Eşim eski sevgilisinin adını sayıkladı.

smiley04

Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2014
637
200
133
Merhabalar arkadaşlar ben iki buçuk senelik evliyim 6 ay önce doğum yaptim eşimle çok şükür iyi giden bir evliligimiz var. Eşimin nerdeyse 4 yıl konuştuğu bir kisi olmuş o kişi esimi aldatmış yalanlarini yakalamis eşim ve biz tanısmadan 2 yil önce ilişkileri bitmis. Dün gece kızımın sesine uyandim yanima aldim emzirirken eşimin mırıldandiğını duydum biraz eşime yanaştım duyabilmek için eski sevgilisinin adını söyledi iki kere ben bit anda şok tamam rüya hali kendinde değil ama ben yinede kötü oldum nasıl gördü rüyasında acaba içim içimi yiyor sabaha kadar uyuyamadim bir yanım kaldır sor dedi bir yanım boşver bilinçsizce olmuştur üstünde durma diyo nasıl davranmam lazım yardımcı olursaniz cok sevinirim iyi akşamlar.

Bilinçaltı nedeni ile böyle şeyler olması gayet normal. Kendini üzme. Kendimi senin yerine koydum. Eşim aynı şekilde sayıklasa sabah olduğunda sorardım mutlaka ama çok üstünde durmazdım. Bitmiş bir ilişki sonuçta, geçmişte kalmış artık..

Mırıldanırken yüz ifadesi nasıldı?
Ordan tahmin edebilirsin rüya içeriğini

Benim eşimde de sayıklama var umarım Birgün saçma bişey duymam bugüne kadar duyduklarımı saymazsak
Sizde olayı direk açmayın ama gece rüyanda ne gördün saçma saçma mırıldanıyordun falan de tepkisine bak ama sıkça sorup da aklıNa sokma sakın

O belki de farkında bile değildir. Ona sorup da aklına sokmazdım. Belki bir merhaba mesajı atacak vs. Ne gerek var?

Rüya bu
Belki evli bile değildi rüyasında
6 aylık bebek var diyorsunuz
Şimdi yerde mi gökte mi farkında değildir eşiniz
Illa bilinç altında o kız olacak diye bişey yok
Çok takılmayın derim başka bir falso yoksa

Benimde eşim bir gece hülya diye sayıkladi bir kerede oğlum bu kadın çok güzel yaaa dedi. Gel de parçalama ama yapacak bişi yok ne görüyordun rüyanda diye soruyorum hatırlamıyorum diyor. Hadi canım inanmam öyle dediğime diyor. Sen de çok takılma. Bilinçaltı sonuçta. Sende sayılıyor olabilirsin birilerini bilemezsin ki.eşine de sorup eşeğin aklına karpuz kabuğunu düşürme çünkü verecek bir yanıtı olmayacak.

Ben olsam sormazdım. Hatırlamıyorum diyecektir zaten. Bunu sorun yapmana değmez bence.

Ben ne zaman gün içinde eski sevgililerimden birini düşünsem aynı gece rüyama giriyor Bence kızacak sorun edecek bîr şey yokta, yinede beyefendi nostalji yapmış olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…