- 24 Eylül 2018
- 8
- 3
- 86
- 31
- Konu Sahibi hilali_yigidim
Peki siz eskisi gibimisiniz? Evlisiniz bunu eşinizle tartışmak yerine, buraya yazmanız çok anlamsız geldi bana :/
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunu anca eşimle kavga ettikten sonra yapabiliyorum ama gelsin eve yine konuşucam hemen sinirleniyor böyle değildi bu herif ya
O kapıdan çık o zamanDemedim sanki bunlarıkapı orda diyor
Evlenmek hayatın güzelliklerini hayatınızın insanıyla "paylaşmak"tır,er kişisine hayatını adayıp hep onu mutlu etmek değil.Ben de anlamıyorum yani evlenince eve tıkılıp , her gün koca kişisi ile karşılıklı kanepelerde yatarak vakit gecireceksek neden evleniyoruz ki? Bekarken kafama göre çıkar gezerim en azından. Evleniyorsam , evlendiğim adamla da beraber eğlenmeye gezmeye devam edeceğim, beraber güleceğim yoksa ne demeye evleneyim ki o adamla? Dertsiz başıma dert mi alacağım?
Kimisi evlenip kendi hayatını hiçe sayıp; sadece temizlik,çamaşır ,bulaşık, yemek ve kocasını memnun etmek sanıyor evliliği. Kendi hayatından vazgeçmek değil evlilik , hayatı sevdiğin biri ile paylaşmak aslında.
En sevmediğim erkek tipi, sevgiliyken harika zaman geçirip güvenip evlenince TV karşısından ayrılmayan erkek .
Benim bir arkadaşım kampta tanıştığı çocukla evlendi. İkisi de kampci,ortak zevkleri var, AVM yerine doğada olmayı seviyorlar.. sevgililik-nisanlilik gezip kamp fotoları atmakla geçti.
Ama evlenince kesildi fotolar. Bir kere karşılaştık, ayak üstü bir ton söylendi kocasına. 'Adamın hayatı TV karşısında geçiyor, dirdirla ısrar kıyamet dışarıya çıkıyoruz,onda da AVM'de yemek tatlı alıyor' dedi.
Yani be adam,yasamak istediğin böyle bir hayatsa fragmanda niye başka şeyler yayimlayip insanları şaşirtiyorsun?
anlamasını beklemeyın , anlamaz ve tahmınımce o tarz ortamları kafası pek kaldırmıyorsa gurultulu ortamda bulunmak ıstemeyebılır.Ya içimi okudun bende aynen öyleEskiden kulüpte çalışıyordum dansçı olarak ne yalan söyleyim dans etmek istiyorum eğlenmek istiyorum çoktandır yapmadım ben bunu eşimi açıklayınca eşim beni yanlış anlıyor ne yapacağımı bilemiyorum hiçbir yere yollanıyor arkadaşlarım yok. Ailem de yok yanımda kaynanam ve görümcem var ama onlarla da ne kadar eğlenebilirim ki anlamıyor beni alışverişe çıkmak Şöyle bir dolanmak ona eğlence gibi geliyor ama ben kulübe gitmek istiyorum Gerçekten iki haftadır dışarı bile çıkmadım inanır mısın
Evli gibi yaşamakla evli olmak ayni sey degil. Istersen ayni evde yasarken git nikah kıy emin ol isler değişiyor. Ayrıca sadece emzirmek değil ki konu. Genel olarak o bebek henüz ana kucağı bebeği. Yani yaşadıkların bebek sahibi bir çift için çok normal. Ama anladığım kadarıyla bu eğlence işi senin için sadece patlama noktası olmuş asıl derdin değil.Ya evliliğin tadını çıkar diyorsun da ben bu kişiyle zaten iki sene evlilik hayatı yaşadım 10’dan sonra evlilik kararı aldık yani zaten bunaltıcı bir durum bebeğimi emzirmeyi bıraktım bir kaç sorun yüzünden kaynanam baka bilir. İşte her şeye bir cevap var her şey yapılabilir ama ben bu adam istemedikçe hapis gibi yaşayacağım
KatılıyorumO hayattan sonra böyle hapis hayati cekilmez ki