Esim ev islerine cok karisiyor....

lal32

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2010
3.864
40
163
merhaba arkadaslar,

size esimle olan bazi sorunlarimdan bahsetmistim hatirlarsiniz...bu sefer ki problem baska...esim ev isine cok karisiyor...camasirindan tut, lavabo da kalan köpüge kadar...her konuda beni düzeltmeye calisiyor...ve ben buna asiri sinirlenip tepki veriyorum...örnegin cumartesi gecesi camasir yikadim...yanima geldi...diger carsafi niye bunlarla yikamadin dedi...bende bu camasirlar solabilir o koyu renk dedim...kötü bi niyetle sormasa bu cevap onu tatmin etmesi gerekir(daha öncede bu konuda defalarca tartistik) ne yani o simdi koyu renki mi dedi...bende bunun üzerine sinirlendim...sahur vakti kavga ettik...

simdi merak ettigim sizin esinizde ev isine cok karisiyormu?bu normal mi? gecici bi sürec mi?

böyle durumlarda ben nasil davranmaliyim?

tavsiye ve yorumlarinizi bekliyorum...

cogu zamanda camasiri az attigima karisir...ama bazen mecbur kaliyorum...sonucta calisan bi bayanim ve yeri geliyor ortadan kalksin istiyorum daha az atiyorum...

kendin yap o zaman de

ay ev işine karışan erkekte hiç çekilmez hani, beğenmiyosan kendin yap dimi

emeklilikte birbirinizi yersiniz valla

malesef karışıyorlar zamanla azalıyor ama yok olmuyor, benim eşiminde var böyle huyları ama çamaşır makinesinin içine bakmamıştır , bazen dolaplarda kalmış kuru yiyecekleri çıkartır bunları önce pişir der falan her zaman yaparız bu tartışmalar karışma bana derim karışma ben senin işine karışıyor muyum derim

kendin yap o zaman de

ya problem su ki esim sadece sordum diyor ama bunun bi alt yapisi oldugu icin ben saf bi niyetle sorduguna inanmiyorum...

kendin yap desem ne ki sonunda yine ben yapiyorum...de de dur anca....

ya biz bu konu yüzünden cok tartisiyoruz e haliyle gururuma ve özellikle sinirime dokunuyor...

benim eniştem de teyzemin her haltını eleştirir. 60-70 yaşlarında adam ve hala böyle. yapı meselesi. çok sinir bozucu

kendi eşyalarını o yıkasın ütülesin bilmem ne yapsın, beceremeyince görür o gününü ciddiyim ona yaptır da bi ders olsun. sonunda ben yapıyorum diyosun ya, yapma.tabii eğer gerçekten eleştirmek için eleştirdiğini düşünüyorsan. gelsin paşa paşa yanlış davrandığını kabul etsin. gerçi çok gururludur bence, çarşaf konusunda bile hala üstelediğine göre

Son düzenleme:
kendin yap o zaman de

benim abimde çok karışır iyi bizim gelin çekiyor vallahi
benim hiç bişeyime hiç kimse karışmaz çok rahatım yaa..
allah sana sabır versin konu sahibi arkadaşım ama karıştırmamaya çalışın herkes kendi işine baksın.beğenmiyosa kendisi alsın yapsın

ya problem su ki esim sadece sordum diyor ama bunun bi alt yapisi oldugu icin ben saf bi niyetle sorduguna inanmiyorum...

kendin yap desem ne ki sonunda yine ben yapiyorum...de de dur anca....

azarlamaya devam et, pintilikle suçla, kalk makineye çamaşır at ben beceremiyorum de, yavaş yavaş vazgeçeçecektir, bunlar anca bundan anlar, lüzumsuzlar

benim amcam öyle herşeye karışır,ay hayat boyu öyle bir eş istememiştim şükürki eşim öyle değil.çok kötü canım ya.allah sabır versin. erkek ev işine karışmaz ya çok itici.

ne mutlu sana canim...

esim bazen cok ileri gidiyor....seytan diyor yikama camasirlarini kendi yikasin...

benim amcam öyle herşeye karışır,ay hayat boyu öyle bir eş istememiştim şükürki eşim öyle değil.çok kötü canım ya.allah sabır versin. erkek ev işine karışmaz ya çok itici.

ben de çok itici buluyorum yaa, karı gibi afedersiniz

sen bildiğini yap bencee konuşsun dursun boş kaldığı için vakti var sanırım konuşuyorr yapacak işi olsa konuşmaya hali olurmu acaba takma kafana bencee:))

ne mutlu sana canim...

esim bazen cok ileri gidiyor....seytan diyor yikama camasirlarini kendi yikasin...

gece falan at sende çamaşırları cnm o görmeden madem ne yapıcaksın demekki yapısı bu değişmiyo işte bazı huyları bu erkeklerin.kaynana gibi dır dır evin içinde hiç çekilmez be

sen bildiğini yap bencee konuşsun dursun boş kaldığı için vakti var sanırım konuşuyorr yapacak işi olsa konuşmaya hali olurmu acaba takma kafana bencee:))

zaten öyle is yeri kisa dönem calismada yani esim sürekli evde....

Huyu mu böyle yoksa biraz cimri mi?
Bizim psikopat bir komşu vardı, adam evden işe giderken kola ve benzeri tüm içecekleri bile kalemle işaretlermiş, gelince de bakarmış neyden ne kadar içilmiş diye, sonra da vır vır vır.

Hani çamaşıra falan karışıyorsa, ekonomi olsun, daha çok çamaşır bir kerede yıkansın diye biraz cimrilikten mi kaynaklanıyor acaba?

valla kızlar nedendir bilmiyorum, kendi yapmayıpta söylenen erkek, kadınların beyninde bi yeri dürtüklüyo, insanda şartel atıyo yani

geçen kek yaptım karıştırdığım kabı ıslatmayı unutmuşum, diğer yemeklerle uğraşırken

iftardan sonra kabı yıkamaya çalışırken, bana diyo ki kalıbı ıslat dicektim unuttum diyo

bana söylemeyi düşünene kadar sen ıslatıversene işte
alt tarafı su doldurcak yani

Son düzenleme:
ayyy o ne öyle madem o kadar karışıyor bıdahakı makıneyıde o asacak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…