Eşim eski sevgilisi ile mesajlaşmış..Benle mutlu olmadığını yazmış mesajında..

kumruu'nun eşiyle sorunları varr( başlıktada yazdığı gibi cnmmm malesef Allah bildiği gibi yapsın sana yol göstersin kuumru cok zor...

sorunları olduğunu biliyorum da konudan bir kaç gündür kopmuştum facebook açalım onu ekleyelim yok engelleyelim falan yazılmışta ne olduğunu anlayamamıştım da ...

aldatmak gibi bir terbiyesizliği,insanlık dışı,hayvani dürtüye (hayvanlardan da özür diliyorum çünkü aldatmak hayvanlık ötesi bir durum) aşk yakıştırması yapan basit insanlardan nefret ediyorum. aşk, sevgi , evlilik masumiyettir. aldatanların keşke alınlarında boynuz çıksa da doya doya gülseydik.... herşey bir yana evli adama ya da kadına bakmaya tenezzül edeni deffedin layıkını bulsun,siz masumiyetinizi asaletinizi hiiiççç bozmayın bu dünya etme bulma dünyası....o zavvallıları,küçük insancıkları basit hisleriyle başbaşa bırakın....hayat çok kısa, bu insanlarla uğraşmaya deymeyecek kadar güzel... kendinize iyi bakın mutlu kalınnnnn o insancıklara rağman....

arkadaşlar eşim o kadın istese bir saniye durmaz bunu çok iyi biliyorum. ne oolursa olsun ne yaparsam yapayım eşimin içinde bi uhde kalıcak o kadın beni hiç benimseyemicek. ve birgün gerçekten beni benimsese bile onu unutsa bile benim miğdem almıcak. benden soğukta dursa yakında olmaya çalışsa bana her hareketinde aklımdan silemiyorum yazdığı mesajları hatırlatıyor her bi hareketi ne olcak ne yapıcam gerçekten bilmiyorum ama bizimkisi hiç bi zaman gerçek bi evlilik olmıyacak

ahhh canım yaaaaaaaa seninki ne kadar zor bi durum ama sen yıkılma üzülme lütfen dik dur bence eşinle ayrıl yapabilirsin cesaretli ol ayakta durabilirsin al çocuğunuda yeni bi hayat yaralarını sar gör bak nasıl düzelicek hayat söylemesi kolay biliyorum ama gel dinle sen beni mutlaka ileride sen de kapılarını başka birine açarsınn

canım konumu okursan daha iyi anlarsın neden boşanamıyorum

Aldatmak gibi bir terbiyesizliği,insanlık dışı,hayvani dürtüye, aşk yakıştırması yapan basit insanlardan nefret ediyorum!!!

İçinde bulunduğun duruma gerçekten çok üzüldüm ve acayip sinirlendim sinirden duramıyorum desem yeridir yani..Allah onları bildiği gibi yapsın!!!!!!! Ben de hep derim aldatılmayı hazmedemem anında çeker giderim yüzümü göremez vs vs.. Tabi böyle bi durumda kalınca insan şartlar neyi gerektiriyorsa öyle hareket ediyormuş.. Bunuda senin güçlü ve dirayetli duruşun ANNE oluşun hatırlattı bana.. Baştan beri okudum 2 ayda neler oldu son durumlar ne beklentilerin ne durumda? ister istemez merak ettim... Profiline bakmadım sen hangi şehir desin yakın olsaydık da sıkıntılarını paylaşabilseydik keşke..Rabbim yardımcın olsun ve RAbbim kimseye göstermesin böyle acıyı...

canım eşin eski sevgilisi gel dese gelecek durumda zaten
baksana kızınızı bile alıp gitmeyi düşünüyor kadına kabul eder mi diye soracak kadar gelecek planı yapmış kafasında
sen bırakmasanda bu adam vazgeçmiş zaten senden
bi anne olarak kızına sahip çık derim bu adamdan sana koca olacağa pek benzemiyor
sende ömür tüketmeden hayatını kur bence

nefret ediyorum butun erkeklerden hepsi ayni allah kahretsin bizi soyup sogana ceviriyolar yuzsuuzler belki buna tepkiniz olacak ama kizlar soyle bakiyorumda yillar sonra bizi unutuyorlar tamtakir kuru bakir ortada kalan biziz esiyle sorunu olan biri olarak kusura bakmayin allah yardimcin olsun canim

çok zor bi durum ama doğru olan birşey war ki yazmışlar ewet erkekler istemezse çeker giderler tutamazsın zaten.ALLAH yardımcın olsun

allh yardımcınız olsun ....güçlü olun...

kardeşim. madem eşin o kadın çağırır çağırmaz gitmeye hazır, ne yap yap o kadının kocasını bul delillerle her şeyi anlat ona. ensesinde boza pişir o kadının rezil et onu. belki eşin de o zaman onun ne mal olduğunu görür, ortada kalıverir o melun kadın.

kumrudan haber alan yokmu aranızda :18:gelişme varmı ses seda yok merak ettim

beni düşünüp merak etmen inan çok etkiledi beni nasıl bi yüreğin var senin allah razı olsun arkadaşım. değişen bişey olmadığı iiçin yazmadım. ne kadar unutmaya çalışşamda her bir kelime de aklıma düşüyo içimi sızlatmaya yetiyo maalesef benimseyememiyorum bir türlü eşimi yaşanmamış sayamıyorum böyle işte bi çıkmazın içindeyim tek bildiğim eskisi gibi mutlu olamıyorum gülümseyemiyorum hayata bi yerlerde hep içim yanıyo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…