kendin yap o zaman de
ay ev işine karışan erkekte hiç çekilmez hani, beğenmiyosan kendin yap dimi
emeklilikte birbirinizi yersiniz valla
ya problem su ki esim sadece sordum diyor ama bunun bi alt yapisi oldugu icin ben saf bi niyetle sorduguna inanmiyorum...
kendin yap desem ne ki sonunda yine ben yapiyorum...de de dur anca....
kendin yap o zaman de
ay ev işine karışan erkekte hiç çekilmez hani, beğenmiyosan kendin yap dimi
emeklilikte birbirinizi yersiniz valla
ya problem su ki esim sadece sordum diyor ama bunun bi alt yapisi oldugu icin ben saf bi niyetle sorduguna inanmiyorum...
kendin yap desem ne ki sonunda yine ben yapiyorum...de de dur anca....
merhaba arkadaslar,
size esimle olan bazi sorunlarimdan bahsetmistim hatirlarsiniz...bu sefer ki problem baska...esim ev isine cok karisiyor...camasirindan tut, lavabo da kalan köpüge kadar...her konuda beni düzeltmeye calisiyor...ve ben buna asiri sinirlenip tepki veriyorum...örnegin cumartesi gecesi camasir yikadim...yanima geldi...diger carsafi niye bunlarla yikamadin dedi...bende bu camasirlar solabilir o koyu renk dedim...kötü bi niyetle sormasa bu cevap onu tatmin etmesi gerekir(daha öncede bu konuda defalarca tartistik) ne yani o simdi koyu renki mi dedi...bende bunun üzerine sinirlendim...sahur vakti kavga ettik...
simdi merak ettigim sizin esinizde ev isine cok karisiyormu?bu normal mi? gecici bi sürec mi?
böyle durumlarda ben nasil davranmaliyim?
tavsiye ve yorumlarinizi bekliyorum...
benim abimde çok karışır iyi bizim gelin çekiyor vallahi
benim hiç bişeyime hiç kimse karışmaz çok rahatım yaa..
allah sana sabır versin konu sahibi arkadaşım ama karıştırmamaya çalışın herkes kendi işine baksın.beğenmiyosa kendisi alsın yapsın
ne mutlu sana canim...
esim bazen cok ileri gidiyor....seytan diyor yikama camasirlarini kendi yikasin...
benim amcam öyle herşeye karışır,ay hayat boyu öyle bir eş istememiştim şükürki eşim öyle değil.çok kötü canım ya.allah sabır versin. erkek ev işine karışmaz ya çok itici.
ne mutlu sana canim...
esim bazen cok ileri gidiyor....seytan diyor yikama camasirlarini kendi yikasin...
sen bildiğini yap bencee konuşsun dursun boş kaldığı için vakti var sanırım konuşuyorr yapacak işi olsa konuşmaya hali olurmu acaba takma kafana bencee:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?