• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim eski sevgilisi ve ailesi tatil yapmışlar?

Cok doluyum kizlar içimi dökmek istiyorum 8 buçuk aylık hamileyim diye yanımda birileri kalıyor yardim amaçlı 2 3 evvel eşimin yeğeni geldi kalmaya hersey gayet normaldi.Dün muhabbet ederken laf arasında ağzından eşimin eski sevgilisi ile tatil yaptıklarını kaçırdı yada bilerek yaptı bilemiyorum 16 yaşında küçük de değil. Benden önce olmus olay sorun şu ki eşim bana dedi ki ben eski nisanlim hariç kimseyle ailemi tanistirmadim bu kız başka bi kız duyunca delirdim ben sordum oda anlattı sinirlendim eşimi aradım sordum sen yıllar evvel yaşanan olaya mi takıldın dedi evet sonuçta bana söylemedin bunu dedim ailenle tatil yapılmış vs eşimde sinirlendi kavga ettik akşam geldi yeğenine baya kızdı benle kavga etti kızı evine götürdü bir daha eşime bakma sen dedi hamile kadına bunlar mı anlatılır dedi sizce ben haksız mıyım?
Haksizsiniz evet
Hormonlarinizdan kaynaklı sanırım, yıllar öncesi şey sizi ne ilgilendirir sizene

Durup dururken bi anda mı söyledi damdan düşer gibi
Evet tatil meselesi açıldı amcamın sevgilisi vardı bi tane oda bizle gelmişti dedi bende nasıl yani dedim anlattı yani hadi ağzından kaçtı devamın neden anlatıyorsun detayini

Konuda yeğene üzüldüm, karı koca monoton hayatınızdan canınız sıkılmış arada kız çocuğunu ezmissiniz sonra barisip öpüşüp koklasmaya devam ya o çocuğun kırılan gururu ne olacak. 16 yaşında bir kız çocugu hamile bir kadina nasıl bakicak, yanınızda durmasının anlamı yok.
Karısı kızın ağzından lafları alıcak kocası da uzun uzun ayarlayıp götürüp evine bırakıcak. Kızın annesinde iş yok kızımı bu şekilde hem kullanıp hem rencide eden insanların burnundan getirirdim.
O kadar zorunuza gittiyse buyrun bosanın, fi tarihinde olmuş olay için bu kadar kuru tatava yapmaniza gerek yok. Adam/kadın geçmişini anlatmak zorunda değil.

Cok doluyum kizlar içimi dökmek istiyorum 8 buçuk aylık hamileyim diye yanımda birileri kalıyor yardim amaçlı 2 3 evvel eşimin yeğeni geldi kalmaya hersey gayet normaldi.Dün muhabbet ederken laf arasında ağzından eşimin eski sevgilisi ile tatil yaptıklarını kaçırdı yada bilerek yaptı bilemiyorum 16 yaşında küçük de değil. Benden önce olmus olay sorun şu ki eşim bana dedi ki ben eski nisanlim hariç kimseyle ailemi tanistirmadim bu kız başka bi kız duyunca delirdim ben sordum oda anlattı sinirlendim eşimi aradım sordum sen yıllar evvel yaşanan olaya mi takıldın dedi evet sonuçta bana söylemedin bunu dedim ailenle tatil yapılmış vs eşimde sinirlendi kavga ettik akşam geldi yeğenine baya kızdı benle kavga etti kızı evine götürdü bir daha eşime bakma sen dedi hamile kadına bunlar mı anlatılır dedi sizce ben haksız mıyım?
Yaptığınız sanırım hamilelik hormonlarından oldu. Normal değil yani geçmişle alakalı kavga çıkarmak. Herkes herşeyi anlatmak zorunda değil adı üstünde geçmişşşş

Evet tatil meselesi açıldı amcamın sevgilisi vardı bi tane oda bizle gelmişti dedi bende nasıl yani dedim anlattı yani hadi ağzından kaçtı devamın neden anlatıyorsun detayini
Ben hala kızın boş konuşan bi ergen olduğunu düşünüyorum ya da orda kaldığı süre zarfında size gıcık olmuş da olabilir her ihtimalde de kıza üzüldüm. Amcası uygun bir dille de uyarabilirdi. Bu kadar tantana fazla. İki koca insan yeğenden daha fazla çocuklaşmışsınız

Konuda yeğene üzüldüm, karı koca monoton hayatınızdan canınız sıkılmış arada kız çocuğunu ezmissiniz sonra barisip öpüşüp koklasmaya devam ya o çocuğun kırılan gururu ne olacak. 16 yaşında bir kız çocugu hamile bir kadina nasıl bakicak, yanınızda durmasının anlamı yok.
Karısı kızın ağzından lafları alıcak kocası da uzun uzun ayarlayıp götürüp evine bırakıcak. Kızın annesinde iş yok kızımı bu şekilde hem kullanıp hem rencide eden insanların burnundan getirirdim.
O kadar zorunuza gittiyse buyrun bosanın, fi tarihinde olmuş olay için bu kadar kuru tatava yapmaniza gerek yok. Adam/kadın geçmişini anlatmak zorunda değil.
Ay evet kızın annesi kavga çıkarsa haklı mesela

Eşiniz haklı yıllar önce yaşanmış olan olayı günümüze taşımanız saçma olmuş. Eşinizin geçmişte yaşadığı ilişkileri bilseniz ne olacak sonuçta sizden önce yaşanmış ve bitmiş. Ayrıca hemen telefonla arayıp hesap sormuşsunuz. Eşinizin sinirlenmesi normal

Bir de bu boyutu var işin gerçekten. 16 yaşında bana kalırsa çocuk zaten. Hamile bir kadına nasıl bakabilir? Resmen suçlu ilan edilmiş kızcağız.

Ay ne alakaa sizden öncesi konusunda bu kadar saçmalamasanız mı acaba?

siz evliyken mi eski sevgiliyle tatil yapılmış?
Sizden önce bir olay mı?

Ya insanlık edip gelip sizinle ilgilenende kabahat zaten. Vaktine yazık kızın ya. Bir daha sizinle muhatap olmaz umarım.
Evet evet aynen olmasın o halde herkes ağzının ayarını bilmeli kas yaparken göz çıkarılmaz yanımda olduğu sürede kendisine eziyet mi ettim asıl yardim ettiği insana ne demesi gerektiğini bilmeli insan o zaman yanımda kaldı diye ağzıma tkrsn

Buarada eşimle muhabbet ederken şey demişti ben de eskiden her flörtümü annemle tanıştırırdım annem de alışmıştı artık sorgulamıyordu adkflglgşgş buna baya gülmüştük. Yani erkeklerin kızları aileleriyle tanıştırmaları ciddi düşünme göstergesi değil takılmayın bu kadar

Evet evet aynen olmasın o halde herkes ağzının ayarını bilmeli kas yaparken göz çıkarılmaz yanımda olduğu sürede kendisine eziyet mi ettim asıl yardim ettiği insana ne demesi gerektiğini bilmeli insan o zaman yanımda kaldı diye ağzıma tkrsn
Ay düşman başına birisiniz gerçekten. Nefretten besleneceginize biraz çocuğunuzu düşünün ayıp ayıp 16 yaşında çocuğa demediğiniz kalmamış. Kimse yüzünüze bakmaz bir daha umarım.

Çocukla çocuk mu oluyorsunuz?

Back
X