erkekler bu konularda bencıl bıraz ne yazıkkı .
bızde ılerde ev almayı dusunuyoruz,bırıkmısımız yok, maaslar geldıgı gun borclara gıdıyor,kalanla da evın ıhtıyacları gıderılıyor ..
aılemın benı dusunerek ayırdıgı bır meblag var ev alırsam kullanırız dıye taa bekarken bıle bana ev alma hayallerı vardı ama ben hep erteledım.. eşime kalsa hemen o parayı alalım, kredı cekelım var olan borcu kapatıp kalanıyla evın borcunu odeyelım ama anlamadıgı borc varken kredı cekemeyız, ceksekte bır kısmı borcu kapatmaya gıdecek ve elımıze kalan meblag azalacak, ee ben aıleme bız ev alıyoz verın parayıda dıyemem, hatta oyle bır durumda lafını bıle acmam verırlerse kabulum yoksa ısteyemem karakterıme ters.
bende o nedenle hep dıyorumkı belımızı baglayanborclar bıtsın kendımızı sıfırlayalım, bırkaç sene sonra emeklı olacak ıkramıyeye, aılemın ayırdıgı parayıda eklerız gerekırse arabamı da satarım, kredı de ceker oderız ama su an kendımı daha da zora sokamam...
onlara gore hersey hemen oluyor, sonra zoru gorunce bıze yuklenıyorlar ne de olsa maaşımız var ama o maasında gıderı var ..... dusunmeden hareket edıyorlar ;(