• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esim ev islerine cok karisiyor....

benim eşimde çok karışırdı şimdi azaldı eskiye oranla.çamaşırları böyle yıka,şunu şöyle yap,bunu şurdan kaldır,yemeği şöyle yap böyle ben sessiz oldum hiç terslemedm istediklerini istediği şekilde yaptım yanlış olsa dedim sen dedin senin isteğinle yaptım birgün beyazlarla renklileri ayırma bir arada yıka dedi beyazlar bizde çok az sadece atletleri beyaz..renklerin karışacağını söyledim sen yıka birşey olmaz dedi peki dedim yıkadım tabii atlatleri boyandı sen dedin bende yaptım dedim artık çamaşıra karışmıyor,önceden iş yerinden arardı akşama şu yemeği yap önce yağını erit..... gibi yemeklerin tariflerini her gün verirdi elbetteki biliyorum yemek yapmayı ama kendini iyi hissetsin diye dinlerdim hatta istediği şekilde yapardım şimdi aramıyor ne yemek yapacağıma ve yemekleri şöyle böyle yap diye birde o evde yokken bütün ev işlerini hallediyorum evdeyken hiçbirşey yapmıyorum o da yavaş yavaş alıştı şimdi karışmıyor eskisi gibi arada tutuyor ama olsun beni rahatsız etmiyor öncedende rahatsız etmedi çünkü sıkılacağını biliyordum eğer zıt gidip istediği şekilde yapmasaydım hala istediği şekilde yaptırana kadar çabalayacaktı.tabii bu birazda eşinize duyduğunuz sevgiylede alakalı ben onu çooook sevdiğim için beni rahatsız etmiyor hiç bir hareketi

hmmm ne güzel ya eğer bana da karışırsa o zaman bende böyle yapayım mantıklı geldiki bende de hep o ne derse tersini yapmak gelir belki de burdan kaynaklanıyor ama yazılarını okuduktan sonra böyle yapmaya çalışacağım :65:

merhaba arkadaslar,

esim hala ayni tas ayni hamam....hicbir davranisini degistirmiyor...hafta sonu üc gün üst üste herseyime karisti yemek konusunda....her aksam iftar saati yaklastikca hep kavga ettik...nasil basa cikicam ben bununla ya artik cok sinir oluyorum....

valla bende 10 aylık evlıyım benım esımde karıısırr hatta herseye deterjan sunu alalım o yag kötüüü fln gıbı yorumlar yapar herseye ben dondurma alır gelırım bu çok kötu derrr kendı alıdıgı seylerı överde överr bende dıom alısverıse yalnız gıt lısteyı verıom elınee bozuldu ama sesı cıkmıooo.... ütü yaparken izler yorum yaparr yuksek derecede yıkamıssın der yumusatıcı damı koyuyosun derr onun ceplerinide ütüle der sankı ben yapmıomusum gıbı ıcerı gıttt dıom artık izleme benı oyss daha aklıma gelmıo herseye karısır yenı ne alsam ufak bı sabun bıle alsam fark eder hergun acar dolaba bakarrr mutlaka olumsuz bı yorum yapar yanıııııı basta tartısıoduk ama hıc umrumda deıl artıkkkk salataya domates koymam mesela bazen neden koymadın usendın mı der dogarırım buyuk dogra catala gelsın der:))) barı yardım etse çok bilmişşş ama canıma tak edecek cekıp gıdecem bı gun

arkadaslar yine size dert ynaicam...cumartesi günü misafirim gelecekti ve esim herzaman ki gibi herseyime karisti....hani cabalamasam bacak bacak üstüne atip otursam bu yaptigini anlayacagim ama öyle bi durum söz konusu degil...aslinda baksa ki ben zaten cabaliyorum evimin isini yapmaya...ama anlamiyor...bu konu yüzünden defalarca tartisdik ama nafile ....sonra gelip özür diliyor ama benim icin bi anlami olmuyor...

ben evlenir evlenmez eşim bir iki karışır gibi oldu. sustum. sonra güzel bir anımızda, "bak yeni evliyim ama bir sürü hanımdan daha temiz evim, düzenli, yemeklerim güzel, çamaşırın kuruduğu gün ütülenip yerine asılıyor....." "Allah razı olsun hanımlığına laf söyleyemem" dedi. "bir yerde kusur mu gördün? ya bana söyleme ya da kendin düzelt. ben zaten titizim kusurlu bırakmam hiç bir yeri. bıraktıysam ya gözümden kaçmıştır ya da çok yorulmuşumdur, eve bi şey almaya gelince süslerken senin evinde temizlerken mi benim evim" dedim güzelce. ama evvelinden karışma kavgası yapmamıştım. Şimdi ev işime karışmaz.

Karışan erkek çok sinir bozucu. babam yeni evlendiklerinde işten gelince parmağıyla eşyalara toz kontrolü yaparmış. Annem ne çekmiş.

Bir de benim eşim de göya temizdir, düzenlidir. kaç sene yalnız yaşamış falan. evlenmeden "sen dağınık mısın ben çok düzenliyim uyuz olurum" diye beynimi yerdi. bir evlendik piiii en temiz erkek bile kadın kadar temiz olamazmış. en temiz erkeklerden benim kocam gene de bana pis geliyor. kesinlikle temizlikten ev işinden anlamıyorlar.

Benim sevgilim de öyle.. her işe karışır.. Başak işte Bildiğin Başak.. kendisi yapmaz sadece oturduğu yerden talimat verir.. Bi de dönütler verir sürekli "aferim" "aaa olmamış Bak leke kalmış Bardakta" "hmmm tekrar yıka Bence" "Bak canın isteyince ne de güzel yapiyorsun.." ... yahu sadece ev işine karişsa adam yediğime içtiğime her şeyime karişiyor.. spor yapiyorum ona Bile karişiyor..o kurban olduğum Burnu he işimin içinde sağ olsun

benimkide karışıyor ama yardım eder yani bilmediği şeye karışmaz ama sorar. örneğin yemek yaparken en son mantarı atmışsan mantarı neden en son attın beraber niye atmadın der ben mantar çabuk pişiyo hemde biraz diri kalınca seviyorum ben diyorum. heee evet öyle güzel oluyo der geçer bir dahakine de kendi yapar mantarı da en son atar :D:D:D

onun dışında çamaşır mevzusunda bi kez gece yatarken makinayı açma demişti sabaha adar içinde çok buruşuyo demişti mantıklı geldi bi daha açmadım. ama ütü yapaerken yorulduysam ütüyü elimden alır ütüye devam eder etrafı toparlar alışverişi dolaba yerleştirir balkon yıkar ayy benim kocam herşeye yardım ediyo beeee :69: :69:

benim eşimde çok titizdir nerdeyse bir bayan kadar. evi ona bir ay bıraksam geldiğimde bıraktığım gibi bulurum. herşeyden de anlar bilmediği birşey yok. evlendiğimiz de bana çok karışıyordu bulaşıkları makineye yerleştirmeme bile karışırdı. sonra ben ona bundan hoşlanmadığımı söyledim azalttı. sonra anladım ki o benim titiz olmadığımı yapmayacağımı bilmediğimi sanıyormuş. bunu söylemedi kendim tespit ettim. şimdi nasıl diye sorarsanız (bu arada 4 yıllık evliyiz) ne yapacağıma karışmaz sadece şunu böyle yapalım mı o zaman daha iyi olur der ben de tamam derim. mantıksız şeyleri söylemez ama meraklıdır yemek yaparken illa bir fikir verir ya da sorar. ama yardım da eder bana sağolsun. bazen çok bilmişlik yapıyorsun diyorum ama çok tatlı napim o bunun huyu herşeyi yönetmek istiyor. allahtan tatlı dilli yoksa çekemezdim tabi. artık alıştık birbirimize anneme göre hala çok karışıyor ama sanırım ben onun böyle kabul ettim abartmadığı sürece gözüme batmıyor

benimkide karışıyor ama yardım eder yani bilmediği şeye karışmaz ama sorar. örneğin yemek yaparken en son mantarı atmışsan mantarı neden en son attın beraber niye atmadın der ben mantar çabuk pişiyo hemde biraz diri kalınca seviyorum ben diyorum. heee evet öyle güzel oluyo der geçer bir dahakine de kendi yapar mantarı da en son atar :D:D:D

onun dışında çamaşır mevzusunda bi kez gece yatarken makinayı açma demişti sabaha adar içinde çok buruşuyo demişti mantıklı geldi bi daha açmadım. ama ütü yapaerken yorulduysam ütüyü elimden alır ütüye devam eder etrafı toparlar alışverişi dolaba yerleştirir balkon yıkar ayy benim kocam herşeye yardım ediyo beeee :69: :69:
bizimki de böyle aynısı yani. hep der ki benim gibi erkek bulamazsın yarın söylicem ona senden de varmış bir tane daha:64:

ayyy ayyy ayyyyy.Bunun ne kadar kötü sıkıcı bir durum olduğunu anlatamam.Uzaktan buda dert mi diyen olabilir ama ilişkiyi çok yıpratabiliyor.Mutfakta her şeyi terkedip odaya kaçasım geliyor yapıyorumda.

ayyy ayyy ayyyyy.Bunun ne kadar kötü sıkıcı bir durum olduğunu anlatamam.Uzaktan buda dert mi diyen olabilir ama ilişkiyi çok yıpratabiliyor.Mutfakta her şeyi terkedip odaya kaçasım geliyor yapıyorumda.

ay hic sorma....ben misafirden degil esimden korkuyorum...

Back
X