Eşim evde devamlı etek giymemi istiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sadece Allah sabır versin diyorum. Ben havalar ısındı mi, evde şort askılı giyen biriyim. Üstelik hipotroidim sıcağa da hiç gelemem. Eşim böyle birsey dese kafayı yerim herhalde.

Yok zaten izin vermiyorum belki bunu yapsam başka şey daha yapar ama sebebini anlayamıyorum bedenimden mi iğreniyor çok açık giyinen biri değilim ki yazın falan asla şort atlet giyemem yatakta bile bu ne diyor, ama altta yatan sebebi merak ediyorum mantıklı bir açıklaması olmalı, konuştum bir kaç kere diyor ki hep böyle vücudun ortada görürsem sıradanlaşır gözüme basit gelir, ama buda saçma insanın karısı her geçen gün daha güzel gözükmesi lazım gözüne işin içinden çıkamadım,
Bence aldatıyor

Hayır asla öyle birisi değil kendi kız kardeşi başı kapalı değil mini etekte giyer dar pantolonda onun yanında taytla da geziyor ama benim bileğim gözükümce bile sorun çıkartıyor, kendisi de öyle harika bir müslüman değil ben namazlarımı kılarım o kılmaz , makyajı da sevmem evde yaparım zaten yüzümüzde artık maske var, bende zaten öyle çarşaflı pardesülü birisi değilim ne yalan söyleyim normal bir müslüman kadınım işte, çok güzel olupta dikkat çeken birisi de değilim zaten herkes gibi bir insanım, yorumlar az çok benim düşündüğüm gibi ne desem bilemiyorum
E derdi ne o zaman

Doğru kilodan hoşlanmıyor hemde hiç,çokta takıntılı bu konuya, cinsel hayatımızı etkiliyor kilolar diyor ama ben isteyerek almıyorum ki anlayışlı olması lazım sizin eşinizin yaptığı gibi beslenmem çok normal troit hormonlarım çalışmıyor ondna oldum bendeisyemiyorum ki eski kıyafetlerim olmuyor güzel kendi göbeğine baksın o önce nerde eşitlik ya bende onagöbeğin var deyince diyor bu şişlik halbuki hep var bende sevmem göbekli mesela zayıftı eskiden
Benimki de pandemide göbeklendi ama ben partnerimde kiloya göbeğe aşırı olmadığı sürece takıntılı değilim. Kişiden kişiye değişiyor işte🤷‍♀️

Sadece Allah sabır versin diyorum. Ben havalar ısındı mi, evde şort askılı giyen biriyim. Üstelik hipotroidim sıcağa da hiç gelemem. Eşim böyle birsey dese kafayı yerim herhalde.
Aa bende hipotiroidim ama çok üşürüm ya ben zaten etek ayağıma dolanıyor namazı zor kılıyorum, ev etekleri biraz dar oluyor fermuarlı cafcaflı eteklerle de sürekli oturul muyor elbise belki bir nebze rahat ama onda da lavaboya giderken devamlı elbiseyle mi uğraşıcam hayır bide kendi evegelir gelmez hemen şort giyiyor rahat etmek için yaz kış o zaman oda şort giymesin her yer kıl tüy oluyor hem dedim sen de o zaman evde kotlarınla gez hem müslümansın kot da giyme o zaman senin de dar giymemen lazım dışarıda

E ama sizi çıplak görmüyor mu normalde? Yani evde öyle dolaşsanız ne fark eder tam anlayamadım, zaten bir tek o görüyor. Ki o yokken de insan evinde rahat olmak kendimi evde bile olsa güzel hissetmek ister, ona normal bir şekilde açıklayın bence bunu kendiniz için yaptığınızı. Normalde sizin dışarda bile ne giyeceğinize fikir vermenin ötesinde karışamaz, hele evde karışması çok tuhaf.
Bir de bu tavırları size kendinizi de kötü hissettirir. Önce eşinizin etek giymenizi istemesinin altında yatan nedeni öğrenmelisiniz. Sonra sizi seksi ve çekici görmekten neden çekindiğini öğrenin. Sonuçta dini hassasiyetleri olan bir insansanız bile siz artık karı kocasınız. Aranızda bir mahremiyet sıkıntısı olmamalı.

E ama sizi çıplak görmüyor mu normalde? Yani evde öyle dolaşsanız ne fark eder tam anlayamadım, zaten bir tek o görüyor. Ki o yokken de insan evinde rahat olmak kendimi evde bile olsa güzel hissetmek ister, ona normal bir şekilde açıklayın bence bunu kendiniz için yaptığınızı. Normalde sizin dışarda bile ne giyeceğinize fikir vermenin ötesinde karışamaz, hele evde karışması çok tuhaf.
Bir de bu tavırları size kendinizi de kötü hissettirir. Önce eşinizin etek giymenizi istemesinin altında yatan nedeni öğrenmelisiniz. Sonra sizi seksi ve çekici görmekten neden çekindiğini öğrenin. Sonuçta dini hassasiyetleri olan bir insansanız bile siz artık karı kocasınız. Aranızda bir mahremiyet sıkıntısı olmamalı.
Galiba konu kilo almak seksi çekici bulmamak yatak odasında kesişiyor sorunu çözmeye çalışacağım yani insan kocaısnın yanında da rahat edemeyecekse e yok artık yani kızlar, ben haklı olduğumu zaten biliyorum da sorunu tam idrak edemedim çünkü normalde kötü davranmaz bana, aksine çok rahatım, şehir dışına çıkarım akşam arkadaşlarımla buluşurum ne biliyim bir çok kadının yapamadığı bazı şeyleri yaparım özgürümdür kendi işimi de yaparım öğretmenim zaten okula gider gelirim ortamım vardır,

Galiba konu kilo almak seksi çekici bulmamak yatak odasında kesişiyor sorunu çözmeye çalışacağım yani insan kocaısnın yanında da rahat edemeyecekse e yok artık yani kızlar, ben haklı olduğumu zaten biliyorum da sorunu tam idrak edemedim çünkü normalde kötü davranmaz bana, aksine çok rahatım, şehir dışına çıkarım akşam arkadaşlarımla buluşurum ne biliyim bir çok kadının yapamadığı bazı şeyleri yaparım özgürümdür kendi işimi de yaparım öğretmenim zaten okula gider gelirim ortamım vardır,
kimse bu dünyada her zaman aynı olacak, zayıf kalacak diye bişey yok. Evlenirken laf olsun diye iyi günde kötü günde. hastalıkta sağlıkta evet denilmiyor. Kalbiyle seven .aşık olan insan kilolu da sever zayıf da, etekli de sever taytlı da. Bence siz kilo aldım ondan böyle diye düşünüp kendinize haksızlık etmeyin. Siz busunuz. böylesiniz ve o da gerçekten hayat arkadaşınız ise her halinizle sizinle olmalı, size ilgisi ve sevgisi asla azalmamalı. Gömlek almakla, akşam arkadaşlarınızla buluşmanıza laf söylememekle sevmek olmuyor üzgünüm..

Sözde çok dindardı, çocuklarımın yanında pantolonla dolaştığımda cehennemden bir zebaninin beni çatalla alıp kazana atacağına inanırdı. Sonra da tartışınca sırf sinir etmek için namusuma laf ederdi. Az şerefsiz değildi rahmetli.

görmuş çatalı aylık 1800 lira olarak ahaha. sevindim senin adına. çok mutlu ol.
valla kk daki kocalarından dayak yiyen, kocası aldatıp susan bazı eğitimli kadınlar da örnek alsınlar seni, herkese rağmen boşayacam dedin boşadın, sıfırdan başladın. sefan olsun.

Benim de aklımda şöyle pileli kısacık etekler canlandı ay giy gitsin diyecektim. Dini yorum olmaması açısından çok detay vermeyeyim ama banyoda bile meleklerin izlediği söylenir eşin de o inançtan yola çıkmış sanırım.
meleklerin cinsiyeti yoktur. o yüzden giyimde sıkıntı yok.

Aslında kilonuzdan dolayı giymenizi istemese bile ( öyle bir hakkı da yok tabi ki), süslenmenize karışması da tuhaf. Sonuçta süslenirseniz daha güzel olursunuz, eşiniz sizi neden daha güzel görmek istemiyor çok çözemedim. Cinsel isteğinde de bir değişiklik yoksa sıkıntı kilo almanız olmayabilir.

Eşinize daha önce bu tavırlarının size kendinizi kötü hissettirdiğini ve böyle davrandıkça sizi bakımsızlığa ittiğini anlatmaya çalıştınız mı daha önce?

Neden böyle düşündünüz nir sebebi var mı yaşadığınız bir şey mi var ya da
Yasadigim bir seyden degil ama bu kadar anormal tepki veren kisi olsa olsa aldatiyor olabilir. Aldattigi kadina benzetiyor olabilir diye düşündüm. Yanlis anlamadiysam cinsel anlamda da sorunlariniz varmis, benim aklima bu geldi....

kimse bu dünyada her zaman aynı olacak, zayıf kalacak diye bişey yok. Evlenirken laf olsun diye iyi günde kötü günde. hastalıkta sağlıkta evet denilmiyor. Kalbiyle seven .aşık olan insan kilolu da sever zayıf da, etekli de sever taytlı da. Bence siz kilo aldım ondan böyle diye düşünüp kendinize haksızlık etmeyin. Siz busunuz. böylesiniz ve o da gerçekten hayat arkadaşınız ise her halinizle sizinle olmalı, size ilgisi ve sevgisi asla azalmamalı. Gömlek almakla, akşam arkadaşlarınızla buluşmanıza laf söylememekle sevmek olmuyor üzgünüm..
Bana direkt böyle bir şey söylemedi sevgi ölçüm de tayt gitmem değil bende çok seviyorsam o zaman sırf o mutlu oluyor diye etek giyeyim konu buraya çıkıyor her insanın sevgisini gösterme şeki farklı oluyor azalması söz konusu değil anlarım yani değişen bir şeyler olur zayıfken de sevmiyordu zaten taytı pijamayı işte o eşler arasındaki dinamiğe bağlı, bilmiyorum ben kendime çamur atmadım kilo aldım ve sağlığım için vermeye çalışıyorum belki de farklı tip taytlardan almalıyım daha güzel gösteren ben buraya çözüm bulmak için yazdım kimseyle polemik için değil canımv

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X