Eşim eski sevgilisinden karşılık bulamadığı için benle evlenmiş :(

Karşıdaki ne yazmış. Karşıdan bi mesaj almak için telefonuna eklemesi gerekmiyor. İlk mesaj eski sevgilisinden geldiyse o nereden biliyor aranızın bozuk olduğunu?
karşıdaki eski sevgilisi şunu demiş.bir zamanlar konuştuk.neden ben değilde onu tercih ettin demiş

Adam sağlam profesyonel eskiye dair bir duygu besledigi yok. Hicbir duygu sonsuza kadar kalıcı degil. Sıkıldı, bunaldı kime iş atsam diye düsündü nerden ekmek cıkarsa iste. Kızlarda saf ya hemen duyguya bürünürüz ya kanacagız ya. Eski sevgilisine hisleri olsaydı onu tercih ederdi sizi degil ama sizi etmis.

Vardı benim basımda böyle bozuntu aramız bozulunca eskilere iş atardı sonra dehledim zaten. Allah kurtarmıs sizi.

Tam tersi Evliliği de flörtleri gibi düşünüp 7 ay da boşanmak istiyor..ve boşluktan kime ne yazacağını şaşırmış gibi..

Hiç üzülmeyin.. böyle maymun iştahlidan kurtulduğunuz için bir çocuk sevindirin.

Adam sağlam profesyonel eskiye dair bir duygu besledigi yok. Hicbir duygu sonsuza kadar kalıcı degil. Sıkıldı, bunaldı kime iş atsam diye düsündü nerden ekmek cıkarsa iste. Kızlarda saf ya hemen duyguya bürünürüz ya kanacagız ya. Eski sevgilisine hisleri olsaydı onu tercih ederdi sizi degil ama sizi etmis.

Vardı benim basımda böyle bozuntu aramız bozulunca eskilere iş atardı sonra dehledim zaten. Allah kurtarmıs sizi.
hayır işte eski sevgilisi bunla evlenmek istememiş.sallamamış bunu yani zamanında.oda bu yüzden bana kancayı takmış

bişey tutturabilirmiyim
Avukata hemen ulaşsanız, dediği gibi bu konuşmaları ön resmini vs çekin, neyle karşılaşacaksınız bilmiyorsunuz. Hiç üstüne daha fazla da düşünmeyin. Böyle bir adamı zaten tutmanın size hiç bir faydası olmaz. Dul kaldım olayına hiç girmeyin. Yıl olmuş 2020.

Avukata hemen ulaşsanız, dediği gibi bu konuşmaları ön resmini vs çekin, neyle karşılaşacaksınız bilmiyorsunuz. Hiç üstüne daha fazla da düşünmeyin. Böyle bir adamı zaten tutmanın size hiç bir faydası olmaz. Dul kaldım olayına hiç girmeyin. Yıl olmuş 2020.
resimleri duruyor ama o benim eski bir arkadaşım.şu an bir sevgilliğim yok öylesine konuştuk diye iddaa edebilir

Ne kadar acı. İnstagramda kocişimle çay keyfi, evlilik gibisi yok gibi paylaşımların arka planında böyle evlilikler var işte.

birde şu var.amcası beni sevmezdi.sürekli kocamın tarafını tutardı.şimdi amcasına başka kızla konuşmalarını gönderiyimmi.senin yiğenin işte böyle biri diye

Back
X