hiç karışmaz canım eşim
hatta bazen azcık karışsın istiyorum "sence bunu mu alsam şunu mu" sorarım bi temzilik ürünü yada başka bişey hakkında "bana sorma kuzu yaa, hangisini alırsan al" der sinir olurum..
en sevmediğim de "ne yemek yapsam" soruma "ben anlamam" demesi
ama ne yaparsam yapayım bi güzel över her defasında :))
ütüm dağ gibi birikse bile, "yoruluyosun zaten işte boşver, sonra yaparsın" der ve o ütü bazen 1 hafta beklese de salonda hiç bişi demez..
karışmaya kalksa kıyametleri kopartırım o ayrı mevzu gerçisinir olurum ben, kaynana gibi davranmasına erkeklerin.. :26:
merhaba arkadaslar,
size esimle olan bazi sorunlarimdan bahsetmistim hatirlarsiniz...bu sefer ki problem baska...esim ev isine cok karisiyor...camasirindan tut, lavabo da kalan köpüge kadar...her konuda beni düzeltmeye calisiyor...ve ben buna asiri sinirlenip tepki veriyorum...örnegin cumartesi gecesi camasir yikadim...yanima geldi...diger carsafi niye bunlarla yikamadin dedi...bende bu camasirlar solabilir o koyu renk dedim...kötü bi niyetle sormasa bu cevap onu tatmin etmesi gerekir(daha öncede bu konuda defalarca tartistik) ne yani o simdi koyu renki mi dedi...bende bunun üzerine sinirlendim...sahur vakti kavga ettik...
simdi merak ettigim sizin esinizde ev isine cok karisiyormu?bu normal mi? gecici bi sürec mi?
böyle durumlarda ben nasil davranmaliyim?
tavsiye ve yorumlarinizi bekliyorum...
eşiniz cimri mi? ona göre siz müsrif davranıyorsunuz o da size müdahale ediyor gibi geldi.ama yine de sinir bozucu.
eşim o tür şeylere karışmaz. ama bazı konularda fikir verir ve yardımcı olur. hiç ilgilenmemesi de kötü olurdu...
Benim babam çok karışır annemden çok düşünür hatta evde ne bitmiş ne eksik ne yıkanmamış ve geçici de değil huy bu canım geçmesi zor hep titiz hep düzenli ise bu huyundan vazgeçeceğini pek sanmıyorum. Sen de biraz daha dikkatli özenli ve anlayışlı olmalısın böyle biriyle bir arada yaşayabilmek için.
Bence annesi titiz ve becerikli erkekler karışıyor. Bizimkinin anası ne ki danası nolsun. Anası siyah çantanın söküğünü turuncu iple dikerdi, danası da daha pijamasını düzgün katlayamaz.Buzdolabını açmışlığı 3-4 ü geçmez. O yüzden de hiçbir şeye karışmaz.Böyle de kendini evin hanımı değil, annesi gibi hissediyor insan.Hayatın epey bir bölümü paylaşılmıyor. Direkt ben karar veriyorum, eksiğine gediğine ben bakıyorum, ben sürekli takip ediyorum. Beyefendi rahat.
Bence annesi titiz ve becerikli erkekler karışıyor. Bizimkinin anası ne ki danası nolsun. Anası siyah çantanın söküğünü turuncu iple dikerdi, danası da daha pijamasını düzgün katlayamaz.Buzdolabını açmışlığı 3-4 ü geçmez. O yüzden de hiçbir şeye karışmaz.Böyle de kendini evin hanımı değil, annesi gibi hissediyor insan.Hayatın epey bir bölümü paylaşılmıyor. Direkt ben karar veriyorum, eksiğine gediğine ben bakıyorum, ben sürekli takip ediyorum. Beyefendi rahat.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?