- 3 Ağustos 2016
- 735
- 434
- 53
- Konu Sahibi Manolyalarca
Yardımcı olur musunuz nasil siliniyor actigim konu.
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunalımda olabilir,ben de bunalımdayımOturup konuşun derdi ne bunalımda olabilir
Konuşmuyorum şu an onunla..evlilik de kolay olmuyor kolay da bitmiyor daha cok yeni,1 yil henüz oldu..bilmiyorum ne yapicam.haksız olduğunun farkında. seni sindirmek için eşyaları kırmaya başlamış. dibine kadar süründür derim
Yuh yani, kapilari tekmeleyip birde birsey yokmuş gibi arayip sormasi falan. Komik. Hatta dengesizce.
Ne yapman gerek bilemiyorum. Bir muddet mesafeli davranman en iyisi
ALLAH yardim etsinEvet dengesizleşti hem de çok..ruhumu sömürüyor artık.,
Adam kardeşime gidicem dedin diye kapı duvar yumrukladı ve sonra sen gidince Allah'a emanet ol mu dedi sadece? Bir süre seni terk ettim diyince de herkese selam söyle mi dedi?
Bayağı bayağı ayarsız bir kocan var, tepkileri ya çok aşırı ya da çok az.
Fecii dengesiz
En korktuğum insan tipi...
Ne zaman ne yapacağı belli olmaz...öpeyim diye yaklaşıp burnunu bile ısırır böylesi
tabii ki hemen ayrılma. ama burnunu sürtmelisin. böyle bişeyi bana yapsa ona bunu çok kötü ödetirdimKonuşmuyorum şu an onunla..evlilik de kolay olmuyor kolay da bitmiyor daha cok yeni,1 yil henüz oldu..bilmiyorum ne yapicam.
Ama nasıl??ben aileme bunu anlatmadım babamın duyması olayı iyice büyütür,benim arkamdan buraya gelmesinden çekiniyorum.acikcasi onu gormek istemiyorum su an..tabii ki hemen ayrılma. ama burnunu sürtmelisin. böyle bişeyi bana yapsa ona bunu çok kötü ödetirdim
Hmm..anlamış olabilir..ama bana saldırma kısmı,o biraz sıkar..ailemden çekinir.Blöf yapma asla,bişey yapacaksan yap,eşin tepki ölçmeye çalıştığını anlamış.bu adam bu öfkeyle yarın öbür gün sana da saldırır.