Eşim eski sevgilisinin adını sayıkladı.

Bencede duşunduğu ıçn değil,ben dayımla cınsel bişey gördüm kendımı,dayımı yılda bır görürüm,ce aklıma böle bişeymı varda gördüm,tobe ılgısı yok,ona kaldıysa davıd beckham beğenıyorum,ama ruyama gırmıyor

Valla kusura bakmada ben kendimden biliorum ayni sekilde benim esimde. Ayni donem ayrilmis bu sebepten ayrilmis ve kiz biz evlendikten sonrada aradi. Ne olursa olsun uykusunda bi sayikladigini duysam bitiririm evliligi. Biz kadinlar okadar sadik olcaz esimize evimize cocugumuza.... yok ya ben kaldiramam ama sizi bilmem. Ilk isin sormak olsun gerci inkar edicektir sayiklamammisim die....

Bende eski sevgilimin adını uykumda sayiklamışım. Bekarken anneee diye sayıklardım.
Ama eşim bana hiç çaktırmamısti. Çok sonradan söyledi bana.

bilinçaltından bazı şeyleri sayıklamamız çok normal değil mi?
geçen gün ben de ayşe diye sayıklıyormuşum ve hayatımda sanırım hiç ayşe tanımadım bile.

çok umursamayın, gerçek hayatınıza odaklanın bence.

Eski bir durumu görmüş olabilir. Sonuçta ayrılmış. Eşinizin durumunda siz de olabilirdiniz. Eşinizin bir hatasını göremedim. Nitekim siz de rüyalarınızı gündüzden yazıp, gece oynamıyorsunuz. Merak ediyorsanız ;sorun. Şüphenin içinizi kemirmesinden iyidir.

Mesleğinizde danışman yazıyor. Dilerim kimse size evlilik danışmıyordur. Bu konunun neresinde sadakatsizlik buldunuz? Bu arada yeni üye olmuşsunuz hoşgeldiniz aramıza. . .

Ruyada gördüğü şeyin hesabını mi soracaksınız? Ayrıca eşinize de yazık. Eski sevgilisini yenisine kotulemis aldattı vs diye. Bu tipleri hiç sevmiyorum. Biraz iliskine saygindan bari sus. Kaldı ki kim bilir neler oldu da o noktaya gelindi

Tatlım insanların sindiremediği bir durumu rüyasında görebilmesi bence normal. Yerinde olsam eşiniz sayıklarken dürterdim. Hayırdır sayıklıyordun derdim ama , sayıkladığı ismi kendisine söylemezdim

travmatik bi şekilde ayrılmış. bilinç altına işlemiş adamın yazık. bundan dolayı onu suçlayamazsın ki. hepimizin bilinç altına ittiği şeyler vardır.

Arkadaslar yorumlariniz için tesekkur ederim hala ne yapicagimi bilemiyorum eve geldi neden soguksun diyo içimden iyi bir yaklaşim sergilemek gelmiyo

Üstünde durma evliliğinde sorun yoksa en fazla bi kere daha sayıklar unutur gider iyice zamanla.. sorup da aklına düşürme adamın hiiiç gerek yok bence..

Adami rüya goruyor diye de suclayamayiz ki..unutun gitsin..

esimde bana bir gun uyurken anne dedi ben sorun etmedim

Valla ben olsam sorar ağzınıda yırtardım.Her zamanda mantıklı davranamam yani.

Bilinç altında demek hala kadın var Yoksa kim 4 yıl önceki srvgilisini rüyasında sayıklar allesen

Canim esin unutmaya çalışmış unutmusta ama bunu bilincaltina itmis aklina ara sira gelir belki bunu dile getremicegi icin bastiryor bu da gunluk hayatta dil sürçmeleri ruyalar araciligiyla ortaya cikiyor...cok anlam yukleme evli ve mutlusun gecmis gecmiste kaldi ama ben sunu bilir sunu soylerim yasanilan hic bir sey unutulmaz sadece ask meak icin demiyorum her konuda çünkü insan beyni unutsa bile geri getrme ozellligne sahip unutma yok sadece mevcut duruma alisma var Allah gostermesn ölüm gbi durumlarda hic unutan duyduk mu aci bitmiyor unutulmuyor sadece yokluga alisiliyor...bosver sen dusunme bunu seni sevyor ki yaninda...ne gecmis ne gelecek simdi onemli ...nefes aldığım an onemli mutlu ol dert etme kendine hayat cdden kisacik

ya hanımlar özür dileyerek söylüyorum benim babam bir keresinde rüyasında yatırın şişkoyu s...cem dedi. yani rüya bu ben de konuşurum rüyamda millete saydırdığım bile oluyor babam gibi. yapacak bir şey yok maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…