Eski bir durumu görmüş olabilir. Sonuçta ayrılmış. Eşinizin durumunda siz de olabilirdiniz. Eşinizin bir hatasını göremedim. Nitekim siz de rüyalarınızı gündüzden yazıp, gece oynamıyorsunuz. Merak ediyorsanız ;sorun. Şüphenin içinizi kemirmesinden iyidir.Merhabalar arkadaşlar ben iki buçuk senelik evliyim 6 ay önce doğum yaptim eşimle çok şükür iyi giden bir evliligimiz var. Eşimin nerdeyse 4 yıl konuştuğu bir kisi olmuş o kişi esimi aldatmış yalanlarini yakalamis eşim ve biz tanısmadan 2 yil önce ilişkileri bitmis. Dün gece kızımın sesine uyandim yanima aldim emzirirken eşimin mırıldandiğını duydum biraz eşime yanaştım duyabilmek için eski sevgilisinin adını söyledi iki kere ben bit anda şok tamam rüya hali kendinde değil ama ben yinede kötü oldum nasıl gördü rüyasında acaba içim içimi yiyor sabaha kadar uyuyamadim bir yanım kaldır sor dedi bir yanım boşver bilinçsizce olmuştur üstünde durma diyo nasıl davranmam lazım yardımcı olursaniz cok sevinirim iyi akşamlar.
Mesleğinizde danışman yazıyor. Dilerim kimse size evlilik danışmıyordur. Bu konunun neresinde sadakatsizlik buldunuz? Bu arada yeni üye olmuşsunuz hoşgeldiniz aramıza. . .Valla kusura bakmada ben kendimden biliorum ayni sekilde benim esimde. Ayni donem ayrilmis bu sebepten ayrilmis ve kiz biz evlendikten sonrada aradi. Ne olursa olsun uykusunda bi sayikladigini duysam bitiririm evliligi. Biz kadinlar okadar sadik olcaz esimize evimize cocugumuza.... yok ya ben kaldiramam ama sizi bilmem. Ilk isin sormak olsun gerci inkar edicektir sayiklamammisim die....
bir depik atıp hırsını alsaydın, uyanıncada kabus görüyordun uyandırdım derdin :)
Nasil gormustunuz ruyanizdaBende eski sevgilimin adını uykumda sayiklamışım. Bekarken anneee diye sayıklardım.
Ama eşim bana hiç çaktırmamısti. Çok sonradan söyledi bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?