Eşim eski sevgilisinden karşılık bulamadığı için benle evlenmiş :(

manifestocubayan

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2020
29
25
3
35
hikayem şöyle arkadaşlar.eşimle tanıştık cok fazla zaman geçirdik kaynaştık.bana gecmişte 2 sevgilisinin oldugunu onlarında yıllar önce oldugunu söyledi.cokda samimiydi.inanmak istedim.7 ay evli kaldık.herşey cok sorunsuzdu hep benle ilgilendi hiç güvenimi sarsmadı her fedakarlıgı yaptı.sonra basit bir sebepten boşanmak istedi.ve daha henüz davamız olmadan eski sevgilisine mesaj atmış.ben aslında sana karşı cok duygu hissettim.ama sen evlenmek istemedin eğer isteseydin olurdu diye.

şimdi ben bu insana napıyım

ya bi insan sırf kendisini başkası istemedi diye onun inadına biriyle evlenirmi.bu nasıl bir alcaklıktır
Oyle bir durum oldugunu sanmiyorum ben
Gayet sizi beğenmiş evlenmiş hevesi kaçmış evliliğin ilk sorunlarında sonra başka denizlere yelken açmayı denemiş
Boyle adamdan başkasını sevip unutamamak gibi bir derinlik beklemeniz hata
Basit bir adam olduğu çok belli kusura bakmayin

O adamın yaptığı ne iğrenç bir şey ya. Genç bir kızın hayatıyla oynuyor madem sevmiyorsun niye kızın günahına giriyorsun ki. Allahından bulsun böyle iğrenç insanlar. Sizin için çok çok üzüldüm. Evlenmek yuva kurmak gerçekten çok zor, böyle bir adamdan da artık hayır gelmez. En iyisi boşanmak, çok üzüldüm...

hikayem şöyle arkadaşlar.eşimle tanıştık cok fazla zaman geçirdik kaynaştık.bana gecmişte 2 sevgilisinin oldugunu onlarında yıllar önce oldugunu söyledi.cokda samimiydi.inanmak istedim.7 ay evli kaldık.herşey cok sorunsuzdu hep benle ilgilendi hiç güvenimi sarsmadı her fedakarlıgı yaptı.sonra basit bir sebepten boşanmak istedi.ve daha henüz davamız olmadan eski sevgilisine mesaj atmış.ben aslında sana karşı cok duygu hissettim.ama sen evlenmek istemedin eğer isteseydin olurdu diye.

şimdi ben bu insana napıyım
Erkenden kurtulmuşsunuz, üzülmeye ara verip o açıdan bakın yaşadıklarınıza. Ya 17 yıl üstüne bunları yaşamış olsaydınız, ortada 2-3 çocuk varken falan 😏

Ölümü gösterip vebayı sevdirmeye çalışmakta üstüme yoktur 🤭

Oyle bir durum oldugunu sanmiyorum ben
Gayet sizi beğenmiş evlenmiş hevesi kaçmış evliliğin ilk sorunlarında sonra başka denizlere yelken açmayı denemiş
Boyle adamdan başkasını sevip unutamamak gibi bir derinlik beklemeniz hata
Basit bir adam olduğu çok belli kusura bakmayin

ya orası öyle tabi bencede sevdi evlendi ama.eski sevgilisini benle evliyken silmişti telden hatta engellemişti.bizim boşanma işi cıkınca hemen geri telefonuna eklemiş ve mesaj atmış

Sizi sevmemiş.
E sevmeden yapılan yapılan evlilik en fazla 7 ay yürür, ayrılmanız kaçınılmazdı.

Basit sebebi merak ettim bazen bizim için basit erkekler için daha farklı algılana biliyor.

Mesaj sadece o kadar değildir herhalde karşıdan gelen ve karşıya giden başka mesajlar var mı? Tek buysa rahat sıyrılır. Neticede aşk ilanı felan yok eskiyle olmadığını yazmış.

İnsanlar evlenmeyi düşündüğü bir kişiyle karşılık bulamayıp evlenemeyince hayat boyu bekar kalmıyorlar. Bu sizi sevmeyerek evlendiği veya bir nispet olduğu anlamına gelmiyor. Ancak bir tartışma sonrası tekrar görüşmeye başlaması yanlış.
Mesajda başka neler yazıyordu?

Basit sebebi merak ettim bazen bizim için basit erkekler için daha farklı algılana biliyor.

Mesaj sadece o kadar değildir herhalde karşıdan gelen ve karşıya giden başka mesajlar var mı? Tek buysa rahat sıyrılır. Neticede aşk ilanı felan yok eskiyle olmadığını yazmış.

İnsanlar evlenmeyi düşündüğü bir kişiyle karşılık bulamayıp evlenemeyince hayat boyu bekar kalmıyorlar. Bu sizi sevmeyerek evlendiği veya bir nispet olduğu anlamına gelmiyor. Ancak bir tartışma sonrası tekrar görüşmeye başlaması yanlış.
Mesajda başka neler yazıyordu?

bizim aramız bozulunca eski sevgilisini tekrar eklemiş teline.mesaj atmamış karşıdaki yazınca oda cevap vermiş.ama biz evliyiz normalde cevap vermemesi lazım.

Karşıdaki ne yazmış. Karşıdan bi mesaj almak için telefonuna eklemesi gerekmiyor. İlk mesaj eski sevgilisinden geldiyse o nereden biliyor aranızın bozuk olduğunu?

Back
X