haltı sınavdan sonra yeseydin... elim kolum bağlı sıcağı sıcağına gitmeyince sonrada hadi ben gidiyom olmuyo... bu 2 oldu ben 3ü bekliyom ve tek dileğim elimi kolumu bağlayan bi durumun olmamsı... bir yapan mutlaka yine yapıyor... hikaye yazar gibi yazıyorum çünkü yüreğim o kadar yandıki kül oldu artık...böyle bi yazı felan okuyayım hemen depreşiyo eski günlerim... ama eninde sonunda bu dünyada olmazsa ahir
ette rezil olurlar inş. böylelri... yanlız değilsin kumru inanki değilsin...
beni düşünüp merak etmen inan çok etkiledi beni nasıl bi yüreğin var senin allah razı olsun arkadaşım. değişen bişey olmadığı iiçin yazmadım. ne kadar unutmaya çalışşamda her bir kelime de aklıma düşüyo içimi sızlatmaya yetiyo maalesef benimseyememiyorum bir türlü eşimi yaşanmamış sayamıyorum böyle işte bi çıkmazın içindeyim tek bildiğim eskisi gibi mutlu olamıyorum gülümseyemiyorum hayata bi yerlerde hep içim yanıyo...
allah sendende razı olsun.yüregim geniş sewgi doluydum ama eşim beni nasıl bir insan yaptıysa insanların gözündeep kötü niyetli oldum.bunu duymamda beni çok sewindirdii inankidurumun gerçekten çok zor.ewde huzursuzluk güvensizlik nedir bilirim...inşallah zamanla atlatırsınız mutlu olursun.bunu sana hisserttirmek zorunda olan eşin.hatayı yapan o ...bekara karı boşamak kolaymış lafını çok ggeç ögrendim.içinii yakanların içinide allah yaksın inşallah.
off çok üzüldüm hele bişi yapamamak bi yabancı olarak daha da üzüyo allah yardımcınız olsun en hayırlısını diliyorum sizler için
senin içinde fesatlık yoksa insanlar ne düşünürse düşünsün allah biliyor ya.
en çokta mutsuzken içim kan ağlarkan ona mutlu gözükebilmek hissettirememek çok zor geliyor.
maalesef eşim benim ona güleryüz göstermemi evime bağlamam gerektiğini düşünüyo ve böyle bi saçma açıklama yapıyo bana
ne olursa olsun polliyana gülücükleri saç etrafına düşmanlarını gülcüklerine ez bence
Birbirlerini seviyorlarsa neden birbirleriyle evlenmemişler? Akılları şimdi mi başlarına gelmiş? Nasıl başkalarıyla evlenebilmişler? Yok böyle birşey, onların derdi aldatmak tatlı gelmiş hazır birbirini bulmuşken. Yoksa kimsenin mutsuz olduğunu sanmıyorum onların derdi başka. Sakın kendini suçlu hissetme bu konuda ve güçlü olmaya çalış. Allah yardımcın olsun.
en çokta mutsuzken içim kan ağlarkan ona mutlu gözükebilmek hissettirememek çok zor geliyor.
maalesef eşim benim ona güleryüz göstermemi evime bağlamam gerektiğini düşünüyo ve böyle bi saçma açıklama yapıyo bana
Daha önce konunu okumuş yorum yapmıştım. Eşinin böyle düşünmeye hiç hakkı yok. Aksine sana o mesaj talihsizliğini unutturmak ona yeniden güvenebilmen için kendini seferber etmesi lazım. Onun böyle bir beklenti için girmeye hakkı yok. Tekmeyi basıp gitmediğine yatıp kalkıp dua etsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?