Eşim evde devamlı etek giymemi istiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evde uzun giysem o etek benim başima geçer oturuş tarzlarimdan. 😁😁😁
Ev değil kamp sanki, bir rahat edemeyecek misiniz. Ne garip adammiş. Adamj ikna edemezsiniz muhtemelen o yuzden size oneri illa basma etek, camasir sulu ust giymenize gerek yok cok guzel uzun etek ve bluzlar var veya direkt uzun elbiseler. Oyle seyler giyin.

gozunu alistirmalisin bence. evlenene kadar cevresindeki yani ailedrki kadinlari hep boyle gordugu icin bir kaliba koymus evde kapali gezilir diye. disarida zaten kapali oldugunu eve gelince de rahat etmek istedigini soyle. dedigim gibi gozunu alistir sen istedigin hibi giyin. mecbur alisicak
3 yıldır alışmadı az önce yine tartıştık ne zaman alışacak daha kime söylesem gülüyor mağara adamımı kocan diyor

Evde uzun giysem o etek benim başima geçer oturuş tarzlarimdan. 😁😁😁
Ev değil kamp sanki, bir rahat edemeyecek misiniz. Ne garip adammiş. Adamj ikna edemezsiniz muhtemelen o yuzden size oneri illa basma etek, camasir sulu ust giymenize gerek yok cok guzel uzun etek ve bluzlar var veya direkt uzun elbiseler. Oyle seyler giyin.
Ama istemiyorum :( ben kendim istediğim zaman giyerim ama o beni irite etti etekten normalde daha çok giyerdim artık istemiyorum isteği mantıklı olsa katlanayım ama mantığa dayanmıyor dine dayanmıyor örfe dayanmyor

Bana da öyle geliyor dicem ama zayıftım evlendiğimde herkesin dikkatini çekiyordu zayıflığım ama balık etli olduğum için yine de vücut hatlarım vardı ama o zaman da böyleydi şuan kilom var evet ama mide bulandırmıyor kilonun güzel olduğunu da söylemiyorum zaten hormonal stres kaynaklı aldım
Kilolu da olsan zayıf da olsan bu muameleyi hak etmiyorsun ve evinde rahat ettiğin şekilde giyinme hakkın var. Bu sorunu ciddiye al ve derdini tam olarak öğren. Çizgini net olarak çek, sınırlarını, özgürlüklerini belirt. Bunu sınırlarına çokça tecavüz edilmiş, özgürlükleri yıllarca kısıtlanmış biri olarak yazıyorum. Bu sorun gün geçtikçe büyüyecek ve seni hasta edecek. Baştan hallet.

Yorumlarınızı da okudum, eşinizin sizinle bir derdi var gibi geldi.
Çünkü şu sebepten denilecek birşey yok, aileden öyle görmüş desenize değil, bu tarz şeyleri dine bağlarlar öyle bir durumda yokmuş.
Çok mantıksız isteği.
Kulak arkası edin.
Gece yatarken, yazın evinizde istediğinizi de giyin.
Saçmalamasın eşiniz.
Eviniz de isteğinizi giyersiniz.
Demi bence de benle bir derdi var, ne istiyor acaba beni ne olarak görüyor, azıcık kilo aldım diye bu kadar baskı yapılır mı ya

Ama istemiyorum :( ben kendim istediğim zaman giyerim ama o beni irite etti etekten normalde daha çok giyerdim artık istemiyorum isteği mantıklı olsa katlanayım ama mantığa dayanmıyor dine dayanmıyor örfe dayanmyor

Bana göre de mantikli degil ama caresi eşinizi dinlemeyip istediginizi giyinmek. Onu da yapabilirseniz anca...

Bende kısa etek istiyor falan anladim aslinda siz daha iyi bilirsiniz yada neden boyle yaptigini esinize sorabilirsiniz belkide cok muhafazakar yapili birisiyse hosuna gitmiyor oLabilir bence bi kendisine sorun 😊

Eşin tam bi öküz
İnsanlara neden böyle yorum yapıyorsunuz??? Adam belki bir şey yaşadı, duydu??? Etkisinde kaldı. Bir sıkıntısı var!!! Bilinçaltında farklı bir kodlama yapmış??? Hanımefendi bunu okumak için açmadı bu konuyu bence. Biraz empati bence.

Olsun ben daha hiç doğum falan yapmadım göbekli olmak olabilir insanız hangimiz harika ki onun açısından söyledim ben,
Çaresi yok yA alışacak ya alışacak geri adım atmamanızdan yanayım ev bu rahat etme mekanı 🤷🏻‍♀️ Ya da transparan uzun etek giyin bakalım ne tepki verecek 😂😂😂

İnsanlara neden böyle yorum yapıyorsunuz??? Adam belki bir şey yaşadı, duydu??? Etkisinde kaldı. Bir sıkıntısı var!!! Bilinçaltında farklı bir kodlama yapmış??? Hanımefendi bunu okumak için açmadı bu konuyu bence. Biraz empati bence.
Tüm yorumları okudum ve hala aynı görüşteyim.
ne yaşamış olabilir ki evde yalnızken kadının giyimine karışıyor? Örnek verebilir misiniz? Çok uç bi örnek olsun hadi bak ona da razıyım. Birinin yanında üstüne kapalı bişey al dese hadi dini görüş diyelim, ailesinin yanında dese laf etmesinler diye yapıyor diyelim.. hangisi? Hiçbiri!!! Dümdüz öküz yani.Konu sahibine verebileceğim bi tavsiye yoktu düşüncemi yazdım. Allah sabır versinden başka diyecek bişey de yok.
hayır siz konu sahibinin eşinin kafasında yaptığı farklı bi kodlamayı burdan anlayabilecekseniz buyurun eşsiz yorumunuzu siz yapın

ne yaşamış olabilir ki evde yalnızken kadının giyimine karışıyor? Örnek verebilir misiniz? Çok uç bi örnek olsun hadi bak ona da razıyım. Birinin yanında üstüne kapalı bişey al dese hadi dini görüş diyelim, ailesinin yanında dese laf etmesinler diye yapıyor diyelim.. hangisi? Hiçbiri!!! Dümdüz öküz yani.Konu sahibine verebileceğim bi tavsiye yoktu düşüncemi yazdım. Allah sabır versinden başka diyecek bişey de yok.
hayır siz konu sahibinin eşinin kafasında yaptığı farklı bi kodlamayı burdan anlayabilecekseniz buyurun eşsiz yorumunuzu siz yapın
Ay ne yaşayacak? Anasından babasından gördüğünü yapıyor.

Hanımlar birbirinizi üzmeyin bu konu nedeniyle burda görüş beyan ediyor herkes ben herkese saygı duyarım beyim fırtınası yapıyoruz, gerçekten her sorana cevap vermeye çalıştım aynı şeyleri düşünüyoruz ama sorduğunuz her soruya nerdeyse hayır çyle değil dediö zaten işin içinden çıkamadığım da bu, mantıklı bir açıklaması yok, din değil örf değil yaşam tarzı alışma biçimi hiç değil hem sevgilisi olmuş daha önce açıkmış onunla tatillere çıkmış falan, öyle muhafazakar falan değil eskiden de tanıyordum hatta ailem çevrem de en rahat kişi benimdir uzaktan bile öyle gözüktüğü için en çokta evlendim, hafif kıskançlıkları var evet ama onu da abartmadı hiç ben de öylece bakan bir insan değilim sesim çıkar yani,evde huzursuzluk çıkmasın diye susuyorum ama bende insanım tamam romantik değil ama bari bunu yapmasın,

Gerçekten mesajları okudum ama inanamadım. Bence eşiniz ciddi anlamda problemli, kusura bakmasın da o sizin sahibiniz değil ve siz nerede nasıl isterseniz o şekilde giyinme hakkına sahipsiniz. Yahu insan evinde de istediği gibi özgürce giyinip oturamayacaksa ne anlamı var? Resmi kurum mu orası da eşiniz kendine göre kıyafet kuralı getiriyor. Kaldı ki eşi dantelli çamaşır giyinince 'bu ne böyle' diye yadırgayan bir adam da çok ilginç. Bence siz asla kendi isteklerinizden ödün vermeyin ve her yerde iç ya da dış giyimde kendinizi rahat ve mutlu hissettiğiniz şekilde giyinin. Sizi seven kişi olduğunuz gibi sevsin, zevklerinizle, kendiniz olduğunuz halinizle..

Cıksss. Nööö. Konu sahibinin eşinden farkınız yok o halde. Size de geçmiş olsun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X