Eşim eskisi kadar eğlenceli değil

Peki siz eskisi gibimisiniz? Evlisiniz bunu eşinizle tartışmak yerine, buraya yazmanız çok anlamsız geldi bana :/

Ben de anlamıyorum yani evlenince eve tıkılıp , her gün koca kişisi ile karşılıklı kanepelerde yatarak vakit gecireceksek neden evleniyoruz ki? Bekarken kafama göre çıkar gezerim en azından. Evleniyorsam , evlendiğim adamla da beraber eğlenmeye gezmeye devam edeceğim, beraber güleceğim yoksa ne demeye evleneyim ki o adamla? Dertsiz başıma dert mi alacağım?

Kimisi evlenip kendi hayatını hiçe sayıp; sadece temizlik,çamaşır ,bulaşık, yemek ve kocasını memnun etmek sanıyor evliliği. Kendi hayatından vazgeçmek değil evlilik , hayatı sevdiğin biri ile paylaşmak aslında.
Evlenmek hayatın güzelliklerini hayatınızın insanıyla "paylaşmak"tır,er kişisine hayatını adayıp hep onu mutlu etmek değil.
Dediklerinize sonuna kadar katılıyorum. :)

En sevmediğim erkek tipi, sevgiliyken harika zaman geçirip güvenip evlenince TV karşısından ayrılmayan erkek .
Benim bir arkadaşım kampta tanıştığı çocukla evlendi. İkisi de kampci,ortak zevkleri var, AVM yerine doğada olmayı seviyorlar.. sevgililik-nisanlilik gezip kamp fotoları atmakla geçti.
Ama evlenince kesildi fotolar. Bir kere karşılaştık, ayak üstü bir ton söylendi kocasına. 'Adamın hayatı TV karşısında geçiyor, dirdirla ısrar kıyamet dışarıya çıkıyoruz,onda da AVM'de yemek tatlı alıyor' dedi.
Yani be adam,yasamak istediğin böyle bir hayatsa fragmanda niye başka şeyler yayimlayip insanları şaşirtiyorsun?

:( :( insan bazen kaderinden mi kacamiyor ya da kendi kaderini kendisi mi belirliyor gercekten haddimiz olmayan konular sanırım.
Insanlarin sahtekarliklarini ve degisimleribi görüp okudukca cok üzülüyorum
Yazik degilmi o kiza ya
Tv benim en buyuk düşmanlarimdan biridir. Esimin de kankasi evde acik olmadığında,cunku o evde yoksa açık olmaz. Eve geliyor bana diyor ki cenaze mi çıktı evden nasil böyle oturuyorsun.

Sen almanyaya sonradanmi geldin yoksa ordami büyüdün?
Bekarken çok özgürce ve özgüvenli gezen tozan içkili ortamlarda bulunan bir kiz
Nasil oluyorda eşim beni öldürür diye eziliyor?
Nasil oluyorda eşi için arkadaş cevresi kalmiyor?
Kizim bak,burda biraz sende hata var.
Sen o adamin esiri değilsin ,bu kadar korkma ,birde almanyada yaşiyorsun canim.Her türlü güven var .
Eşini her adimdan izin alma.Ben buraya gidiyorum de tamam ,haa sana dayakla tehdit ediyorsa demekki adam şiddete meyili.
Tabiki artik eskisi gibi olamaz ama söylediğin gibi hafta bir dişariya gidilebilinir.Ama artik mekan deģişik olur bar ve disco yerini belki çocuğu doğada gezdirmek gibi.

Almanyada nerde yaşiyorsun ?
Ben seninle gezerim ,yakin olursan.
Bana özelden bildire bilirsin

Ben sizi anlıyorum
Alkol almadanda eğlenilebilir
Üniversitedeyken neredeyse her haftasonu iyi bi clubte ‘şimdilerde kapatıldı’parti olurdu ve ben alkol kullanmıyordum gayette gidip ya oynuyodum elime elma suyumla veya churchill ya da oturup müzik dinliyordum sanatcı dj cıkmıssa vs
Ama yani adam istemiyormus
Kız arkadaslarınızla gitseniz ona da mı izin vermez

Ya içimi okudun bende aynen öyleEskiden kulüpte çalışıyordum dansçı olarak ne yalan söyleyim dans etmek istiyorum eğlenmek istiyorum çoktandır yapmadım ben bunu eşimi açıklayınca eşim beni yanlış anlıyor ne yapacağımı bilemiyorum hiçbir yere yollanıyor arkadaşlarım yok. Ailem de yok yanımda kaynanam ve görümcem var ama onlarla da ne kadar eğlenebilirim ki anlamıyor beni alışverişe çıkmak Şöyle bir dolanmak ona eğlence gibi geliyor ama ben kulübe gitmek istiyorum Gerçekten iki haftadır dışarı bile çıkmadım inanır mısın
anlamasını beklemeyın , anlamaz ve tahmınımce o tarz ortamları kafası pek kaldırmıyorsa gurultulu ortamda bulunmak ıstemeyebılır.
sızde kulube degılde canlı muzık yapılan restorant tarzı mekana gıtmeye ıkna edın, bebegı de bırakın bır ıkı saatlıgıne kayınvalıdenıze basbasa ıkınızınde eglenecegı seyler yapın derım ben , sonucta sızınde zevk aldıgınız seylerı yapmaya ıhtıyacınız var evlenmıs olabılırsınız sorumluluklar olabılır ama arada kaçamak yapmak kımseye zarar vermez.

Ya evliliğin tadını çıkar diyorsun da ben bu kişiyle zaten iki sene evlilik hayatı yaşadım 10’dan sonra evlilik kararı aldık yani zaten bunaltıcı bir durum bebeğimi emzirmeyi bıraktım bir kaç sorun yüzünden kaynanam baka bilir. İşte her şeye bir cevap var her şey yapılabilir ama ben bu adam istemedikçe hapis gibi yaşayacağım
Evli gibi yaşamakla evli olmak ayni sey degil. Istersen ayni evde yasarken git nikah kıy emin ol isler değişiyor. Ayrıca sadece emzirmek değil ki konu. Genel olarak o bebek henüz ana kucağı bebeği. Yani yaşadıkların bebek sahibi bir çift için çok normal. Ama anladığım kadarıyla bu eğlence işi senin için sadece patlama noktası olmuş asıl derdin değil.

Back
X