Eşim eski sevgilisinin adını sayıkladı.

ustunde durulcak bırsey degıl..bende bır kere eskı sevgılımı gördum neredeyse adını söyleyecektımkı uyandım esım yanımda....kı esımı cok sevıyorum......ama oluyo ıste ruyalara mudahale edemeyızkı...bence hıç ses etmeyın....hıç gerek yok esegın aklına karpuz kabugu dusurmeye

Bilinçaltı çok derindir.
Ta çocukluktan itibaren her olayı kaydeder, çıkarımlar ve yorumlamalar yapar.
Eşinize sorsanız muhtemelen hatırlamayacaktır bile. Hem kontrolü olmayan bir konuda hesap sormak çok anormal olur.
Kapatın gitsin.

yine iyi sakin davranmışsınız helal olsun ben olsaydım önce yataktan yere atardım sonrada valizini eline verip ismini sayıkladığının yanında yat derdim o da olmadı ertesi gün rüya görüyor bahanesiyle bir kaç erkek ismi sayıklardım hesap sorarsa da canına okurdum

bende çoüzülürdüm ama bardağın dolu tarafından bak sonuçta iyi anıları yok o kızla ilgili

Allah aşkına huzurunuzu bozma durduk yere. Bu zamanda mutlu , huzurlu bir yuvan, adamakilli bu kocan olduğuna sukret. Neler okuyoruz!!!

Anında sorcaktiniz simdi hatirlamaz hatirlasa da soylemez. O an yaka paca uyandirip yapacaktiniz.

Kurcalamayin bosanacak degilsiniz ya su olaydan kendinizi üzmeye gerek yok.

ne denir bilemedim cunku bende ruyamda 10 sene once tanıdıgım hic gorusmedigim arkadaslarımı gorebiliyorum bazen ama sayıklama durumu rahatsız edici cidden ben olsam soylerdim tutamam icimde:)

Ruyalarin bilincaltiyla kesin alakali oldugunu dusunmuyorum.

Ben de babamla babannemi seks yaparken gordum gecen. Gunlerce kendime gelemedim.

Sorma ya da ustunde durma. Onemli bi durum degil.

Normaldir insanlık hali bence. Üzülmeyin. 5 dakika sonra soğuk bir kefenle toprağa konulacağınızı ölü halinizi düşünün. Bu sayede böyle küçük şeyleri takmazsınız.

Oldukça sinir bozucu ama belki de adam hatırlamıyorum bile.. ben de kimleri kimleri görüyorum rüyamda ama o kadar. Gün icinde hatırlamiyorum bile.
Ama ben olsam benim de canım sıkılırdı.

Ben sorun etmezdim
Bilinçaltı ve ruyalarımızı kontrol edemiyoruz sonuçta
Kuzenimde bir ara havuçlu kek tarifi veriyordu rüyasında
Sordum senden kek tarifi isteyen mi oldu diye yooo diyordu

Eşine hiç söyleme bence bişey elde edemeyeceğin gibi eşeğin kulağına karpuz suyu kaçırmış olursun. Ada'm yok yere aaa demek onu görmüşüm rüyamda unutamadımmı yoksa falan diye düşünmesin.
Sinir bozucu bir durum ama yapacak bişey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…