Esim ev islerine cok karisiyor....

yemek konusu da ayri bi konu tabi...sorarim caninin istedigi bisey varmi onu yapayim derim...bana sorma niye bana soruyosun der...sorma der...sonra mutfaga gelir yine isime karisir...

ya otursun oturdugu yerde ona ne niye o carsafı digeriyle yıkamadıgından?
ay oturup bide bunu mu düsünüyor?
ben olsam sormam bile hatta görmem bile gereksiz ilgili bu konularla!
erkeklerin ev isine karısmaları vs. cıldırtıyor beni!

nefret ederdim böyle erkeklerden ama büyük konuşmuşum malesef benimkide çok karışır mesela buzdolabını kendime göre yerleştiririm sonuçta
ben kullanıyorum demi yok beyimiz begenmez bide söylene söylene kendine göre ayarlar eee tabi bende dayanamıyrum ne kadar büyük kavgalarımız olursa olsun hala aynı huylu huyundan vazgeçmiyor ne yazıkki

İşime Karışmaz..
Yardıma İhtiyacım Olursa; Bekle İzin Günümde Beraber Yaparız Der..

Sen Çok Haklısın, Böyle Ev İşlerine Burnunu Sokan Erkekler Çekilmez..
Ya Yardım Edecek, Ya Dokunmayacak..
Ama Her Halta Karış Elini Sürme..
Olmaz Öyle..

Ama Yapacak Bir Şey Yok..

Allah Başka Dert Vermesin..

benım esımde baslarda boleydı ama sımdı deıl once guzellıkle soledım ben sana karısıomuyum proje cızerken o olmadı
sole yap dıomuyum dıe anlatmaya calıstım pek ıse yaramadı 2gun sonra gene basladı sonra kızdım ve sonunda yorum yaptıı
an ısı oracıkta bıraktım sen devam et dedım sok oldu kaldı ıs gunlerce sonunda pes dedı ve artık yapmıo
cok nadır agzından kacırıo lda espırı oldu aramızda guluoruz sımdı

allah sabır versin canım kusura bakma ama benim bile gırtlağını sıkıveresim geldi kocanın ...bence ona hiç cevap verme konuşsun dursun sorsun dursun sen bildiğini oku herşeyini istediğin gibi bildiğin gibi yap...susmakta bi tepkidir hatta en güzelidir...

yada şunuda yapabilirsin elini hiç bir işe sürme otur tv izle yat keyfine bak ...evide b....k götürsün umursama ....eşin niye yapmadığını soracaktır ...sen yap sen benden daha iyi biliyorsun bu işleri de....ikiside denemeye değer...onun bu alışkanlığını bırakması için her yol mübahtır...

eşiniz cimri mi? ona göre siz müsrif davranıyorsunuz o da size müdahale ediyor gibi geldi.ama yine de sinir bozucu.
eşim o tür şeylere karışmaz. ama bazı konularda fikir verir ve yardımcı olur. hiç ilgilenmemesi de kötü olurdu...

Son düzenleme:

valla hangi sebebten bunu yaptigini anlamiyorum...daha önce esim hic cimri degildi ama sanirim sorumluluk altina girince cimrilesti....

nefret ediyorum. benim eşim çok karışıyor. bulaşık çıktığı an yıkanmasını istiyor. daha dün akşam yemeği buzdolabına tencereyle koydum diye tavır yaptı. artık kızıyorum kendisi yapıyor.

Benim babam çok karışır annemden çok düşünür hatta evde ne bitmiş ne eksik ne yıkanmamış ve geçici de değil huy bu canım geçmesi zor hep titiz hep düzenli ise bu huyundan vazgeçeceğini pek sanmıyorum. Sen de biraz daha dikkatli özenli ve anlayışlı olmalısın böyle biriyle bir arada yaşayabilmek için.

canim malesef esim titiz biri degildir benim eksigimi arar sadece....

benimki yeni evliyken bir karışmıştı pantolonlarından biri için bu kumaş çok mu kırışıyor nedir haline bak dedim çamaşır toplarken o da düzgün asamamışsın ondan dedi ben de beğenmiyorsan kendin asarsın dedim ondan sonra da her çamaşırda çağırdım gel şu pantolonlarını kendin düzgünce as diye ikinciden sonra özür diledi garibim gerçi haklıydı ama olsun karışmasın işime sonuçta ütüleyen benim :)) ama Allahı var artık hem yardım ediyor hem de ben yaptığım şeyi (genelde yemek ) beğenmediğimde harika olmuş diyor

ufak çaplı bir ders fena olmayabilir bir süre her çamaşır atacağında çağır gel ben bilemiyorum neyi neyle atalım sonra söyleniyorsun de hatta bu çağırmalar tam rahatça otururken yorgunken yeni oturmuşken spor programı izlerken falan olabilir o artık senin insafına kalmış )) gelmez gene de karışırsa atarken bakacaktın geçti artık dersin :))

bu arada color fix ve benzer markalı ürünler var büyük marketlerde oluyor mendil gibi çamaşırın içine koyunca koyulu açıklı renkler beraber yıkayabiliyorsun rengi atan olursa o mendilçekiyor kendine ve bu arada işe de yarıyor kayınvalidemin eşime aldığı herşeyin rengi atar da ben de ilk yıkamada bunu koyuyorum diğer çamaşırları kurtarıyor hem de açık koyu bir arada ancak bir makinelik çamaşır varsa tasarruf sağlıyor aklında olsun

Son düzenleme:
aman erkek milleti boşver benim eşimde yapar onu beyazlarla atar ben atma onu derim ya beyaz ya işte diye birde tirip atar hyr o soluyor gene mavi pembemi giymek istiyorsun çamaşırlarını derim susar. 2 kere çamaşırları renklendirdide benim kocacım. ama zamanla öğrendi artık neleri birlikte atacağını gerçi gene yapıyor bişeylerde yumuyorum gözümü nabayım. hiç sinirlenme çok biliyorsan gel kendin yap de bir bakmışın dışarıda almış soluğu :)))

Bence annesi titiz ve becerikli erkekler karışıyor. Bizimkinin anası ne ki danası nolsun. Anası siyah çantanın söküğünü turuncu iple dikerdi, danası da daha pijamasını düzgün katlayamaz.Buzdolabını açmışlığı 3-4 ü geçmez. O yüzden de hiçbir şeye karışmaz.Böyle de kendini evin hanımı değil, annesi gibi hissediyor insan.Hayatın epey bir bölümü paylaşılmıyor. Direkt ben karar veriyorum, eksiğine gediğine ben bakıyorum, ben sürekli takip ediyorum. Beyefendi rahat.

Katılıyorum babannem de böyle çok titiz babama da bulaşmış ve galiba bana da bulaşmış diye korkmaktayım her şey düzgün yerli yerinde olsun istiyorum yamuk yumuk baştan savma yapılan hiç bir şeyi beğenmiyorum karmaşaya, dağınıklığa ve pisliğe hiç tahammülüm yok anında sinirleniyorum .

hiç bekleme kardeşim huylu huyunu bırakmaz öyle devam eder
birde arkadaşlar karıştırma diyorsunuz ne yapsın bu kadın laf anlamıyorsa atsa atılmaz satsa satılmaz kocası sonuçta kendini bilse
kadınlar her işini bilir ona karışmak düşmez o kendini bilmiyor

Son düzenleme:
hiç bekleme kardeşim huylu huyunu bırakmaz öyle devam eder
birde arkadaşlar karıştırma diyorsunuz ne yapsın bu kadın laf anlamıyorsa atsa atılmaz satsa satılmaz kocası sonuçta kendini bilse zaten kadın her işini bilir ona karışmak düşmez o kendini bilmiyor

benim kocamda hiç bir şeyime karışmaz. anlamazda zaten.
sadece buzdolabında zamanı biraz geçmiş bir şey görse, bunları çürütüyorsunda niye yedirmiyorsun bize der.

ilk zamanlarda eşimde neden bu kadar temizlik yapıyorsun...herşeyi bi yere kaldırma biraz ortalıkta dursun...rahat edemiyorum ortada olsunki göreyim aramak zorunda kalmayayım
...çok resmi geliyor ev bana bekar evinden sonra
bünyem kaldırmıyor derdi

ay ne guldummm...canta bi an gozumun onune geldide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…